Şimdi Ara

İHLAS AURA CLEANMAX VE DİGER SAGLIK ROBOTLARI HAKINDA GÖRÜŞLERİNİZ ACİİİİLLL GEREKLİ!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
592
Cevap
5
Favori
462.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: daynastry

    arkadaslar ürünümüzün fiyatı su anda 1600 peşin olarak satılmaktadır 1700 1800 1900 vadeli fiyatları vardır yanlız 3 4 gun ıcınde urunun peşin fiyatı 1800 yada 1900 olacak. yanı ocak yılı ıtıbarı ıle zamlı satısa baslanıyor..

    ilgilenenler bilgi alabılırler..
    05358785811


    Yuh artık, yahu siz ne biçim insanlarsınız arkadaşlar. Yaklaşık 1 sayfadır sizlere soru sorup duruyoruz bu makinanızın hortum ucundaki emiş gücü ne kadardır kaç watt tır diye. Allah rızası için bir cevap yazın yahu. Haa bilmiyorsanızda bilmiyoruz deyin de bilelim..
    Siz hala ürünümüz şu fiyattır zam gelecektir diye yazıyorsunuz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 7 Ocak 2008; 11:10:06 >




  • Arkadaşlar Karcher adındaki marka su filtreli ve buharla temizleyen bir kaç ürün sunmakta göründüğü kadarıyla baya iyi olan bu makineler en azından bir bakılmaya değer. Ama benim bahsedeceğim konu aslında bu değil, Karcher ayrıca hakikaten bir robot tasarlamış siz evde yokken çalışan bütün evi dolaşarak temizleyen (saatte 15 m2) toz toplama ünitesi dolunca gidip istasyonuna boşaltan ve bu arada kendini sarj eden bir robot bu....
    Bu alet hakkında bilgisi olan varsa yazışmak isterim...
    Saygılar...
  • Ege45 arkadaşıma katılıyorum.sanırım bunlarınki sat-kurtul mantığı.kimbilir servisleri nasıldır bunların.
  • merhaba..

    arkadaslar kendını bilmez bazı arkadaslarımız kendılerını ıhlas satıs elemanı olarak tanıtıyor ama soru soruldugunda kenara cakılıyor madem ıhlas personelısın sattıgın urunun ozellıklerını bılmıyor ve sorulan sorulara cevap veremıyorsun.. arkadaslar aynen bende urun satıs departmanında calısıyorum ve sattıgım urun hakkında yapılan yorumlara elestırılere karsılık verıyorum ımkanım oldugunca son msj ıma bakarsanız bayadır girmedıgımı anlayacaksınız forumdan taşkafa denen arkadas benı aradı ve foruma yazılansoruya cevap ıstedıgını soledı ofiste internet gibi bir olanagımız olmadıgı ıcın anca fırsat buluyorum.
    arkadasımız ürününüzün kullanıcısıyım dıyor ve urunun cekim gücünü ögrenmek ıstedıgını soledi bende söliyim dedim bana solemeyın foruma yazın dedı bend eokey dedim su anda sorusunu cevaplıyorum.

    ihlas cleanmax ı alırken bu soruyu tanıtım uzmanına sıcagı sıcagına sormanız gerekirdi merak ettıgınız bılgılerı mutlaka iletin ve cavabını alın sonradan sızın aklınızda kalıyor bu sorunlar .cleanmax ın motor seviyesinin 3 kademeden oldugunu herkez bılıyor bilmeyenlerede soliyim 3 kademeden olusan bır calısma sıstemı vardır devir olayı yanı ürünün devir devir olarak artan bir emiş gucu vardır ürünün 3.cü yanı ek yuksek devirdeki emiş gücü 30500 debi olarak belirlenmiştir. normal olarak sizin kullandıgınız çöp torbalı sıstemlerde cop torbaları yeni iken emis gucu yuksek olur ama gozeneklı oldugu ıcın zamanla gozenekler kapanarak emis gucunu bir hayli dusurur ama cleanmax ın bole bır sorunu olmuyor neden dersenız cleanmax ın su ile calıstıgını bılıyorsunuz gozenek denen bırsey yok yanı o yuzden hıcbır sekılde emiş debisini yanı gucunu kaybetmıyor..

    elimden geldıgı kadar yardımcı olmaya calısıyorum yanlısım yada eksıgım varsa ozurdılıyorum. ıyı calısmalar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daynastry -- 7 Ocak 2008; 19:54:59 >




  • Sayın daynastry,
    Bizim sorduğumuz güç watt cinsinden ama motor'un watt'ı değil.Ağız emiş gücünün kaç watt olduğunu soruyoruz.
    Mesela 250w,300w,350w gibi.Piyasadaki süpürgeler böyle.
    Yani debi cinsinden bilgi vermeniz işimize yaramıyor çünkü piyasadaki tüm cihazlar watt cinsinden bilgi veriyor.
    Devir,debi,mm H2O değil watt cinsinden lütfen!
  • ya niye ısrar edip duryon kaaardeşim ihlasın seminerlerinde bu bilgi verilmiyorki tanıtım uzmanı adaylarına ya sormayın bi daa bu soruyu ya da zaman verin biraz elbet birisi merak eder ciddi bir araştırma yapar ve sizi bilgilendirir,zaman sadece birazcık zamannn.
    alın size ihlas ev aletlerinin adres ve telefonları arayın bağlanın yetkin birine öğrenin ne öğrenmek isterseniz şayet oradan da bir bilgi alamazsanız artık yapacak birşey yok,bu sorunun cevabı pazarlama elemanından alınmazzz...
    İhlas Ev Aletleri İmalat Sanayi Ticaret A.Ş.
    Mermerciler Sitesi 7. Cad. No:12
    34900 Beylikdüzü / İstanbul
    Tel: (212) 875 35 62
    Faks: (212) 875 39 87 – 875 36 64


    quote:

    Orjinalden alıntı: candogan62

    Sayın daynastry,
    Bizim sorduğumuz güç watt cinsinden ama motor'un watt'ı değil.Ağız emiş gücünün kaç watt olduğunu soruyoruz.
    Mesela 250w,300w,350w gibi.Piyasadaki süpürgeler böyle.
    Yani debi cinsinden bilgi vermeniz işimize yaramıyor çünkü piyasadaki tüm cihazlar watt cinsinden bilgi veriyor.
    Devir,debi,mm H2O değil watt cinsinden lütfen!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 8 Ocak 2008; 10:26:12 >




  • Ciddiyetiniz bu kadarsa valla sizin elinize düşersek işimiz var.
    Sorduğum çok genel bir soruydu aslında.En başta merak edilenlerden.
    Boş bir zamanımda sorarım,tabi bilgi verirlerse.
  • watt benim bildiğim kadarıyla elektriksel güç birimidir. Hortumun ağzındaki emiş gücü elektriksel olarak nasıl ölçülür ben de onu anlayabilmiş değilim. Debi olarak ölçüm(birim zamanda çekilen hava hacmi) daha doğru bence. Ha eğer illa çevirecekseniz watt eşittir kilogram çarpı metrekare bölü saniyeküp diye çevirince anlaşılması daha zor bence. Diğer markaların belirttiği 250W emiş gücü lafından ne anlıyorsunuz ki, bana da anlatın.
  • Dövizin yerlerde süründüğü şu zamanda elektrikli bir aletin fiyatının arttığı nerede görülmüş?Bence bu hoş olmayan bir satış taktiği.Ayrıca ürünün emiş gücü hakkında ısrarla sorulan soruya cevap verilememiş olması da,satış ve satış sonrası verildiği söylenen destekle pek bağdaşmıyor.
    Şu an ben de bir elektrikli süpürge araştırıyorum.Ancak robot tabir edilen bu yüksek fiyatlı ürünlerden kesinlikle almayacağım.Zira ablamda(yeğenim alerjik olduğu için) Rainbow'un bir modeli var.Musluğa su hortumunu takıp öyle halı yıkıyor.Yıkama bir azap açıkçası.Ayrıca tamirine de en az alet kadar para dökmüştür.
    Ben evimde onun yerine susuz,hepa filtreli,pratik,yüksek emişli,halı yıkamayan bir model tercih edeceğim.Tabii kimseyi etkilemek istemem.Bu benim düşüncemdir,herkesinkine de saygı duyarım....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mr.Blof

    Dövizin yerlerde süründüğü şu zamanda elektrikli bir aletin fiyatının arttığı nerede görülmüş?Bence bu hoş olmayan bir satış taktiği.Ayrıca ürünün emiş gücü hakkında ısrarla sorulan soruya cevap verilememiş olması da,satış ve satış sonrası verildiği söylenen destekle pek bağdaşmıyor.
    Şu an ben de bir elektrikli süpürge araştırıyorum.Ancak robot tabir edilen bu yüksek fiyatlı ürünlerden kesinlikle almayacağım.Zira ablamda(yeğenim alerjik olduğu için) Rainbow'un bir modeli var.Musluğa su hortumunu takıp öyle halı yıkıyor.Yıkama bir azap açıkçası.Ayrıca tamirine de en az alet kadar para dökmüştür.
    Ben evimde onun yerine susuz,hepa filtreli,pratik,yüksek emişli,halı yıkamayan bir model tercih edeceğim.Tabii kimseyi etkilemek istemem.Bu benim düşüncemdir,herkesinkine de saygı duyarım....



    Bu bir taktik anlaşılan. "Bizim ürünümüz pahalı olsa da ... fiyat ama yine de zam gelecek. Aldınız aldınız, yoksam daha da kazık yiyeceksiniz" mantığı. Millet de kapışır şimdi zam geliyor diye.




  • Barsoy arkadaşımın 8 ocak tarihki yazısı son derece dogru, tutarlı ve mantıklı...Bu sorunun cevabı yukarıda verilmiş...Ayrıntılı bilgi üreticiden alınabilir. Adres ve telefonları verilmiş...Maksat üzüm yemek olsun...Bagcıyı dövmek olmasın arkadaşlar....Hele bagda çalışanları döverek bir sonuç alamazsınız...Rainbow dan agzı yanan arkadaşlarıma tavsiyem AURA dır...Fiyatı onun yarısı...Parça, servis problemi yok....Bilginize....Saygılarımla....
  • Yalnız ,ihlas aura cleanmax'la ilgili katıldığım bir eleştiri var, o da temizlik robotu diye lanse edilmesi. Bunu tanıtıma gelen arkadaşa da söyledim. Bu bir robot değil, elektrik süpürgesi. Peki robot nedir derseniz aşağıdaki linke göz atın ; odanın profilini çıkarıp sandalye masa gibi engelleri saptıyor , sonra odayı süpürüyor. Şarjı azalınca da sarj ünitesine gidip kendini şarj ediyor. Temizlik bitince de kendini park ediyor. Nasıl ama?? Temizliği nasıldır bilmem ama ben robot diye buna derim. Fiyatı 3000 YTL civarı. Çok mu? E , süpürgeye 2000 YTL vermeye hazırdınız ama?

    Electolux ZA 2 Trilobite




  • kusura bakmayın arkadaslar uzun süre görüsemedık sorularda bi hayli birikmiş anlasılan bazıları satıs mudurlugumuzden yakınıyor evet ıhlasta her ofisin bir satıs müdürü var ve bir sürüde ofis var sadece ıhlas holdıngte degil dısarıdakı bayılerde bu işlemi görüyor ama ben ihlas holgingn ta kendisinin içerisindeyim ofisim florya ofis inanmayan arkadaslar varsa buyursun gelsin bi çayımızı içsinler numaram orda herşeyım orda kapıya gelın bi telefon acın abi geldım diyin inip sizi aşagıda karsılayayım ofisimde agırlayayım ben burada 6 yıldır çalısıyorum buyrun arkadaslar ... şimdi biraz sorularınıza gecelım makınenın elektrik güç tüketimi 1000 w tır normal bir elektirik süpürgesinden daha az enerji harcar hiçmi süpürgeniz yok bakın üzerinde kaç watt yazıyo motoru uçak jet motorları minyatürü alınarak üretilmiştir rainbowla motoru birebir aynıdır 27.500 devir/dakika ile döner bi tahmin edin bakim emiş güçünü ucak motoru bile 17000 devirle dönüyor arkadaslar. sulu sistem oldugundan dolayı kesınlıkle emiş güçünde bir düşüş olmaz emiş güçüde yaklasık olarak 30600 debi civarındadır iyi günler...




  • forumda niye tüm satış temsilcilerinin 1-2 tane mesajı var,neden yüzlerce binlerce mesajı olan bir satış temsilcisi yok.....?
  • iyi de burası ihlasın kendi sitesinin forumu değilki, tüketici elektroniği kullananların deneyimini paylaştığı bir forum. Bunun gibi yüzlerce forum sitesi var, hangi birine binlerce cevap versinler?
    quote:

    Orjinalden alıntı: cosica

    forumda niye tüm satış temsilcilerinin 1-2 tane mesajı var,neden yüzlerce binlerce mesajı olan bir satış temsilcisi yok.....?
  • ihlasın kendi sitesinin forumu yok ki...
    quote:

    Orjinalden alıntı: barsoy

    iyi de burası ihlasın kendi sitesinin forumu değilki, tüketici elektroniği kullananların deneyimini paylaştığı bir forum. Bunun gibi yüzlerce forum sitesi var, hangi birine binlerce cevap versinler?
    quote:

    Orjinalden alıntı: cosica

    forumda niye tüm satış temsilcilerinin 1-2 tane mesajı var,neden yüzlerce binlerce mesajı olan bir satış temsilcisi yok.....?


  • quote:

    Orjinalden alıntı: barsoy

    watt benim bildiğim kadarıyla elektriksel güç birimidir. Hortumun ağzındaki emiş gücü elektriksel olarak nasıl ölçülür ben de onu anlayabilmiş değilim. Debi olarak ölçüm(birim zamanda çekilen hava hacmi) daha doğru bence. Ha eğer illa çevirecekseniz watt eşittir kilogram çarpı metrekare bölü saniyeküp diye çevirince anlaşılması daha zor bence. Diğer markaların belirttiği 250W emiş gücü lafından ne anlıyorsunuz ki, bana da anlatın.
    Debi tamam daha doğru ama piyasada tüm firmalar watt cinsinden değer veriyor.Biizm amacımız da İhlas ve varsa Rainbow'u piyasadaki cihazlarla kıyaslamak.Kıyas da ancak bir tane birimle yapılabiliyor.Ama halen bu bilgiyi alabilmiş değiliz.
  • Arkadaşlar eşim bu ürünü arkadaşlarının etkisiyle aldı.Bir gece eve geldim 4-5 bayan ve ihlasın satış elemanları...Satışa engel olamadım çünkü senetler yapılmış ve imzalanmıştı.Öncelikle bu bayanların eşime olan etkisini nasıl bertaraf edeceğimi anlatacak olan var mı içinizde?Şimdi aldığına bin pişman oldu,içine sinmedi vereceği 1700 ytl.Her türlü elektronik eşyadan anlayan ben bu makinenin ne kadar yararlı olduğunu çözemedim.Evet tertemiz su koyuyorsunuz içine bir süre süpürüyorsunuz sonra açıp suya bakıyorsunuz su ayazağa deresinin suyu gibi pislik içinde.Temiz sandığınız halılarınızdan çıkan pisliğe şaşırıyorsunuz.

    Artı havayı da temizliyor(bunu da çözebilmiş değilim)çözüyorum olayı fakat sanırım bu alete verilen para hala içime oturmus durumda galiba o yüzden çözemediğimi söylüyorum.Sanırım zamana ihtiyaç var.Şunu da soylemeden geçeyim aleti kullanmak çok çok kolay yani çok afedersiniz moronlar bile kullanabilir bunu.Forumda ki bazı arkadaşlar kullanışsız olduğundan dem vurmuşlar o yuzden yazma ihtiyacı hissettim.
    Standart süpürgelere göre daha az elektrik harcıyor.1000 watt emiş gücü ve bunun haricinde 115 watt motor gücü var.Bu motor gücünü derin temizlik denen olay için harcıyor.Sap kısmının altında hızlı şekilde dönen bir fırça var.Hususi olarak havayı nasıl temizlediğine şahit olmak için salonda fosur fosur sigara içtim ve kapıyı kapatıp 15 dakika çalıştırdım.Sonuç gözlerimi yaşarttı diyemem ama sigara kokusu kalmamıştı.Bir de parfüm koyuyorsun içine butun odaya yayıyor.İşte deneyimlerim bunlar.Ee makineyi iyi anlattın diyeceksiniz hemde çözemedim diyorsun diyeceksiniz.Haklısınız benim tek derdim 1700 ytl ye değer mi?




  • 1700 ytl'ye aşırıya kaçmamak şartıyla birçok elektrikli ev eşyanızı tamamlarsınız.Fazla söze gerek var mı?
  • Orası kesinlikle doğru.Fakat sağlığımız ne olacak?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.