Şimdi Ara

Torrent cepte 'SymTorrent'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://symtorrent.aut.bme.hu

2 yıldır gündemde olan bi proje, hatırlarsanız bu proje daha geliştirme aşamasındayken bunla ilgili bi konu açmıştım, ordan devam etmeyi isterdim fakat kendi açtığım konuyu bulamıyorum..

konuya hakim arkadaşlar daha doğrusu ingilizcesi sağlam arkadaşlar sitesine girip okusunlar, gelsinler burda okuduklarından çıkardıkları sonucu, bunun mantığını, ne kadar işe yaradığını, artısını eksisini bi güzel yazsınlar ...

eğer işe yarıyorsa bizde kullanmaya başlayalım... wi-fi sağolsun, beleşe download işine girelim..

symbian için bunun dışında benzer torrent yada p2p paylaşım programları varsa onlarıda yazalım.., çeşit iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 20 Mayıs 2007; 21:49:32 >

• hemen denicem aslında daa önce düşünmüştüm ama yapılabilceini tahmin etmiodum
  • bumudur yani..

ne derece iyi çalışacak şuan için bilmiyoruz ama cepten film, müzik, oyun..vb indirmek ilginizi çekmedi herhal..
    iyi hoş insan bi mrk eder
  • wifi li cihaz alınca ilk deneyeceğim olay bu. elinde wifi li cihaz olan var ise bir denesin.
  • Daha önce bende bu konuyla ilgili birşeyler okumuştum , belkide senin açtığın konuda :)

Şu an Nokia 6280 kullanıyorum o yüzden wifi bana uzak ama çok ilgimi çekiyor bu konu. İngilizcemin yettiği kadarıyla çevireyim.

SymTorrent symbian OS için yapılmış ilk "tüm özellikleri var olan" bittorent client ıdır.Aynı anda bir kaç torrent dosyasını indirebilir , upload ve download yapabilir ve bitmeyen yüklemeler yarıda kalırsa ya da uygulama kapanıp açılırsa , yüklemeler kaldığı yerden devam eder.Aynı zamanda her dosyanın istatistiklerini ve özelliklerini download sırasında görebilirsiniz. Şu anda , S60 platformunun 3üncü ve 2nci edisyonlarında çalışmaktadır.

SymTorrent ücretsiz (ve açık kaynak) bir yazılımdır.

Ayrıca , diğer populer mobil dosyapaylaşım programımız olan Symella'yı da denemelisiniz diyor. O da Symbian OS içinmiş.

• çok sağol hocam, hazır bulmuşken seni..

bide şu

Symella
    http://symella.aut.bme.hu

olayınına bi açıklık getirsen..
  • Ne demek , hep sizin incelemelerinizi vs okuyoruz , çorbada bizimde tuzumuz olsun dimi

Symella , smartphone lar için bir Gnutella dosya paylaşım programıdır(emule gibi bişey yani).Şu anda , S60 platformunun 3üncü ve 2nci edisyonlarında çalışmaktadır.Symella , "çoklu yüklemeleri" destekler , yani örneğin her kullanıcıda , indirilen dosyanın bir parçası varsa , hepsini farklı kullanıcılardan çekerek tamamlar.(torrent ve emule mantığı ile aynı)

Symella ücretsiz (ve açık kaynak) bir yazılımdır.

Aslında bir yazılım daha vardı , internet üzerinden pc ile iletişime geçip , emule istatistiklerine bakmaya yarıyordu. Birde Java bir yazılım vardı , o da yine internet üzerinden pc ile iletişime geçip , ekran görüntüsü alabiliyor , mouse u oynatıp istenilen programları açabiliyor veya bilgisayarı kapatabiliyordu. Bir dönem kullanmıştım ama gprs ile pek pratik olmuyor. Wifi ile zevkli olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Symella daha çok işimize yarayacak gibi,
    yanlış anlamadıysam ares, limware yada bir zamanların meşhur kazaa programı gibi bir p2p (peer to perr) paylaşım programı..

o zaman son tablo şu şekilde..,
    film, program, oyun gibi .torrent mantığına daha yatkın büyük boyutlu dosyaları çekerken symtorrent,

mp3, resim yada güncel televizyon klipleri gibi küçük boyutlu dosyalarda Symella kullanacaz..

**

symtorrent 'i e61 e yükledim. arayüzü çok güzel hazırlamışlar, herşey çok iyi anlaşılıyor. telefonda herhangi biyere attığınız .tor dosyasını bulup programa gösteriyorsunuz, oda çekmeye başlıyor. çekilen dosyaların an ve an durumunu izleyebileceğiniz durum(status) ekranı da mevcut..

yarın ilk iş olarak kızılaya akıp her iki programıda deneyecem.. acaba abazalık yapıp büyük boyutlu bişey mi indirsem diyorum..

fakat wi-fi fazla pil götürdüği için her iki programıda öyle görünüyorki genellikle küçük boyutlu dosyalar için kullanacaz..

• Aslında bu programlardan en çok , Wifi bağlantı sunan pastane ,cafe sahipleri , garsonlar veya hemen üst katlarında oturan komşuları yararlanacak. Takar adam şarja bütün gün hem download yapar alet , bir yandan bilgisayarda indirir , ohoo sömür dur sonra
  • bizim alt komşuda kablosuz modem var, kim öğrettiyse mac sifresi koymuş.., hergün herifin peşinde yalvar yakar dolaşıyorum..
  • nedendir bilmem ısınamadım gitti şu torrent a
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

nedendir bilmem ısınamadım gitti şu torrent a

torrent gibisi var mı... alış alışş... :)
  • Ben de denedim programı. Yanlız sürekli failed diyordu inen dosyalar için. Aynı dosyaları bilgisayar ile sorunsuz indirdim, ancak SymTorrent ile beceremedim. Torrent konusunda pek bilgim olmadığı için bilen birinin denemesi daha mantıklı olur sanırım, benim düşüncem pek başarılı olmadığı ancak dediğim gibi benden kaynaklanan bir hata da olabilir.
  • up ..

kullanan, kullanmayı düşünen.. ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 8 Ocak 2008; 6:17:42 >
  • daha doğrusu somut sonuçlar elde edebilen ?!?!

meslea başarılı bi şekilde ben xxx filmi yada müziği indirdim diyen biri yok mu ???
  • iyi de fatura olayı nasıl
  • program icin tesekkurler arkadaslar sis i kurdum ama ofiste denemek icin zaman yok ...aksam evde musait olunca dener tecrubelerimi ,bu konuyu bulabilrsem buraya olmadi programlar üst konusuna eklerim

saygılar
  • ben kurdum denedim arkadaşlar 7.5 mb boyutunda bir dosyayı deneme amaçlı olarak indirdim
    tabiri caizse cayır cayır indi :D.. tel e60 bu arada

bu arada programı kurarken telefon araması yapılmasına izin verin falan gibi bi uyarıyı kabul etmek zorundayız bunun nedenini anlamadım ben bu programı yanlızca wi-fi ile kullanmak istiyorum wi-fi nin koptuğu durumlarda gsm üzerinden indirmeye devam ederse vay halimize..:D umarım onunla ilgili deildir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogan_dam -- 9 Ocak 2008; 12:57:20 >
  • Ben South Parkı indirmiştim çok öceden 100mb...bayağdır kullanıyorum bu programları (symella,symtorrent)symtorrentlede 300mb lik çizgi roman indirmiştim tabi bunun yanınıda baya şarkılar indirdim bilgisayarım olmayınca çok işe yarıyr mesela birgün alışveriş merkezinde şarkı çalıyordu bende yoktu yüklemeyi unutmuşum herneyse hemen açıtm symella ile indirdm (5dk fln sürdü sanırım),gayet hızlı ve beleş herkese tavsiye ederim(cihaz Nokia E90)
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper_9

Ben South Parkı indirmiştim çok öceden 100mb...bayağdır kullanıyorum bu programları (symella,symtorrent)symtorrentlede 300mb lik çizgi roman indirmiştim tabi bunun yanınıda baya şarkılar indirdim bilgisayarım olmayınca çok işe yarıyr mesela birgün alışveriş merkezinde şarkı çalıyordu bende yoktu yüklemeyi unutmuşum herneyse hemen açıtm symella ile indirdm (5dk fln sürdü sanırım),gayet hızlı ve beleş herkese tavsiye ederim(cihaz Nokia E90)

peki hocam telefona bir etkisi varmı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.