Şimdi Ara

Baldur’s Gate 3, Ağustos ayında erken erişime açılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • İlk kez 2018 yılında düzenlenen E3 fuarında duyurulan Baldur’s Gate 3 için yeni bir video yayınlandı. Divinity: Original Sin serisinden tanıdığımız Larian Studios tarafından geliştirilen oyunla ilgili Cumartesi günü düzenlenen Guerilla Collective online oyun etkinliğinde hayranları sevindirecek bir açıklama da yapıldı.



    Geliştirici stüdyo, oyunun Ağustos ayında erken erişime açılabileceğini ifade ederken bu tarihi mümkün olduğunca ötelemek istemediğini dile getirdi. Öteleme olması durumunda bunun sorumlusunun dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 pandemisi olduğunu belirten Larian, salgın nedeniyle oyunun geliştirilme sürecinde gecikmeler yaşanmaması için ellerinden geleni yaptıklarını söylemiş.



    Ayrıca Bkz.PS5’in devasa bir konsol olacağına dair tahminler ortaya çıktı



    Evden çalışma modelinin şirket için oldukça başarıyla yönetilen bir süreç olduğunun ifade edildiği açıklamada, 18 Haziran’da düzenlenecek ve Kovid-19 pandemisinden etkilenen çocuklara yardım için organize edilen Dungeons&Dragons Live charity etkinliğinde erken erişimle ilgili yeni detaylar paylaşılacağı belirtilmiş.





    D&D’nin beşinci sürümü baz alınarak geliştirilen oyun için yayınlanan en son videoya aşağıda göz atabilirsiniz.










  • Efsane seri, kaç yıl aradan sonra geliyor. Beklentiler çok büyük.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gel artık.. Eskisi gibi gel..

  • Bu tür oyunların ülkemizde albenisi olmuyor ne yazık ki , ilk ikisi de dünya'da efsane olmasına rağmen bizde sadece yüksek puanlı ama pek denenmeyen bir oyun olarak kalmıştı! Dün gibi hatırlarım Level dergileriyle öğreniyorduk bu oyunları zaten. (En aktif oyun oynadığım aralıktı sanırım 1996-2002 yıllarıydı. Ben daha ekonomik olduğu için 2 yıl geriden takip ederdim bilgisayarım p3 450 ve Vodoo 3dfx idi bu yüzden oynamak için 2 yıl beklemek zorunda kalmıştım. 1998-2000'dir oyunun çıkış aralıkları)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 16 Haziran 2020; 11:3:3 >
  • Dünyada dediğin, ağırlıklı olarak abd/kanada sanırım. Çünkü o kültüre daha çok hitap ediyor. Onun dışında her ülkenin kendine göre RPG meraklısı vardır, FPS oyunlarıyla kıyaslama...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.