Şimdi Ara

Asus gürültü engelleyen mikrofon aparatını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemde gürültü engelleme teknolojisi oldukça öne çıkmaya başladı. Özellikle kulaklıklarda farklılaşmayı sağlayan gürültü engelleme yayıncılık tarafında da önem taşıyor. Asus mikrofonlara yönelik olarak gürültü engelleyici bir aparat duyurdu.



    Asus AI Noise-Canceling Mic Adapter özellikleri



    Asus AI Noise-Canceling Mic Adapter aparatı USB Tip-C üzerinden 3.5mm girişe sahip bir aksesuar. Bilgisayar, mobil cihaz veya konsollara USB Tip-C üzerinden bağlanırken mikrofon da 3.5mm girişinden takılıyor.



    Ayrıca Bkz.Asus ROG Strix XG17AHP taşınabilir oyuncu monitöründe tripod stand var



    Aksesuar üzerinde yer alan özel bir yonga sayesinde mikrofondan gelen ses makine öğrenme teknikleri kullanılarak arka plan gürültülerinden temizleniyor. Böylece berrak bir kayıt yapılabiliyor. Hyper-Grounding teknoloji sayesinde de elektromanyetik çakışmalardan koruyor.



    Asus AI Noise-Canceling Mic Adapter aparatı için henüz bir fiyat açıklanmadı. Asus AI Noise-Canceling adındaki teknoloji ise hali hazırda ROG Strix Go, ROG Strix Go 2.4 ve ROG Theta 7.1 kulaklıklarında yer alıyor.



    Kaynak:https://www.techpowerup.com/268410/asus-announces-ai-noise-canceling-microphone-technology







  • Nvidia gibi yazılımdan halletmek yerine donanımdan halletmişler. Hoş, Nvidia da RTX donanım istiyordu günün sonunda. Sonunda bu önemli soruna eğilmiş olmaları güzel. Görüntüler cam gibi olmuştu ama sesler hâlâ ilkel teknolojide kalmıştı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer bahsedildiği kadar iyiyse(dc ve ts onaylamış 'Asus yazıyor) 150 - 400₺ bandında bulunan kulaklıklar artık bir artics 7 seviyesine gelir. f/p yayıncılık yapanlar içinde güzel bir icat olur. Ama fiyatı 50 ila 75$ msrp olur gibi. Çünkü Asus bu sürücüyü o kadar da giriş seviyesine indirememiş. Ha inşallah bi 15 - 40$ arası görürüz de anlamı olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.