1.499 USD + KDV, 1.769 USD KDV Dahil VESTEL 154SRG-T73-TD6P SİYAH NOTEBOOK * Intel (R) Core 2 Duo İşlemci T7300 (4 MB Cache, 2,0 GHz, 800 FSB) * Intel(R) Centrino Core 2 Duo Mobil Teknolojisi * Intel 965 GM Chipset * Intel PRO/Wireless 4965 A/G/N * Windows Vista Home Premium Edition Türkce * 15.4" WXGA Ekran (1280*800 Çözünürlük) * 2 GB DDRII RAM * 160 GB Sabit Disk * DVD DUAL Optik Sürücü * Intel GMA X3100 Graphics Ekran Kartı * Bluetooth * Dahili Kamera (1.3 megapiksel) * 3 Yıl garanti * 2,8 kg. * 367 x 280 x 34 mm. Boyutlar * Turbo Memory ( Hafıza) Teknolojisi: Extra 1 Gb önbellek desteği ile 2 kata kadar hızlı açılma ve hızlı hibernate etme teknolojisi * Hırsızlık Alarmı, Notebookonunuz haberiniz olmadan yerinden oynatıldıgında devreye girecek alarm sistemidir. Sistemin çalışması tamamen kullanıcının isteğine bağlıdır. * HDMI Out, HD uyumlu elektronik ürünlerine çıkış portu özelliği( (HDMI Uyumlu) * 5+1 Dijital ses çıkış özelliği * G-bit Ethernet özelliği, 10/100/1000 i destekler hale gelmiştir.
Yuva, Giriş ve Çıkışlar
* 1 x RJ11 * 1 x RJ45 * 1 x DC IN * 1 x VGA * 1 x MIC IN * 1 x SPDIF OUT * 1 x SPEAKER HEADPHONE OUT * 1 x TV OUT * 1 HDMI * 1 x IEEE 1394 * 4 x USB * 1 x EXPRES CARD SLOT * 1 x 5 in 1 Kart Okuyucu (SD, MMC, MS, MS Pro, XD) Link
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 21 Mayıs 2007; 9:25:35 >
sanırım vestel ilk satışa sunan firma santa rosa yı... bravo-tebrikler
Durun arkadaşlar, sakin olun. Çıldırdığı falan yok Vatan Bilgisayarın . Zaten fiyatları piyasadan yüksekti, normal seviyeye çekiyorlar (isteyen araştırır) . Ayrıca; madem %15 indirdiklerinde de kar edilebiliyorsa(ki başka türlü indirim yapmazlar), neden sadece kart finansa uygulanıyor, neden bir zorlama var .
Ben de yanlış hatırlamıyorsam, MSI EX600 hala satışa çıkmadı. Bu durumda ilk Santa Rosa'yı VEYSEL piyasaya çıkartmış oluyor...
24 mayıs eklentisi: Post kasmayayım, buraya yazayım dedim @mavideki ürün hala "bana gelince haber ver" cinsinden bir stokla satılıyor. Yani ortada ürün falan yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malkafa -- 24 Mayıs 2007; 19:15:55 >
bu ürünlerde kar marjı zaten %15 tir..bunu %5 ile %8 ini banka alır geriye kalan da size kalır o yüzden böyle %15 indirim falan bana pek makul gelmiyor ancak satılmayan elde kalan yada sorunlu ürünlerde yapılabilri bence.
yada kara para aklıyordur...
Peki var mıdır Vatan bilgisayarın avantajları? Mutlaka bazı ürünlerde vardır. Hatta piyasada olmayan ürünleri de burada bulabiliyoruz. Ancak üst mesajda da söylediğim gibi laptopların çoğunda fiyat, piyasaya göre yüksek. Ayrıca sadece tek bir firmayla çalışması da (aynı şirket tabanlı bile olsa, tekelcilik yapmaya çalıştığı anlamına gelir, tekel zaten devlet tarafından yasaklanmıştır) potansiyel müşterilerini kaybettirir(en azından beni).
Neyse, biz susalım, "Notebook - Dizüstü Dünyasından Haberler" konuşsun
Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne... Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne.. Medeni olmak eğer açmaksa bedeni.. Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni...! (M.Akif Ersoy)
İşte yeni çıkacak olan bazı santa rose tabanlı dizüstüler: Fujitsu LifeBook E8410 15.4" ekran, NVIDIA GeForce 8400M ekran kartı, 120GB hard disk, 1.3M webcam, USB 2.0 ve memory stick/SD card okuyucu yuvalar, Korede bu fiyatmış 1,599,000(KRW).
BenQ Joybook S32/S32W (s32 siyah, s32w ise beyaz olacakmış. onun dışında aynı özellikte olacakmış), Intel Core 2 Duo Processor T7100 işlemci, 13.3" WXGA UltraVivid parlak ekran (250nit), Intel GM965 Express çipset anakart, Intel GMA X3100 (358MB) ekran kartı, 2GB ram, 160GB harddisk, DVD Dual Layer yazıcı, SRS TruSurround XT ses teknolojisi, 1.3 megapiksel dahili webcam, Dahili mikrofon, Windows Vista Business işletim sistemi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 2 Haziran 2007; 12:25:00 >