Şimdi Ara

LG Velvet'in daha ucuz 4G versiyonu geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • LG, Mayıs ayında 5G bağlantısını destekleyen Velvet isimli bir akıllı telefon duyurmuştu. Güney Koreli şirket şimdi de cihazın 4G versiyonunu çıkarmaya hazırlanıyor.



    Ayrıca Bkz.Vivo S6 Pro gelişmiş kamera ve daha hızlı şarj teknolojisiyle gelecek



    LM-G910 model numarasına sahip akıllı telefonun birkaç görüntüsü internete sızdırıldı. Fotoğraflardan biri AIDA64 testini ve dolayısı ile cihazın teknik özelliklerini gösteriyor.





    LG Velvet 4G, orta sınıf Snapdragon 765G yonga seti yerine iki yıl önce kullanıma sunulan amiral gemisi bir işlemciden güç alacak. Bunun da Snapdragon 845 olacağını görüyoruz.



    %20 daha ucuz olacak



    5G versiyonundan %20 daha ucuz bir fiyatla satışa sunulacak (yaklaşık 580-600 dolar) cihazın diğer tüm özellikleri ise aynı kalacak. LG'nin yeni tasarım dili uyguladığı Velvet, damla çentikli 6.8 inç OLED ekran taşıyor.





    Akıllı telefon 6 GB RAM, 128 GB hafıza, üçlü arka kamera sistemi, hızlı (25W) ve kablosuz şarj (9W) destekli 4.300 mAh pile sahip. Ayrıca IP68 ve MIL-STD-810G dayanıklılık sertifikaları ile geliyor.



    LG Velvet 4G çok yakında resmiyet kazanacak. Ne yazık ki cihazın sadece belirli bölgelerde piyasaya sürüleceği belirtiliyor.



    Kaynak:https://www.xda-developers.com/lg-velvet-4g-launching-some-regions-2-year-old-qualcomm-snapdragon-845
    Kaynak:https://toranji.ir/2020/06/09/lg-velvet-4g-with-snapdragon-845







  • bunlar ne saçma ürün planlama stratejileri yav. fiyata bak çay demle.

  • ee yine 3500 4000e gelecek bu vergiler filan pek ucuzlugu kalmıyor sanki
  • v30 plus modelini revize edip (işlemci bellek kamera) çıkarsalar keşke,çentik yok boyut ideal ama tasarım eski nesil olarak kabul ediliyor herhalde bende delik çentik sevmiyorum ne yapalım :) bu model gelse ne olur yani , şimdiki şartlarla 6000 liradan aşağıya gelmez zaten..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.