|
Bildirim
|
Puanlar yine şişirilmiş hiçbir oyun 100 alacak kadar iyi olamaz tamam guzel oyun ama cidden birinin su puanlama sistemine el atması lazım 70 lik oyun kotu sınıfına girer oldu
|
hiç bir oyun 100 puan alamayacaksa o zaman 100 puan diye bir şeyin hiç olmaması lazım hiç bir oyun 100 puan etmez demek saçmalığın daniskasıdır
|
gülüyorum sadece... oyun sektörü bitmiş. şu puanların ısmarlama olduğu o kadar barizki
|
Oyuna lafım yok çok iyi duruyor ama ben oyun puanlamaları konusunda hiç ilerlemediğimizi düşünmeye başladım.
Oyunların puanları genelde 70-80'in altına hiç düşmüyor. Her sene çıkan CoD bile 80 alıyor. Bu oyunun 96 metacritic olması bir şeyler ifade etse de sanki çok özel yeri yokmuş gibi bir imaj oluşturuyor. Puanları bol keseden verilmiş olduğu hissi oluşuyor her oyunla. Yani bu oyun 96 alıyorsa CoD neyiyle 80 alıyor ki. |
Hahaha, dur bir ekleme de ben yapayım. IMDb'de neden 10 puan var? Yıllarca boşuna yaşamışız. Herkes intihar etsin. Boşu boşuna filmlere 10 puan vermişiz. Meğerse 10 puan diye bir şey yokmuş. Yeni bilgi yayalım
İnsanlar üzülmesin, bir daha filmlere 10 puan vermeyelim |
Sektörün babası geliyor.
Game of The Year |
Bence şişik puanlar 100 nedir ya. Gamespot'un 80 vermesi düşündürücü.
|
Daha iyisi yapılırsa 105 mi vereceksin
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |