Şimdi Ara

Resident Evil Village’ın envanter sistemi ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Önümüzdeki yıl, PlayStation 5, Xbox Series X ve PC için piyasaya sürülecek Resident Evil Village dün yapılan PlayStation 5 etkinliğinde ortaya çıktı. Serinin bir önceki oyununun ana karakteri Ethan Winters’ın başrolde yer alacağı oyun, birinci-şahıs perspektifinde oynanacak.



    Oyunun tanıtım videosu haricinde, geliştiricilerin açıklamalarına yer verilen başka bir videoda ise oyunla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Oyunda kullanacağımız silah ve diğer önemli eşyaları depolamak için kullanacağımız envanteri gördüğümüz video, bizleri ilk kez Resident Evil 4’te karşılayan “bond çanta” tipi sisteme geri götürüyor.



    Ayrıca Bkz.Resident Evil 8: Village duyuruldu! İşte oynanış fragmanı



    Aşağıdaki fotoğrafta da görüldüğü üzere çantaya attığımız her eşya belli bir yer kaplıyor. Resident Evil 7 ile Resident Evil 2 ve 3 remakelerinde de kullanılan sistemde hatırlanacağı üzere eşyaların yönünü değiştirebiliyorduk. Çantanın tamamının envantere ayrılmadığı detayı ise oyunun ileriki safhalarında bunu daha çok eşya koyabilecek şekilde genişletebileceğimiz izlenimi veriyor.





    Fotoğrafta görülen bir başka detay ise Ethan’ın sahip olduğu 100 ley değerindeki para birimi. Oyunun nerede geçtiğinin de bir göstergesi sayılabilecek parayla muhtemelen oyun içi mağazadan eşyalar satın alacağız.



    Tamamını aşağıda izleyebileceğiniz geliştirici videosundaki en heyecan verici detaylardan biri de oyunda ara yükleme ekranı olmayacağı yönündeki açıklama. Kendimizi oyunun atmosferine daha çok kaptırmamızı sağlayacak bu gelişme, yeni nesil konsollarda kullanılacak süper hızlı SSD’ler sayesinde mümkün olacak.










  • Resident Evil 4'dekine benziyor. Çok güzel.
  • Sen resident evil 3 e kadar seri yap. Sonra seriyi az bişey aksiyon kat 4 ü çıkar. 4 sevilince aksiyonu bas seriye. gerilim korkudan oyunu division a çevir. elinde patlamaya başlayınca grafiğe ve hikayeye yüklenip seriyi elden geçir ve 7 yi çıkar. 7 sevilince resident evil 4 ün mekanı ile 7 yi harmanla. Bence çok zekice. Fragmandan anladığımız kadarı ile yine bir çok başrol var. Güzel bir hikaye ortaya çıkacak gibi duruyor. resident evil 2 den sonra 7 beni heyecanlandırdı. Bu fragmanda keza aynı.

  • güzele benziyor

  • FEARTR kullanıcısına yanıt
    Valla kafamdakini aynen yazmışsın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dört Gözle Bekliyorum ethan reisi ölzedik

  • s

  • Yükleme ekranı yok hiç beklemeden adrenalin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.