Şimdi Ara

Bugünkü PS5 tanıtımında gösterilen 19 etkileyici fragman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Sony'nin merakla beklenen büyük PlayStation 5 tanıtımı nihayet bu gece düzenlendi. Etkinlikte hem konsolun tasarımını hem de yepyeni birçok oyunu ilk kez görme fırsatı yakaladık. Tanıtılan oyunlar arasında hemen her türden ilgi çekici yapımlar yer aldı.



    Oyunların önemli bir kısmı PlayStation 5 özel olacak. Ancak Resident Evil 8 ve Hitman III gibi bazı multiplatform oyunlar da yer alıyor. Ayrıca Stray ve Solar Ash gibi bir iki oyun PS5 ve PC'nin yanı sıra PS4 için de çıkış yapacak.



    Yayınlanan fragmanlar arasında Horizon Forbidden West, Ratchet & Clank: Rift Apart, Project Athia gibi etkileyici görselliğe sahip oyunlar var. Ancak yine de tam olarak yeni nesilden beklediğimiz o büyük atılımı şimdilik göremedik. Muhtemelen ilerleyen senelerde daha etkileyici oyunlar da gelecek.



    Oyunların çok büyük bir kısmı herhangi bir çıkış tarihine sahip değil. Bu kısmın da özellikle dikkat çektiğini söyleyebiliriz,



    Gran Turismo 7





    Polyphony Digital tarafından geliştirilen yeni Gran Turismo oyunu PlayStation 5 için geliyor. Gran Turismo 7'nin çıkış tarihi henüz açıklanmadı.



    Horizon Forbidden West





    Yeni Horizon oyunu beklendiği gibi bugünkü etkinlikte ilk kez tanıtıldı. Horizon Forbidden West, müthiş görselliğiyle dikkat çekiyor. Oyun PlayStation 5'e özel olacak, çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı.



    Spider-Man: Miles Morales





    2018'de yayınlanan Spider-Man'in devam oyunu Spider-Man: Miles Morales bu yıl Playstation 5 ile birlikte piyasaya sürülecek. Oyunda, çizgi romanların örümcek adamı Miles Morales başrolde yer alacak. Miles Morales'i ayrıca bildiğiniz gibi Spider-Man: Into the Spider-Verse filminden tanıyoruz.



    Demon's Souls remake





    Dark Souls, Bloodborne ve Sekiro gibi From Software oyunlarının atası olarak görülen Demon's Souls oyunu yakında geri dönüyor. Demon's Souls remake versiyonu PlayStation 5'e özel olarak yayınlanacak. Çıkış tarihi henüz belli değil.



    Kena: Bridge of Spirits





    Müthiş görselliği ve etkileyici mekanikleriyle dikkat çeken Kena: Bridge of Spirits, PlayStation 5'e geliyor. Oyunun sınırlı bir süre için PS5 özel olacağı ancak daha sonra PC'ye de geleceği belirtildi.



    Project Athia





    Project Athia da yine görselliğiyle dikkat çeken yapımlardan. Hikaye merkezli aksiyon dolu bir oyun olan Project Athia, kısa bir süreliğine PS5-özel olacak ancak daha sonra PC için de yayınlanacak. Oyunun çıkış tarihi henüz belli değil.



    Ratchet & Clank: Rift Apart





    Insomniac Games'in popüler serisi Ratchet & Clank resmen geri dönüyor. Serinin yeni oyunu yine eğlence ve aksiyon dolu bir deneyim vadediyor. Çıkış tarihi henüz açıklanmayan Ratchet & Clank: Rift Apart'ın PS5 özel oyunu olacağı belirtildi.



    Resident Evil 8: Village





    Resident Evil 7'nin doğrudan devamı şeklinde hazırlanan Resident Evil Village, 2021'de PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek. Resident Evil 8'de yine korku/hayatta kalma türünü iliklerimize kadar hissedeceğiz gibi görünüyor.



    Hitman III





    Popüler kel casusumuz Agent 47 geri dönüyor. Hitman III, Ocak 2021'de PC, PS4, PS5, Xbox Series X ve Xbox One için yayınlanacak.



    Stray





    Cyberpunk bir dünyada geçen ve başrolünde bir sokak kedisinin yer aldığı Stray, PS5 ve PS4 için yayınlanacak. Oyunun daha sonra PC için de çıkacağı açıklandı.



    GhostWire: Tokyo





    The Evil Within ve Resident Evil serilerinden tanıdığımız Shinji Mikami'nin yeni oyunu GhostWire: Tokyo'dan ilk oyun içi görüntüler yayınlandı. GhostWire: Tokyo beklediğimizden biraz daha farklı bir oyun olacak gibi. 2021'de çıkış yapacak olan GhostWire: Tokyo, sınırlı bir süre için PS5 özel olacak ancak daha sonra PC için de yayınlanacak.



    Deathloop





    Dishonored serisi ve Prey gibi başarılı oyunlardan tanıdığımız Fransız stüdyo Arkane yepyeni bir oyunla çok yakında geri dönüyor. Yenilikçi bir birinci-şahış nişancı shooter oyunu Deathloop, PS5 ve PC için yayınlanacak.



    Sackboy: A Big Adventure





    LittleBigPlanet serisinin spin-off oyunu Sackboy: A Big Adventure resmen duyuruldu. 3 boyutlu bir platform oyunu olan Sackboy: A Big Adventure, PlayStation 5'e özel olarak yayınlanacak. Çıkış tarihi henüz belli değil.



    Returnal





    Hikaye odaklı bir üçüncü-şahış aksiyon oyunu olan Returnal, PlayStation 5'e özel olarak yayınlanacak. 



    Destruction Allstars





    Arabalar, patlamalar ve platform ögelerini bir araya getiren Destruction Allstars, PlayStation 5'e özel olarak yayınlanacak. Oyunun çıkış tarihi henüz belli değil.



    Godfall





    Etkileyici görselliğiyle dikkat çeken aksiyon dolu oyun Godfall, PlayStation 5 ve PC için yayınlanacak. Oyunun çıkış tarihi henüz açıklanmadı ancak bu yılın sonlarına doğru veya 2021'in başlarında yayınlanması bekleniyor.



    Solar Ash





    Hyper Light Drifter'ın yapımcıları yine etkileyici bir oyunla karşımıza çıktı. Kendine özgü sanat tasarımıyla dikkat çeken Solar Ash, 2021'de PS5 ve PS4 için yayınlanacak. Oyunu daha sonra PC için de çıkacağı belirtildi.



    Astro's Playroom





    3 boyutlu platform oyunu Astro's Playroom, PS5'e özel olarak yayınlanacak. Oyunda PlayStation 5'in Dualsense kontrolcüsünün yeni özelliklerinden en iyi şekilde faydalanılacağı belirtiliyor.



    Oddworld Soulstorm





    Oddworld serisinin yeni oyunu Oddworld Soulstorm, PC, PS5 ve PS4 için çıkış yapacak.









  • Hiçbiri bi bu oyun değil :
    Bugünkü PS5 tanıtımında gösterilen 19 etkileyici fragman
  • Kayda değer ben bir oyun göremedim devam oyunları çok fazla yeni bir oyun yok gibi eski konsollarla devam anlaşıldı

  • Tüm videolarda gördüğüm Işın izleme oyunlara boyut katmış. Daha gerçekçi görünüyor.

    Konsol tasarımını beğenmedim. Hiç etkileyici değildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ti7800 -- 12 Haziran 2020; 11:39:56 >
  • spiderman sonunda zenci oldu

    oynanış videosu gelseydi eyiydi
  • İki kelime ile hayal kırıklığı. Nintendo mu seyrettik Playstation mı ben anlamadım akşam? İnşallah yanıltırlar ters köşe yapıp, yoksa işi zor Sony'nin
  • Çok fazla küçük yaşlara ve ailelere hitap eden oyun tanıtıldı. Bizim için sıkıcı geliyor bu oyunlar tabii ama Sony daha geniş müşteri kitlesine ulaşmayı amaçlıyor.
    Bence XBOX'ın geçen günkü berbat sunumuna kıyasla genel olarak çok iyi bir sunumdu.
    Horizon hayal kırıklığı oldu sadece, gameplay göstermelerini beklerdim.
  • PS5 sayesinde gerçek Next gen başladı. Mesela Horizon su altı, çöl grafiği ve Deathloop xboxta yok ne yazık ki

  • yeni birşey yok nintendo oyunları tanıttılar resmen, cihazın tasarım güzel görünsede ps4deki ses ve ısı problemi devam edecek gibi yeni nesilde sony çok geriden geliyor xbox gamepass falan derken arayı açacak türkiye şartları konsol ve oyun fiyatları ortada

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    PS5 sayesinde gerçek Next gen başladı. Mesela Horizon su altı, çöl grafiği ve Deathloop xboxta yok ne yazık ki
    :D komik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spiderman
    Horizon Forbidden West
    Demon's Souls remake

    Pc ye gelmeyen 3 kayda deger yapım gözüküyor şuan ps5 almanın acelesi yok gibi.

  • ULAN FRAGMAN İZLEMEK İSTESEK YOUTUBE'a BAKARDIK
    ps4 oyunlarını ps5 gibi itelemeye çalıştılar ondan fiyasko oldu
    Tek avuntum bu oyunlar hazır olması için eski teknoloji ile geliştirilmiş olması 2020 de geliştirilmeye başlanan oyunlar ps5'in gerçek gücünü kullanıcaklardır inş. :)

  • fragmanı youtubeden izleyebilirdik
  • PS5 oyun konusunda yine rakipsiz. Ratchet Clank'ta 2 saniyede gezegen değiştiriyor. Horizon, Demon's Souls Remake, Spider Man, Gran Turismo 7 çok canlar yakar. The Last of Us 2 yılın oyunu. Project Athia ve Deathloop xbox için büyük kayıp

  • Playstation 6-15 yaş aralığına yönelik oyunlar çıkarmış.

  • Play-station5 10 mart 2017 de piyasaya çıkan gtx 1080ti nin garfik kalitesinde oyun sunabilecek

  • "Resident Evil 8: Village" da görsellik çok iyi.

  • Xbox'ın asıl sunumu temmuzda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ps4 çıktığında çok etkilenmiştim. Şu anda aynı heyecanı yaşatmadı yeni konsol maalesef.
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Godfall daki o müzik nedir zaten abicim. Bende şovalyeyi godfall ismi gelince güzel atmosferik bir oyun geliyor dedim.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.