Şimdi Ara

8TB kapasiteli Samsung 870 QVO SATA SSD modeli satışa çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son 30 yılda önemli teknolojik ilerlemeler kaydeden ve kullanıcılara çok yüksek veri aktarım hızları ile yüksek kapasiteler sunabilen depolama sektöründe QLC NAND teknolojisi de kendisine yer bulmaya başladı.



    Samsung 870 QVO SATA SSD 8TB özellikleri ve fiyatı



    QLC NAND bellekler tek hücreye 4-bitlik veri yazarak aynı zar alanında daha yoğun kapasiteler elde edebiliyor. Ayrıca enerji verimliliği yüksek ve maliyetler de düşük tutulabiliyor. Bununla birlikte henüz geliştirme aşamasında olduğu için girdi-çıktı performansı ve kullanım ömrü açısından henüz TLC NAND belleklerin gerisinde.



    Ayrıca Bkz.Command & Conquer Remastered Collection satışa çıktı



    Samsung geçtiğimiz yıllarda ilk QLC NAND ürünü olan 860 QVO serisini satışa sunmuştu. Uzun bir aradan sonra QLC NAND teknolojisindeki ikinci serisi olan 870 QVO da satışa çıktı. Bu seride şimdi 8TB seçeneği de yer alıyor.



    Amazon üzerinde ön siparişe başlayan Samsung 870 QVO SATA SSD 8TB kapasiteli versiyon için 900$ fiyat etiketi belirlenmiş ve GB başına 11 cent gibi nispeten iyi bir rakama tekabül ediyor. Aynı serinin 1TB kapasiteli versiyonu ise 130$ seviyesinde.



    Henüz QLC NAND bellekler çok yüksek hız isteyenlere hitap etmiyor ancak yüksek kapasiteleri daha uygun fiyatlara sunarak HDD sürücülerin tahtını indirmeyi amaçlıyor. Yeni versiyonun aktarım hızları yazılmamış ancak 860 QVO serisinde 520MB/s yazma ve 550MB/s okuma şeklindeydi.








  • tb basına 90usd olursa sahane olur..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar 900$a 8tb aliyor biz 15bin tlye aliriz artik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 10 Haziran 2020; 1:2:40 >
  • 37ueudh3hehwaggw 3 kullanıcısına yanıt
    Ferrari vb araçlara binenlerle konuşmalısın

  • 900x7= 6300 TL Canım Türkiyem

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 900kağıda alacaklar demek kendi para birimleriyle bizde 7000-8000 olur herhalde

  • Evet artık afganistan kategorisine de girmiş olduk. Nerede bu iktidar şak şakçıları? Çok laf söylüyorlardı şimdi ise hiç sesleri çıkmıyor fare gibi girdiler deliklere. Gmt+3 (ortadoğu saat dilimi) B.O.P. / extended B.O.P (afrika ortadoğu batı asya) ün iyi bir şey olmadığını söyledim. Komplo teorisi vs diyenler oldu. Nerede bu adamlar tek tek mesaj mı atayım forumdan bulup?

    Buraya yazıyorum; bilgisayar almak hayal olacak. Ancak haberlerini okursunuz. Ps5 bile 13bin+ TL olur. Aklınızı başınıza alın !

  • adamlar ne güzel 900 dolara alacak biz 6bin'e alacaz
  • 900$'a 2 tane RX 5700 XT alınıyor, zorlarsanız 2 tane 14 TB HDD veya 1 tane 16 TB alırsınız.

    Bu SSD 4K, 8K veya her hangi bir büyük dosya işleyenler için bulunmaz bir nimet olacak. 8 TB SSD'ler şuan sadece Enterprise tarafında var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.