Şimdi Ara

Galaxy Watch 3 ve Galaxy Buds X, Samsung'un uygulamasında görüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Galaxy Wearable uygulamasını mercek altına alan XDA Developers uzmanları, Samsung'un yakın gelecekte piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni ürünler hakkında bazı detaylara ulaştı.



    Ayrıca Bkz.Huawei P Smart S tanıtıldı: OLED ekran ve 48 MP kamera



    Güney Koreli şirketin yeni bir akıllı saat üzerinde çalıştığı biliniyor. En son Galaxy Wearable uygulaması cihazın Galaxy Watch 2 olarak isimlendirilmeyeceğini doğruladı. Yeni model Galaxy Watch 3 adı altında piyasaya sürülecek.





    Akıllı saat 41 ve 45 mm olmak üzere iki farklı kasa boyutu ile sunulacak. Ayrıca mekanik çerçeve, EKG sensörü, MIL-STD 810G sertifikası ve 5ATM'ye kadar suya dayanıklılık gibi özelliklere sahip olacağı belirtiliyor.



    Samsung Galaxy Watch 3 tüm bunlara ek olarak 8 GB dahili hafıza, 330 mAh pil, Wi-Fi, Bluetooth ve NFC modülü ile gelecek. Akıllı saatin LTE özellikli bir versiyonu da olacak.





    Fasulye tasarımlı kulaklık da ortaya çıktı



    Galaxy Wearable uygulamasında Samsung'un "fasulye" görünümlü yeni kablosuz kulaklığının görüntüsü de ortaya çıktı. Daha önceki sızıntılar cihazın Galaxy Buds X olarak isimlendirileceğini öne sürmüştü.





    Her iki ürünün de Ağustos ayında Galaxy Unpacked 2020 etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Lansman kapsamında Galaxy Note 20, Galaxy Fold 2, Galaxy Z Flip 5G ve Galaxy Tab S7'nin de duyurulacağını belirtelim.








  • WA gibi önemli uygulamaları bir getiremediler şu saatlere

  • siyahtemas kullanıcısına yanıt
    banka uygulamaları bile yok nfc çöp

  • pek bir özelliği yok bunun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.