Şimdi Ara

OnePlus Z'nin tanıtım tarihi sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • OnePlus CEO'su Pete Lau kısa süre önce yaptığı bir açıklamada, şirket olarak uygun fiyatlı akıllı telefon pazarına geri döneceklerini söylemişti. Deneyimli yöneticinin bu sözleri OnePlus X'in halefi olarak piyasaya sürülmesi beklenen OnePlus Z'yi doğrular nitelikteydi.



    Ayrıca Bkz.iOS 14 ile iPhone'lara görüşme kaydetme özelliği gelebilir: Peki yasalar ne diyor?



    Android Central internet sitesinin ele geçirdiği bilgilere bakılırsa, akıllı telefonla tanışmak için çok fazla beklemek zorunda kalmayacağız. OnePlus Z önümüzdeki ayın ortalarında Hindistan'da resmiyet kazanacak. Lansman etkinliğinin 10 Temmuz'da yapılması planlanıyor.





    Fiyat etiketi ne kadar olacak?



    OnePlus'ın henüz bu konuda herhangi bir resmi açıklama yapmadığını belirtelim. Söylentilere göre OnePlus Z; FullHD+ çözünürlükte 6.55 inç AMOLED ekran, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 765G yonga seti ve 6 GB RAM ile gelecek. Fiyat etiketinin ise 330 dolar civarında olacağı bildiriliyor.








  • 330 dolara çıkarsa çok iyi satar bu (globalde)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Belirtilen fiyat muhtemelen Çin fiyatıdır. Globalde yarışmak için iphone se 2020 ve pixel 4a kalsmanında fiyatı olmalı ki bu da 400-450 euro arası yapar. Daha ucuz olur mu, sanmam. OIS'li kamera istiyorum ama bu fiyata çok zor. Yine de kamerasını OP 8 Pro gibi dengesiz yapmazlarsa alırım, videosu çok kötü bu telefonun.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.