Şimdi Ara

The Last of Us dizisinin ilk bölümü, Chernobyl yönetmenine emanet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Geçtiğimiz aylarda PlayStation tarihinin en popüler oyunlarından birisi olan The Last of Us’ın dizi haline getirileceği duyurulmuştu. HBO’da yayınlanacak dizi için yine aynı kanalda gösterilen Chernobyl’in yaratıcısı Craig Mazin başa getirilmişti.



    Ayrıca Bkz.Amerikan Hava Kuvvetleri, yapay zekânın insana karşı mücadele edeceği it dalaşına hazırlanıyor



    Variety’nin ulaştığı bilgilere göre The Last of Us için işini şansa bırakmak istemeyen HBO, dizinin ilk bölümü için Chernobyl’i de yöneten Johan Renck’i koltuğa oturtacak. Yönetmenin ileriki bölümlerde de aynı görevi üstlenme ihtimali olduğunu hatırlatalım. Başarılı yönetmen, kesin olarak yer alacağı ilk bölümdeki görevinden sonra dizinin başyapımcıları arasında bulunmaya devam edecek.



    Renck, devam bölümlerini de yönetebilir



    Craig Mazin gibi dizinin bir parçası olduğunu ifade eden Renck, bu konuda yaptığı açıklamada “Başyapımcı olarak dizideki varlığım devamlı olacak. Dizinin bir parçasıyım ve en azından ilk bölümün de yöneticisi durumundayım. Sonraki süreçte neler olacak, bekleyip görelim.” ifadelerini kullanmış.





    The Last of Us dizisinin ilk oyundaki olaylara odaklanacağı ifade ediliyor. Joel ve Ellie’nin maceralarına tanıklık edeceğimiz dizinin konusu, The Last of Us oyununun senaryosunu kaleme alan Neil Druckman’nın hayal gücüyle şekillenecek. Dolayısıyla özüne bağlı kalan bir senaryo görme şansımız oldukça yüksek olacak.



    Sinema ve dizi sektörünü derinden etkileyen Kovid-19 salgını nedeniyle herhangi bir gösterim tarihi bulunmayan dizinin en kısa sürede hayranlarla buluşmasını bekliyoruz.








  • Umarım resident evil 1 2 çok iyi ama geri kalanı gibi saçmalamazlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yılın dizisi olur ve goty

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk bölüm etkiler sonra bişey bekleyip dururuz, aynı netflix taktigi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.