Şimdi Ara

Motorola'nın yeni telefonu Moto E LE'nin görüntüsü ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Lenovo bünyesinde faaliyet gösteren Motorola'nın yeni akıllı telefonuna ait görüntüler ortaya çıktı. Moto E LE olarak adlanırılan cihaz bütçe dostu modeller arasına katılacak.



    Ayrıca Bkz.Android 11 güncellemesi alacak telefonların listesi yayınlandı



    Uygun fiyatla piyasaya sürülecek telefon çentikli ekran ve çift arka kameraya sahip. Yani tasarım anlamında aynı segmentteki rakiplerinden pek farkı yok. Moto E LE'nin Moto E6 Plus'ın yerini alması bekleniyor.





    Moto E LE Özellikleri



    Cihazla ilgili bazı bilgiler kısa süre önce internete sızdırılmıştı. Snapdragon 632 yonga seti ile donatılacak akıllı telefon 1520 x 720 piksel çözünürlükte 6.3 inç ekran taşıyacak.



    Moto E LE'nin ebatları 159.77 x 76.3 x 8.65 mm. Bununla birlikte 3.550 mAh kapasiteli bir bataryadan besleneceğini belirtelim. Cihazın tanıtım tarihi henüz açıklanmadı.



    Kaynak:https://www.gsmarena.com/motorola_moto_e_le_renders_appear-news-43607.php







  • Çıkmaz olaydı. Sanırsın tasarımda yepyeni bir yenilik bir görsel şov ile geliyor. Sök üstündeki logoyu dünyadaki herhangi bir telefon markasının logosunu koy kimse bu buna ait değil demez. Hepsi klon tasarım hepsi monoton ve çirkin. Sıkıcı. Yapmayın böyle kötü şakalar.

  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Yani sen ne bekliyorsun bir telefon dan istiyorsan telefona bir pervane taksınlar telefon uçsun olmaz mı adamlar uzun zamandır telefon çıkarmıyordu telefon çıkarmalar bile güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye’ye gelmeyen markanın haberini niye yaparsınız anlamam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonun şeklini pek beğenmedim gibi ama kötü de değil o kadar hayırlısı olsun inşallah satar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FoBç kullanıcısına yanıt
    Ne beklediğim ortada değil mi içerik ne kadar iyi olursa olsun görsel olarak birbirinden farklı olmayan model üretmenin müşteri tutmak için bir avantajı olabilir mi diyorum? Öyleyse bütün otomobiller de birbirinin aynısı olsun hiç biri farklı bir tasarım çıkartmasın.
    Bu önemli bir marka yeni telefonunu diğerlerinden farklı olacak bir tasarımda çıkartması gerekirdi evet gerekirse pervane taksın ama yeter ki farklı olsun. Her markanın ismi ayrı farklı ise modeli de ayrı farklı olmalı.
  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Sence bu telefon un büyüklüğü çerçevesi ve fiyatı günümüz telefonlarıyla aynımı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FoBç kullanıcısına yanıt
    Tıpatıp. Kopyala yapıştır hatta. Klon bile denebilir. Yani siyam desem bile az kalır. Farkı neresinde, tek bir ayrıntısında bile bir markanın kendine haz özelliğini göremiyorum, basit, sıradan ve sürünün aynısı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.