Şimdi Ara

OnePlus Z'nin detayları ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Akıllı telefon üreticisi OnePlus, yeni orta segment akıllı telefonunu satışa sunmaya hazırlanıyor. Daha önceki sızıntılarda Snapdragon 765G yonga setiyle geleceği ortaya çıkan akıllı telefonun, şimdi de diğer detayları sızdırıldı.



    Ayrıca Bkz.iOS 13.5 güncellemesi ile birlikte iPhone 11'lerde yeşil ekran sorunu başladı



    Temmuz ayının ikinci haftasında resmileşmesi beklenen OnePlus Z'nin 6.5 inç S-AMOLED delikli ekran, 16MP selfie kamerası ile geleceği söyleniyor. Cihazın arka panelinde ise 48MP Sony ana sensör, 12MP ulta geniş açı ve 13MP telefoto sensör olmak üzere üçlü kamera kurulumu yer alacak. Ayrıca kamera modülünde lazer otomatik odaklama ünitesinin de olacağı belirtilmiş.





    Fiyatı henüz belli değil



    Snapdragon 765G işlemcili cihazın, Android 10 tabanlı OxygenOS 10 arayüzü ile geleceği ise kuvvetle muhtemel. Tüm bunlara ek olarak akıllı telefon USB-C üzerinden 30W hızlı şarj destekleyen 4.000 mAh pil kapasitesi sunacak.



    Piyasaya 8GB ve 12GB RAM ve 128GB ve 256GB depolama seçenekleri ile gelmesi beklen OnePlus Z modellerinin, hangi fiyat etiketi ile raflara çıkacağı konusunda ise henüz bir bilgi mevcut değil. Son olarak cihazın siyah, mavi, beyaz ve sınırlı sayıdaki özel bir renk seçeneğinde satışa çıkacağını da söyleyelim.



    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2020/06/06/oneplus-z-specifications-color-variants-leaked-may-debut-in-july-2nd-week/







  • 4.000 mAh pil kapasitesi gayet güzel olmuş , 48MP Sony ana sensör, 12MP ulta geniş açı ve 13MP telefoto sensör zaten günümüz için fazlasıyla iyi özellikler

  • OIS olsun 7t veya 7 pro'dan daha iyi video performansı versin Avrupa'da özellikle Hindistan'da tutar. Tabii biz uzaktan izleriz ülkemize gelse bile.

  • nedem adamlar Gelişmiş ileri trknoloji yapacağına hala düşük orta segment telefonlarla uğraşıyorlar anlamış değilim şimdi bu telefonu kaç kişi alacak geri kalan telefonları tekrar.danmı eritip yeni nesi bir tlf mı dönüştürecekler yazık güna israffggf

  • Temmuz ayında çıkacağı yazıyor yabancı sitelerde Türkiye'ye ne zaman gelir acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.