Şimdi Ara

Google Mesajlar'a üst arama çubuğu geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Google Mesajlar yeni bir güncelleme daha alıyor. Son olarak RCS için uçtan uca şifrelemeyi test ediyordu. Bu sefer ise uygulamanın üst kısmına eski 'Mesajlar' başlığını ve arama düğmesini değiştirerek yeni bir arama çubuğu ekliyor. Özellik şu an için yalnızca beta olarak kullanımda ancak yakında uygulama içerisinde göreceğiz.



    Ayrıca Bkz.Dropbox bir şifre yöneticisini test ediyor



    Yeni arama çubuğu Google'ın Fotoğraflar, Gmail, Drive ve Keep gibi çoğu uygulamasında bulunan arama çubuğunun aynısı. Google, mevcut olan her uygulamasını, kullanılabilirliği kolaylaştırmak ve genel bir düzen oluşturmak adına benzer tasarımlı hale getirmeye çabalıyor. Tüm bunlarla birlikte bir süre sonra Google Mesajlar'ın ikonunda da bir değişim görebiliriz.





    İşlevsel olarak, hiçbir şeyin önemli ölçüde farklı olmadığı anlaşılıyor. Arama yapmak için büyüteçlere dokunmak yerine, kullanıcılar artık arama kutusuna dokunabilir. Arama daha önce de olduğu gibi kişiler, mesajlar, fotoğraflar ve videolara dair sonuçları gösterecek.





    Kaynak:https://www.androidpolice.com/2020/06/05/google-messages-starts-rolling-out-top-search-bar-in-beta/







  • Ben zaten mesaj arıyacak kadar çok telefonda mesaj biriktirmiyorum 10tane mesaj olduğu zaman önemli olmayanları siliyorum ama g mail de bu özelliği çok kullanıyorum

  • Bu Google Mesajlar ürün yöneticisini kovmak lazım. Arkadaş Google'un elinde bu kadar pazarlama gücü ve imkan varken insanlar bu uygulamadan bihaber ve telefon üreticileri kendi dandik mesaj uygulamalarını yükleyip satıyorlar.
    Bir iMessage kadar iyi olabileceğini ve yararlarını azıcık PR yapıp, insanların bunu kullanmasını sağlarsanız, kullanıcılar bunu telefonlarında talep etmeye başlar ve üreticiler de bu uygulamanın vazgeçilmez olduğunu anlar.

  • o kadar çok mesaj gelmiyor bize ztn toplam 3 5 tane
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.