Şimdi Ara

Xiaomi'den Çinli OLED ekran üreticisine 20 milyon dolar yatırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Xiaomi LCD, OLED ve hatta mini LED ekran üretiminde uzmanlaşmış Çinli Dalian Zhiyun Automation'a 20 milyon dolarlık yatırım yaptı. Bu yatırımının karşılığında 15.5 milyon hisse verilen Xiaomi, Dalian Zhiyun Automation'da yüzde 5.63'lük bir paya sahip oldu.



    Ayrıca Bkz.Note 20 serisinin üçüncü cihazı da onaylandı: Galaxy Note 20 Ultra



    Ekran üreticisinin ismi biraz yabancı gelmiş olabilir ancak Çin'de oldukça ünlü. Dalian Zhiyun Automation şu anda BOE, Huaxing, Tianma ve Visionox gibi önde gelen şirketlerle iş birliği içerisinde çalışıyor. İsmi geçen üreticiler OLED panel pazarında Samsung'un en büyük rakipleri.





    Kritik bir konumda



    Haberde son derece ilgi çekici bir detay daha var. Kaynağa göre Dalian Zhiyun Automation, esnek OLED ekran üretim sürecinin her aşamasında ihtiyaç duyulan tüm ekipman ve teknolojileri tedarik edebilen tek şirket olarak faaliyet gösteriyor. Yani Çin'de son derece kritik bir konumda.



    Bu yatırımın ardından gelecekte piyasaya sürülecek birçok Xiaomi markalı telefonda Dalian Zhiyun Automation'ın ekranlarına yer verilmesini bekleyebiliriz. Muhtemelen şirket katlanabilir OLED ekran ihtiyacını da bu kanal üzerinden sağlayacak.








  • Dalian Zhiyun Automation, esnek OLED ekranları kelimesini gelecekte daha çok duyacağız katlanılabilir telefonlar gün geçtikçe gelişim gösteriyor samsung dan sonra Xiaomi den böyle fikirlerin gelmesi beni şaşırtmadı...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.