Şimdi Ara

TurkNet'e 13 TL zam geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
2
Favori
9.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • TurkNet internet fiyatlarına zam geliyor. Kullanıcılara gönderilen e-posta ile 75 TL’lik tarifenin 88 TL’ye çıkacağı duyuruldu yani 13 TL’lik bir zam söz konusu.



    Ayrıca Bkz.Google, gizli modda kullanıcıları izlemekle suçlanıyor



    Zammın gerekçesi olarak maliyetlerin yüzde 15 artması ve kullanıcıların veri kullanımının yüzde 50 artması sebep olarak gösteriliyor. Ayrıca daha önce TurkNet’te yalın internet seçeneği bulunmuyordu. Tüm tarifeler ev telefonu hizmetiyle birlikte sunuluyordu. Temmuz ayından itibaren mevcut kullanıcılar yalın pakete geçebilecek. Yalın internet müşterilerinin fatura ücretinin 85 TL olacağı belirtiliyor yani ev telefonu hizmeti almak istemiyorsanız 3 TL daha düşük fiyatla internet kullanabileceksiniz.



    1 Temmuz itibariyle Özgür İletişim Paketi tarifesi 88 TL, Özgür İletişim Ekstra tarifesi ise 98 TL olarak ücretlendirilecek. Kullanıcılara yeni ücretler hakkında duyuru e-postaları gönderilmeye başlandı.








  • Pahalı olmaya başladı, bir daha zam gelirse cazibesini yitirecek.
  • Şuan mevcut telefon hizmeti 10 TL iken yalın internet hizmetine geçildiğinde 10 TL indirim yapılması gerekmiyor mu? 3 TL neyin nesidir?
    Çok bir yardımınız dokunmuş gibi açıklıyorsunuz.
    Bu milletin donuna kadar alın donuna hak ediyoruz tüm olanları.
    Lanet Olsun
    TurkNet'e 13 TL zam geldi

  • Bundan önceki en son zam ne zamandı? Taahhüt olmamasının avantajlı ve dezavantajlı yanları var. İstediği zaman fiyatı yükseltebiliyor böyle ama sen de hadi lan yeter deyip iptal etme şansın var.
  • ucuz diye TurkNet'eydik fiyat artınca eski cazibesi de kalmayacaktır
  • 13 TL zam geliyor sanki 100 TL zam gelmiş gibi çok pahalı olmuş falan deniyor. Adamlar da haklı her şey pahalilasiyor, korona yüzünden internet tüketimi de arttı bu da sunucularda yük oluşturuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Afedersiniz de yalın 85 TL, yalın olmayan eski müşterilere 88 TL, yeni müşterilere yukarıda yazdığı gibi 10 TL farkla 95 TL falan olacaktır büyük ihtimalle...

    85 TL'ya alabileceğiniz diğer tarifeleri bir sıralar mısınız? Turk.net en son zam yaptığında dolar ne kadardı peki? Ayrıca 2019 yazında Türk Telekom'un diğer ISS'lere sağladığı altyapıya hayvan gibi zam yaptığından ama Turk.net'in bunu bugüne kadar yansıtmadığından haberiniz var mı?

    5 yılı aşkındır Turk.net'teyim ben, kim ne derse desin, Türkiye'de internet sistemini değiştiren ve güzelleştiren hep Turk.net'tir.

    Varsa 85 TL'ya daha güzel tarife ülke içerisinde, hem de taahhütsüz, buyurun gösterin de geçelim.

    Not editi: Ben eski müşteri olduğum için 35 mbps fiyatına 75 mbps kullanıyorum, şu anda da 85 TL'ya 75 mbps kullanmaya devam edeceğim. Turk.net'in bu şekilde eski müşterilerine geçtiği kıyaklar da cabası. 1995'ten beri, yani 25 yıllık Turkcell kullanıcısı olan ve ne numarasını ne de operatörünü asla değiştirmeyen babam Turkcell tarafından bırak kıyak geçilmeyi, her zaman en pahalı tarifelere tabi tutuluyor. Kampanyaların hiçbirisinden faydalandırılmıyor. O da tüm ısrarlarıma rağmen başka operatöre geçmiyor. Halen daha bir tane bile banka hesabı olmayan, bankanın kapısından içeri adım atmamış biridir diyeyim de anlayın. İkna edilmesi pek kolay değil yani, yoksa çoktan başka operatöre geçirmiştim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 4 Haziran 2020; 15:4:19 >




  • Telefonu kapatalım 3 tl indirim yapalım demişler


    TurkNet'e 13 TL zam geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Turkcell 25 mgbit 89 TL ayrıca İlk 3 ay fatura ödemedim. Ayrıca Turkcell daha güvenilir. Aynı fiyat ne özellikleri kaldı ki fark yaratabilecek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • superonline - 50mbit-20 upload , 89 TL ... artar mı bilemem

  • qoqoCAN Q kullanıcısına yanıt
    Hangi tarife o hocam bulamadım da

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O zaman bizde abonelikleri iptal etmemiz gerekebilir. Ucuz-iyi bir alternatif olduğu için seçtik Turk.net'i.

  • Turkcell mi güvenilir :)) Geçen ay taahhütü biten tarifemi iptal ettiğim için 900 TL cayma bedeli çıkardılar. Günlerdir çağrı merkezini arıyorum dakikalarca derdimi anlatıyorum, "Tamam talebinizi oluşturduk geri döneceğiz" diyorlar sonra bir gelişme olmuyor.

  • Taahhütlü/taahhütsüz daha uygun bir alternatif öneriniz varsa yazın, geçelim! Ne de olsa taahhütsüz aboneyiz.. Alternatif yoksa demek ki zam yapmayan bir Turk.Net kalmış zaten...

  • XX58 X kullanıcısına yanıt
    Ben cayma bedelini bile bile imza attım çünkü uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Burada dünya kadar konu açıldı turknet benden haksız yere para alıyor diye. İnternet var diyip internet olmayıp kandırılan rezil olan mı dersin. Bence güvenilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • neye zam gelmedi ki buna da gelsin
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Benim altta belirttiğim durumu açıklar mısın? 3 TL ve 10 TL
    Firmayı istediğin kadar üstün tutabilirsin yıllar önce bu firmayı şuan olduğu kadar kimse bilmiyordu son zamanlarda uygun fiyat gerekçesi ile yeterince müşteri kazandı ve hani derler ya köprüyü geçene kadar bu herifler köprüden geçirdiler milleti sonra sonuç diğer firmalar gibi.
    Geçmişe dön de bir bak kaç yıl sabit fiyattan satış yapmışlar bi araştır.
    O dönemler firmanın reklam yaptığı dönemlerdi anladın mı müşteri toplama politikası. En son zam geçtiğimiz mayıs ayında geldi sanırım her yıl bundan sonra bindire bindire yükselecek.
    Geçmişte diğer firmaların çok çok altında satış yapan firma ne hikmetse zamı geçirdi millete. Yüksek fiyatlı olsaydı o dönemlerde diğerlerinden bir farkı kalmaz ve müşteri çekemezdi.
    Müşteri ve para kazanmanın ayrı yönleri bunlar.

    Bu arada mesajını beğenen hazır kıta bekleyen bir ekip var herhalde çok beğenmişler yazdığını ülkenin hali çok güzelmiş gibi.

    20 - 30 lira da zam yapsalar sabah akşam översiniz bu şirketleri.

    Emin olun firmaya bu yorum ile + puan kazandırdınız.
    Sizlere + indirim yapacaklar.





  • eski abone olduğum için 76/4 mbit kullanıyorum 85 TL ye yine en uygunu bu zannedersem
  • Turknet kullanali 4 yıl oldu 5 arkadaş Turknetli yapmışımdır alt yapim turknet olmasına rağmen 7 mgb internet alabiliyorum berbat bir firma

  • aniceman kullanıcısına yanıt
    netgalaksi var fiyatlar şuan çok uygun
    bir hattım şuan bir aydır burda netgalaksi dehttps://netgalaksi.com.tr/
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.