Şimdi Ara

Alfa Romeo, 2022 yılında tam elektrikli crossover modelini piyasaya sürecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Fiat Chrysler Automobiles (FCA) şirketinin bir parçası olan İtalyan premium otomobil üreticisi Alfa Romeo'nun 2022'de tamamen elektrikli bir kompakt crossover tanıtmayı planladığı duyuruldu.



    Ayrıca Bkz.Huawei'nin ekran altı kameralı telefonunun tasarımı ortaya çıktı



    Alfa Romeo elektrikli modellere yöneldi



    BMW X1'e benzer ve Volvo XC40'tan biraz daha küçük bu elektrikli kompakt aracın, emisyon standartlarının sıkılaştığı bu dönemde, Alfa Romeo'nun hızla büyüyen elektrikli otomobil pazarındaki satışlarını canlandırmak için kritik konumda olacağı belirtiliyor. Henüz adlandırılmamış olan 2022 model elektrikli Alfa Romeo crossover'dan önce, şirketin hibrit şanzımana sahip orta boy Tonale crossover'ı tanıtacağı bildirildi.





    Tonale'nin konsept versiyonu 2019 Cenevre Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkmış, elektrikli modda yaklaşık 30 mil (48 km) kilometre menzili olan aracın, Jeep Compass ve Renegade modellerinin temelini oluşturan FCA platformu üzerine inşa edildiği belirtilmişti. Alfa Romeo planlarını gerçekleştirmeyi başarırsa, 2022 yılına kadar elektrikli araç pazarında iyi bir yol katetmiş olacak.








  • Şark zihniyetli distributorler bunu da getirmez.
  • Neden bilmiyorum ama Ferrari, Alfa ve Porsche'nin elektrikli model üretmesini istemiyorum.Değişimden ziyade,marka kökenlerine saygısızlıkta bulunuyorlarmış gibi geliyor. Ama yine de güzel bir araç göreceğimize eminim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Witcher

    Neden bilmiyorum ama Ferrari, Alfa ve Porsche'nin elektrikli model üretmesini istemiyorum.Değişimden ziyade,marka kökenlerine saygısızlıkta bulunuyorlarmış gibi geliyor. Ama yine de güzel bir araç göreceğimize eminim
    Model portföyünde tutturması gereken ortalama emisyon değerini karşılamak için her marka e.v. üretmek zorunda kalacak
  • PSA sağolsun
  • Şaka maka yavaş yavaş gözlerimizin önünde çok büyük bir devrim yaşanıyor. Evet doğa açısından, verimlilik açısından iyi olabilir ancak bizim gibi petrolhead olanlar için ne yalan söyleyeyim hüzün verici. Eskinin ciğerli , sesleri güzel atmosferik motorlarından vazgeçtik zaten de . Bu el süpürgesi sesli otonom araçlar çok büyük bir zevkimizin sonunu getiriyor. Bardağın dolu tarafından bakarsak ucundan kıyısından bizler de kullandık ama çocuklarımız bu zevki belkide hiç tatmayacak.

    Evet kesinlikle tehlikeliydi ama eskiden gidiş geliş yollardaki sollama, tırmanma şeridinde vites düşürüp kamyonları geçmenin de tadı farklıydı .
  • Araccın namı fakirin ferrarisi olabilir ama ben alfaya bakınca logodaki yılanın ağzonda can veren müslüman çocuğu görüyorum. Bu logoyla üretilen bir araca binemem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faniseyler

    Araccın namı fakirin ferrarisi olabilir ama ben alfaya bakınca logodaki yılanın ağzonda can veren müslüman çocuğu görüyorum. Bu logoyla üretilen bir araca binemem.
  • araba çok güzel duruyor ama
  • EV akar Türk bakar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoğanGörünümlüToros

    EV akar Türk bakar.
    hahha çok güzel söz tam yerine oturmuş ama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faniseyler

    Araccın namı fakirin ferrarisi olabilir ama ben alfaya bakınca logodaki yılanın ağzonda can veren müslüman çocuğu görüyorum. Bu logoyla üretilen bir araca binemem.
    Alfa Romeo fakir Ferrarisi değildir, Ferrari zengin alfa Romeosudur.
  • dış tasarımı her zaman ki gibi harika duruyor
  • Valla 16 yıl Palio kullandıktan sonra yıllarca bakıp cesaret edemediğim Alfa Romeo 147'yi aldım. Açıkçası yıllarca at arabasına binmiş gibi hissettim. Neden daha önce almadım ki diye dövündüm. Palio' yu sıfır aldığım için onunla da bir gönül bağım var gibi hissediyordum ama 147 bir başka. Aldığım araba kırmızı 2009 model distincive 1.6 120 HP bir araç. LPG yüzü görmemiş ve kazasız. Araç çok hoşuma gitti. Çok güzel uzuyor. 4.000 devirden sonra harika bir motor sesi veriyor. Çok keyifli bir sürüşü var. Yanlız bundan sonra uzun süreli aynı araba kullanmama kararı aldım. Bir dahaki hedefim Guilietta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.