Şimdi Ara

Call of Duty oynayanlara kötü haber: Yeni sezonlar ertelendi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • ABD'de devam eden protestolar, önce Android 11 etkinliğinin daha sonra ise PlayStation 5 lansmanının ertelenmesinde büyük rol oynamıştı. Şimdi ise Activision'dan Call of Duty serisi için bir açıklama geldi.



    Activision ve Infinity Ward aldıkları kararla; Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone'un 4. sezonlarını, Call of Duty: Mobile'ın ise 7. sezonunu 'şimdi zamanı değil' diyerek ertelediler. 



    Ayrıca Bkz.Epic Store, durmak bilmiyor! Bu kez A Total War Saga: TROY, çıkış yaptığı gün ücretsiz olacak



    Yeni sezonlar için yeni tarihler hakkında bir ipucu yok ancak Call of Duty: Modern Warfare'in ve Warzone'un dördüncü sezonunun 3 Haziran'da, Call of Duty: Mobile'ın da 7. sezonun bu hafta yayınlanması planlanıyordu.






    Konuya dair yapılan açıklamada: "Hepimiz Modern Warfare, Warzone ve Call of Duty: Mobile'ın yeni mevsimlerini oynamayı dört gözle beklerken, şimdi zamanı değil. Modern Warfare Sezon 4 ve Call of Duty: Mobile Sezon 7'nin lansmanlarını daha sonraki tarihlere taşıyoruz. Şu anda eşitlik, adalet ve değişim için konuşanların görülüp duyulma zamanı. Biz yanınızdayız." ifadelerine yer verildi.








  • Amerika’da polisin yaptığına görün işte yauv bakın orada nasıl ırkçılık var hebele hübele yapanlar bu protestoların boyutunu görünce ne dedi acaba?

    Pardon iyi oluyor gebersinler amerika bu falan diyorlarmış.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çokta fifi..giriyoz oynuyoz cikiyoz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu anda eşitlik, adalet ve değişim için konuşanların görülüp duyulma zamanı. Biz yanınızdayız.

    ? nasıl yani sen yine çıkart Sezon 4'ü sana niye engel olsun ki.

  • Çokta tııın sanki dünyada oyun yapan ülke bir tek sizsiniz baktık oyun sıkıyor geçeriz başkasına

  • dun yani 15 agustos da bir gireyim dedim güncelleme varmış indirdim oyuna girmemle cıkmam bir oldu oyunu güncelleyerek yükseltırsin oyunun kalitesini artırırsın bunlar resmen oyunun içine etmişler okadar dp kart yükledim hepsi cöp olmus kullandıgım silahın hasar dereceleri atış hızı vs hepsini cöp etmişler arada bir can sıkıntısını gidermek için giriyordum şimdi canım sıkılmasın diye oyuna girmiyorum oyunu resmen ıshal etmışle

  • Tek kelimeyle rezalet. Kullanıcıların sahip olduğu ve DP kartlarıyla yüksettikleri tüm silahlar sıfırlanmış. Tekrar bunları yükseltmemizi istiyor oyun ve üstelik bir silaha 4000 üzeri DP kartı istiyor. Buna parayla satın alınıp DP kartlarıyla yükseltmesi yapılan premium silahlar da dahil. Kullanıcıların bütün paraları boşa gitti. Güncellemeyi yaptım ve rezalet bir şey olmuş. Bir oyunu bu kadar batırabilmek için daha ne kadar gerizekalı olunabilir seviyesini ben hesaplayamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 16 Ağustos 2020; 17:42:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.