Şimdi Ara

Xlink kai online oyun rehberi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistem en fazla 25 ms ping istediğinden çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecronLord -- 9 Kasım 2009; 11:04:06 >

• Vay hemde bedava

Gerçi beni pek bağlamıyor online ile işim olmaz. Güzel paylaşım
  • Hocam ne güzel anlatmışsın be ağzından bal damlıyor. Bi de deneseydin bunları yazmadan çok daha iyi olacaktı. Sabahtan akşama kadar denedim ben sen yorulma. Hiç bir xbox360 oyununu çalıştıramadım. Programın forumuna girdiğimde gördüm ki xbox360 oyunlarında 30 dan yukarı ping olursa çalışmıyormuş. Onun için kimse kendini kasmasın. Diğer bi program da var xbconnect diye, o program xbox360 ı görmedi bile. Onun için lütfen denemeden buraya konu açmayalım.
  • ilker abi belki çalışabilir bence nedeni de sonuçta yurtdışındaki insanlara bağlanmaya çalışıyor, daha bizden kimse oyun kurmadı ki :)))

Peki burda oyun nasıl kuruluyor????

Daha detaylı anlatım please :)))
  • azuriik denedinmi.çalışıyormu açıklık getirirmisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkbilir

Hocam ne güzel anlatmışsın be ağzından bal damlıyor. Bi de deneseydin bunları yazmadan çok daha iyi olacaktı. Sabahtan akşama kadar denedim ben sen yorulma. Hiç bir xbox360 oyununu çalıştıramadım. Programın forumuna girdiğimde gördüm ki xbox360 oyunlarında 30 dan yukarı ping olursa çalışmıyormuş. Onun için kimse kendini kasmasın. Diğer bi program da var xbconnect diye, o program xbox360 ı görmedi bile. Onun için lütfen denemeden buraya konu açmayalım.

2005'ten beri kullanıyorum daha ne deniyecem.Bu sabah Halo 2ye girdim sorunsuzca oynadım.
  • peki oyun host etme işleminde sıkıntı var mı? Biz de host edebiliyoruz değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet ama pingini gevurlar yüksek görürse pek gelmiyorlar.
  • xbconnect de de 40 ping yukarısında problem veriyor. türkiyede'ki kullanıcılar arasında belki ping az olur. deneyelim mi birazdan ?
  • Deneyelim.Gowu deneriz o zaman.
  • Hocam halo2 demişsin ben burda xbox360 oyunlarından bahsediyorum. Halo2 ne zamandan beri xbox360 oyunu, onda girilir tabi. Bu arada biz oyun açtık en az 5 kişi girmeye çalıştık. Sırayla açtık hiç birimiz birbirimizin oyununa giremedik. Xbox oyunlarında girildiğini zaten herkes biliyor. Ben bugün öyle uğraştım ki bu işle. Arkadaş da sanki çok basit bi şekilde 360 da da giriliyor gibi mesaj yazınca buraya yazmadan edemedim. Eğer 360 da çalıştrabilseydik buraya koskoca resimlerle koyardım . Öyle girliyormuş şöyle böyle yazmazdım. Bundan önce bi kaç kişi daha böyle mesalar atmış. Onun için lütfen denemeden bişey yazmayalım. Xbox da denemiş olabilirsiniz ama biz 360 da çalıştırdım diyen olmadı daha.
  • Halo 2'yi xbox 360ta denedim girdi valla.Resimde koyarım sonra.
  • Yaw hocam ya ben anlatamıyorum ya sen anlamak istemiyorsun Yaw xbox360 üzerinden halo2 çalışmaz diyen mi var? Ben gow gibi 360 oyununun çalışmadığını söylüyorum. Neyse konu boş yere çok uzadı. Amacım polemik yaratmak ya da seni kırmak değil. Ama akşama kadar bunla uğraşıp senin mesajı görseydin anlardın ne demek istediğimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkbilir -- 19 Mayıs 2007; 19:53:43 >
  • tüm oyunlar oynanabiliyor mu?
  • Şimdi gow serveri açtım.Bi dener misiniz gelmeyi?
  • your connection has been lost diyor sürekli

• Live'ı tattık, şimdi geçmeyecek günler...

El çözüm... Rüyalarımızda görcez multiplayer'ı bu gidişle,

Umutla bekliyoruz arkadaşlar

• ilker abi haklı bütün gün uğraştık ama bir türlü olmadı bin bir türlü yol denedik.ama adamlar sırf x360 da korsanın önüne geçmek için 360 oyunlarında 30 ping barajı koymuşlar.xbox360 da xbox oyunlarıı oynarken bir sorun yok.(örnek halo 2) ama crackdown ı ve gow u denedik girmedi
  • acaba bu programla pc ile xbox ın birlikte oynayabileceği oyunlarıda oynayabilecekmiyiz?örneğin two world gibi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: punishersadi

ilker abi haklı bütün gün uğraştık ama bir türlü olmadı bin bir türlü yol denedik.ama adamlar sırf x360 da korsanın önüne geçmek için 360 oyunlarında 30 ping barajı koymuşlar.xbox360 da xbox oyunlarıı oynarken bir sorun yok.(örnek halo 2) ama crackdown ı ve gow u denedik girmedi

Acaba bu özellik oyunlara yapılan update ile gelmiş olabilir mi?Bu iki oyunda live a girince update istemişti hele gow a en az 2-3 kez update geldi,bu updatelerde hhd ye format atınca gidiyor bildiğim kadarıyla,bide hddye format atıp ya da hddyi söküp denemek lazım bu yöntemi...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.