Şimdi Ara

Samsung'un orta segment cihazlar için geliştirdiği Exynos 850'nin detayları resmileşti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bu haftanın başlarında, Samsung'un 5G destekli orta sınıf akıllı telefonlara yönelik olarak geliştirdiği yeni Exynos 880 yongası tanıtılmıştı. Samsung şimdi ise portföyüne Exynos 850 adlı başka bir yonga seti ekledi ve teknik özelliklere göre, muhtemelen orta sınıf Galaxy A ve M serisi akıllı telefonlarda kullanılacak.



    Ayrıca Bkz.Süresi uzun Youtube videolarında, aradığınız bölümü bulmak kolaylaşıyor



    Seri üretime girdi



    Sekiz çekirdekli Exynos 850'in (model numarası S5E3830) 8nm fabrikasyon süreci ile üretilmiş olduğunu belirtelim. Cortex-A55 çekirdeklerinden oluşan iki kümeye sahip olan işlemci, Mali-G52 GPU grafik birimine sahip. Yeni çipin FHD+ çözünürlüğüne, eMMC 5.1 depolama alanına ve LPDDR4x RAM modüllerine destek sunduğu da belirtilmiş.





    Kamera desteğine gelince, Exynos 850 tek bir 21.7MP kamera veya birleşik 16MP + 5MP yapılandırmasına sahip çift kamera kurulumunu kaldırabilecek kapasiteye sahip. Ayrıca, en yüksek 60 fps kare hızında FHD çözünürlükte video kodlama ve kod çözme desteği sunuyor. Samsung'un sitesinde ürün durumunun “seri üretim” olarak listelenmiş olduğunu da belirtelim. Bu da Exynos 850'nin, şirketin yakında piyasaya süreceği Galaxy A ve M serisi cihazlarda sıkça göreceğimiz bir yonga seti olacağına işaret ediyor diyebiliriz.




    Kaynak:https://www.samsung.com/semiconductor/processor/mobile-processor/S5E3830/







  • Şebeke ve bayarya da konusunda yine çok rezil ve berbat işlemci olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp çıkarma tesislerinden yeni bir ÇÖP.

  • Sırf ucuz birşey çıkartçaklar diye kullanıcının markaya olan güveni ni azaltıyorlar bence böylesi saçma şeyler yapmalarına gerek yok

  • eMMC 5.1 depolama alanına destek sunduğu belirtilmiş,
    yeni nesil bir depolama alanına destek vermesini beklerdim.

  • emmc nedir ya.

  • Gerçekten bayağı kötü olmuş, orta seviye değil alt seviye yonga seti diye adlandırılmalı diye düşünüyorum. Çünkü Dimensity 820 ya da SD 775G gibi bir yonga seti de orta seviye sayılırken bunu da aynı seviyeye koymak anlamsız.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.