Şimdi Ara

Sony, yarın State of Play Etkinliğinde The Last of Us Part II'den yeni görüntüler paylaşacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • PlayStation 4’ün en çok merak edilen yapımı olduğu konusunda birçok oyun severin hem fikir olduğu The Last of Us Part II’nin çıkışına bir aydan az bir süre kaldı. Sony, 19 Haziran’da piyasaya sürülecek oyunu bekleyen PS4 sahiplerinin merakını bir nebze dindirmek için 27 Mayıs 2020 tarihinde State of Play etkinliği düzenleyecek.



    TSİ 23.00’da başlayacak olan etkinlikte oyunla ilgili yeni görüntüler ve bilgilere ulaşabilecek oyun severler, yayını PlayStation’ın YouTube ve Twitch kanalları üzerinden izleyebilecek.






    PlayStation Blog’un paylaştığı bilgilere göre toplamda 20 dakika sürecek olan etkinliğin 8 dakikası, oyunla ilgili yepyeni görüntülere ayrılacak. State of Play etkinliğinde The Last of Us Part II’nin yönetmeni Neil Druckmann’ın da yer alacağını ve oyunla ilgili taze bilgiler paylaşacağını da hatırlatalım.



    Ayrıca Bkz.PS Plus Haziran 2020 oyunlarından ilki, Call of Duty: WWII olacak



    Geçtiğimiz haftalarda State of Play etkinliği altında Ghost of Tsushima’dan bilgiler paylaşan Sony, benzer şekilde yarınki faaliyette de PlayStation 5 ile ilgili herhangi bir paylaşımda bulunmayacak. Sizler de The Last of Us Part II ile ilgili yeni haberleri merak ediyorsanız 27 Mayıs 2020 TSİ 23.00’ı takvimlerinizde işaretlemeyi unutmayın.



    Kaynak:https://www.gamesradar.com/uk/how-to-watch-the-last-of-us-2-state-of-play-may-2020/







  • Gerek yok, oyunun sonunu izledik zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony cidden kendi konsolunda çıkan oyunları çok abartıyor ..

  • Bunlarda bir oyun çıkartacak ne tantana yaptı ya. Bu kadar hype gereksiz campaign bir oyun için, bak işine sony gündemi meşgul etme.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dünya kadar spoiler yayınlandı pek de anlamı kalmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli ki yine çöp bir şey geliyor :D

  • Ner görse kardır
  • Oturma organi sivilce dolu ergenler yine koca şirketleri ve oyunları gereksiz yorumlarla eleştirmeye başlamış.

    Yıllarca gelistirilen oyunun reklamini yapmak tanitimi için uğraşmak cok normal bir sey ve fazlasıyla bekleyeni var. Beğenmeyen oynamaz açık ve net. Fakat oyun kendi istediği gibi olmadığı icin eleştirmek saçmalık. PlayStation 4 cephesinde hala çıkacak kaliteli oyunlar var. Ve Sony önceliğini bunlara vermis durumda. Cunku 100 milyonun uzerinde satis yapmis bir konsol soz konusu hali hazirda kullanıcı sayisi ortada. Ve sony bu kullanicilara odaklanmış durumda.

    Eleştirmek bir erdemdir. Düşünmek analiz etmek ister. Oturma organini genişleterek değil ufkunu genişleterek olur bu da.

  • The Last of Us 2 kalitesini Xbox XXL bile yakalayamaz o yüzden kıymetini bilin. Rakipler ilk önce GOW'ı geçsin

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.