Şimdi Ara

Mobil kablosuz foto yazıcısı: HP Photosmart 375

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cep telefonlarının ve diğer kameraların güçleri hızlıca gelişmekte bu nedenle kendi pili ile çalışan PC'ye ihtiyaç duymadan veri alabilen ve editleyip basabilen foto yazıcı bazı kişilerin işine oldukça yarayabilir. Yazıcı mobil bir yazıcıdan beklediğiniz herşeye sahip ufak boyutlara (22 x 11.8 x 11.5 cm) ve hafif bir ağırlığa (1.2 Kg) sahip. Baskı olarak 10x15 cm'lik kenarsız baskılar yapabiliyor ve 20 adet baskıyı arka arkaya sizden yardım gelmeden yapabiliyor. Baskı hızıda resim başına bir buçuk dakikanın altında yani oldukça hızlı. Bir şarj ile 75 resim basabiliyor ve bir kartuş ilede 125 resim basabilmekte.

    En büyük özelliği olan Pc gerektirmeden baskı yeteneğini hafıza kartlarını okuyabilme, usb ile kameraya bağlanabilme ve bluetooth ile bir aygıttan resim alabilmesine borçlu. Desteklediği kartlar SD/MMC, MemoryStick, CompactFlash Type I ve II, Multi Media Card (MMC), Secure Digital (SD), SmartMedia and xD Picture Card gibi çeşitli ve yaygın formatlar. Toplam 4 kart yuvası bulunmakta bildiğiniz gibi bazı kart tipleri aslında aynı boyutta ama farklı adlarda. USB özelliği ise PictBridge destekli kameralara bağlanabilmesini veya PC'de gerçek bir Foto yazıcı gibi çalışmasını sağlamada görevli. 2,5" (6,35cm) boyutunda ki renkli LCD ekranında resimleri görebiliyor ufak tefek değişiklikler yapabiliyor ve baskıya gönderebiliyorsunuz.

     

    Mobil ve kablosuz özelliğini sağlayan pil ve bluetooth özellikleri cihazın kullanışlılığını arttırmakta şimdiden cep telefonlarında megapiksel devri başladığı düşünülürse bluetooth oldukça iyi bir seçim. Üzerindeki 32 Mb'lık bellek en büyük resimleri bile rahatça hafızasına alıp basabilmesini sağlayacak güçte. Ürünün tek kötü yanı masa üstü modelleri kadar şahane kusursuz baskılar yapamayışı onun dışında gerçekten eksiksiz bir ürün. Yurt dışında pil dahil 280$ civarında satışa sunulmakta. Eğer size iki katı boyutunda, pilsiz, bluetooth seçenekli ve gri ekranlı ama masa üstü modellerden farksız bir model gerekiyorsa Epson PictureMate düşünebilrisiniz.








  • güzel bir şey....normal text ya da office baskılarını da yapabilseydik nefis olurdu...yapanı da vardır beklki ufak mobil ve wireless olanı...
  • Fuarda bunların en iyisini de gördüm , ama çok hafif de olsa amatör baskı olduğu belli... dijital fotoğrafçıların yaptığı baskı gibi olmuyor.
  • Bu tür ürünler zevk için alınacak ürünler. Herkes fotoraflarını kağıda dökmek için bu tür cihazlara para vermez.
  • Kablosuz desteği olmayan, paralel ve usb yazıcılar için bu desteği uygun fiyata suna cihazlar olsa bunkardan alırdım. Ancak bu cihazlar yazıcının fiyatına yakın olunca alınması mantıksız hale geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.