Şimdi Ara

Galaxy Buds tasarımlı Realme Buds Q kablosuz kulaklık tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Realme bugün Çin ve Hindistan'da düzenlediği eş zamanlı etkinliklerde Buds Air Neo kulaklığının yanında uygun fiyatlı Buds Q modelini de tanıttı.



    Ayrıca Bkz.Eski Apple çalışanları devrim niteliğinde bir hoparlör çıkarmaya hazırlanıyor



    Tasarımında ünlü Fransız tasarımcı Jose Levy'nin de imzası bulunan kulaklıklar tek şarjla 4.5 saat kullanım süresi sunuyor. Bu süre şarj kutusunun desteğiyle 20 saate kadar çıkabiliyor.





    Realme Buds Q, Bluetooth 5.0 teknolojisine sahip. Her bir kulaklık 3.6 gram ağırlığında. Şarj kutusuyla birlikte toplam ağırlık 35.3 grama ulaşıyor.



    Realme Buds Q Fiyatı



    Kulaklıklarda 10 mm'lik sürücülere yer verilmiş. Ayrıca IPX4 derecesi sayesinde ter ve su sıçramalarına karşı koruma sunduklarını belirtelim. Şarj kutusu 30 watt hızlı şarjı destekliyor ancak kablosuz şarj desteği yok.





    Realme Buds Q, 18 dolar gibi son derece uygun bir fiyat etiketi taşıyor. Şu an sadece Çin'de satışa sunulan kablosuz kulaklığın ilerleyen dönemlerde global pazarda da piyasaya sürülmesi bekleniyor.



    Kaynak:https://www.indiatoday.in/technology/news/story/realme-buds-q-tws-earbuds-with-galaxy-buds-like-design-launched-1681596-2020-05-25







  • Durmuyorlardı...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.