Şimdi Ara

Xiaomi Mi Smart Dashcam 2K resmiyet kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Oppo markasının Realme ürünlerini duyurduğu hafta Xiaomi de kendi ekosistem ürünlerini tanıtmaya başladı. Xiaomi Mi Smart Dashcam 2K araç kameralarına iyi bir alternatif olacak.



    Xiaomi Mi Smart Dashcam 2K özellikleri ve fiyatı



    Xiaomi Mi Smart Dashcam 2K araç kamerası OmniVision marka OS05A10 arka aydınlatmalı sensör barındırıyor. F/1.8 aralığı olan kamera daha fazla ışık alıyor ve 1600p video kaydı yapabiliyor. 140 derecelik görüş açısı ise oldukça geniş bir kayıt alanı yaratıyor.



    Ayrıca Bkz.Clash of Clans tarzındaki Rumble Hockey indirmeye sunuldu



    Sensör birden fazla çekim yaparak en kaliteli görüntüyü oluşturabiliyor. Geniş dinamik mesafe – WDR teknolojisi yanında 3D gürültü azaltma teknolojisi de kayıtların kalitesine olumlu katkı yapıyor.



    Standart mini bir kamera görünümünde olan Xiaomi Mi Smart Dashcam 2K modeli 3 inçlik IPS ekrana sahip. Gerçek zamanlı kaydı ekrandan takip edebilir veya doğrudan çekimlere komuta edebilirsiniz. Mi Smart Dashcam 2K için 56$ civarında bir fiyat etiketi belirlenmiş.



    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2020/05/25/xiaomi-mi-smart-dashcam-2k-launched-supports-2k-recording-and-a-3-inch-display/







  • Her arabada bu tur dash camera olmazsa olmazdir.

  • Bunu alayim ciksinda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En iyi araç kamerası Viofo A129'dur. Çift kamera desteği ve kapasitörlü oluşu, araç sigortasından beslenip 24 saat kayıt yapabilmesi çok iyi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.