Şimdi Ara

Eski Apple çalışanları devrim niteliğinde bir hoparlör çıkarmaya hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Financial Times kaynaklı yeni bir habere göre eski Apple tasarımcısı Christopher Stringer ve mühendis Afruz Family, HomePod ve Sonos'cihazlarıyla rekabet edecek devrim niteliğinde bir hoparlör sistemi geliştirtiriyor.



    Ayrıca Bkz.Yeni RedmiBook'ta 3 farklı performans modu olacak



    Apple tasarım ekibinde Jony Ive ile 20 yılı aşkın bir süre birlikte çalışan Stringer, 2017 yılında şirketten ayrmıştı. Deneyimli tasarımcı Apple'da ses mühendisi olarak altı yıl geçiren Afrooz Family ile birlikte Syng isimli bir şirket kurdu.





    İlk hoparlör yıl sonuna kadar çıkacak



    Stringer başta HomePod, Apple Watch ve iPhone olmak üzere birçok büyük Apple projesinde yer aldı. Family ise HomePod için mekansal ses sisteminin geliştirilmesine katkıda bulunan önemli bir mühendisti.



    Önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi planlanan hoparlörün teknik özellikleri hakkında henüz bir bilgi yok. Ancak "Cell" isimli hoparlör serisinin ilk modelinin 2020'nin dördüncü çeyreğinde piyasaya sürüleceği bildiriliyor.




    Kaynak:https://www.engadget.com/syng-speakers-from-apple-homepod-architects-171432885.html







  • Çok kirlenir bu
    Ih h olmamış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artık kablosuz hi-fi sistemlere ihtiyaç var. Biraz buralara yönelmek şart. V30'da ESS'in güzel bir DAC'ı var. Bu alandaki yoksunluğu firmalar değerlendirmeli. Sony, Sennheiser dışında kayıpsız kalitede ses veren kablosuz kulaklıklar üreten firma yok. Bu kalite taşınabilir hoparlörlere de gelmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3BKT -- 24 Mayıs 2020; 21:30:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Devrim olan nedir?
    Yaglamanin da boyleesini gormedim.

  • Müzik çalınca ses verecek alette nasıl bir devrim olacak acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ultimate ears üzerine tanımam bu klasmanda parasına groe inanılmaz ürünler yapıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi planlanan hoparlörün teknik özelliklerihakkında henüz bir bilgi yok."



    Başlıktaki bilgiye nasıl ulaştınız son satırda ne dediniz tamamen zıt bilgiler 2 kişinin özelliğine bakara mı varıldı başlığı atarken merak ettim doğrusu. Dereyi görmeden paçaları sıvamamak gerek... fazla heyecan kalbe iyi gelmez :)))) reklam kokuyor....

  • Başlığa bak, habere bak. Bence Erdi ayrılıp kendine adam gibi site kursun. Editor değil troller haber yapıyor artık bu sitede.

  • ben size daha devrim niteliği taşıyan bir haber sızdırayım;

    ülkeye "creative marka speaker ithal edin, ses sistemi ve ses kartı da" creative firmasının yokluğunda millet ses' ten mahrum kaldı...
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Size tamamen katılmakla birlikte, sirketlerin akıllı hoperlorden anladıkları size gunluk hava durumunu soyleyen sacma sapan mono sarjlı ıp tabanlı ve blutoothlu hoperlor mono olduktan sonra super ses kalıtesi olsa ne olur olmasa ne olur. Tahminimce alanda 1-2 kullanımdan sonra sıkılıp bır kenara atıyordur.

  • alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Urun apple ın degıl ama ızlemenızı onerırım.https://www.youtube.com/watch?v=HJdHq3gw1Iw

  • burakdc B kullanıcısına yanıt
    kullandığım ses sistemi T7900, yıllar önce aldığım sistemini halen kullanıyorum maşallah diyeyim; harcayabileceğim hali hazırda bir param olsa cambiridge onaylı şu merhur creative gigawork G500 alırdım ama bırakın almayı ikinci el bile bulabilen varsa gitsin alsın pişman olmaz: onuda geçtim ilk ses kartım(x-fi titanium) ses konusunda bana çağ atlatmıştı ki onu emekli edip yerine zamanında şu yurtdışı gümrük vergileri coşmadan önce amazon almayadan black friday' dan yedek bir ses kartı almıştım(creative omnisound) şimdi iyiki almışım diyorum ama hadi diyelim şimdi almayı bir deneyin! bu arada bu kullandığım ses kartını 150 tl ye almıştım gidin bakın bakalım kaç lira şuan bana yorum yazarsınız; tek pişmanlığım şu oldu, zamanında 120 tl iken T20 model speakerları satılıyordu onu almadığım için halen pişmanlık duyuyorum... şimdi ülkeye gelmiyor artık creative firmasına ait hiç bir ürün
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Bende suan creative xfi titanium kullaniyorum. Gecen sene surucu guncellemesi geldi. En son win 10 problemi cozuldu. Hoperlor olarak sony str dh520 av receiver 7.1 setup la kullaniyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakdc

    Bende suan creative xfi titanium kullaniyorum. Gecen sene surucu guncellemesi geldi. En son win 10 problemi cozuldu. Hoperlor olarak sony str dh520 av receiver 7.1 setup la kullaniyorum.
    ses kartınız iyi ise gerisi teferruat, sisteminiz eski sonylerden ise zaten mükmmeldir
  • Gene ne inovasyon yapacaklar acaba. :)

  • Haberdeki cihaz fotoğraftaki cihazsa stereo sesten ne haber diyeyim? İki tane mi var acaba?
  • Görmemişin hoparlörü olmuş pipisini kestirmler.

  • Tipi ankere benziyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haberin sonuna kadar devrim aradım, durdum. Ya cihaz çıksın haberini yapın ya da teknik özellikler netleşsin haberini yapın. İkisi de ortada yok. Bu bir haber değil bu bir clickbate...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.