Şimdi Ara

Kia Stinger 'elektrikliye' dönüşmek zorunda kalabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Kia Stinger'ın popülaritesi beklentilerin çok altında kaldı. Bu yüzden aracın geleceği büyük bir soru işareti. Koreliler, pazar beklentilerini karşılayamamasından şüphe duydukları spor sedan otomobilin ikinci nesline henüz yeşil ışık yakmış değiller.



    Ayrıca Bkz.Renault iflasın eşiğinde



    Markanın baş tasarımcısı Karim Habib, Kia Stinger için umut verici seçeneklerden birinin "elektriklenmek" olabileceğini söyledi. Belki de araç "hayatta kalmak" için elektrikli otomobile dönüşmek zorunda kalacak. Bu sayede piyasada tutunma şansı da artacak.





    Global satışları sürekli düşüyor



    Habib, “Teknoloji geliştikçe elektrikli otomobillere karşı tutum değişiyor, popülariteleri sürekli artıyor, bu yüzden çağa ayak uydurmanız gerekiyor” dedi. Geçen yıl, Kia Stinger'in global satışları %18 oranında düşmüştü. Modele yönelik talep bu yıl da gerilemeye devam etti.



    Makyaj operasyonundan geçirilmiş yeni Stinger'ın prömiyeri Temmuz ayında yapılacak. Koreliler güncellenen modelin satış performansına göre aracın geleceği konusunda bir karar verecekler. Bakalım makyajlanan otomobil satışları canlandırıp Kia'yı ikinci nesil için ikna etmeyi başarabilecek mi.








  • Kia stinger dedikleri arac 500bin ile 750bin arasinda bir kore arabasina o kadar para vermek akil kari bir is deil ustelik arkasi maserati on tarafi ise volvo gibi duruyor melez gibi bisi olmus

  • Güzel bir araba fakat o fiyat seviyesinde o marka ismiyle satış yapması zor. Elektrikliye geçiş yapmak bir yöntem, bence KIA lüks markasını oluşturmaya başlamalı. Japonlar, Mercedes vb. ile rekabet edebilmek için boşuna alt markalar oluşturmuyorlar.

  • Elektrikli ve hibrit araca dönüştürmek iyi bir çözüm. Ancak kia herşeyden önce kendi premium markasını yaratmalı ağabeyi Hyundai yaptığı gibi. Hyundai Genesis markasını yarattı böylece Genesis markası Hyundai'ın marka imajına destekte bulunuyor. Genesis markası Amerika'da oldukça popüler iyi satış rakamları elde ediyor. Kia da Stinger markasına kendi bağımsızlığını kazandırmalı yada yepyeni bir lüks marka yaratmalı kendine Kia böyle daha başarılı olur Hyundai yolunu izlemelidir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.