Şimdi Ara

HTC iki yıllık uzun bir aradan sonra yeni bir amiral gemisi ile dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, son yıllarda tarihinin en zorlu dönemlerini geçiriyor. Kimilerine göre yanlış fiyatlandırma politikası, kimilerine göre ise cihazlarında trendleri yakalayamaması sebebiyle şirketin satışları son 2-3 yıllık zaman dilimi içerisinde çakılmış durumda. Birkaç hafta önce, şirket Nisan ayı mali raporunu yayınladı ve ne yazık ki son veriler de şirketin içerisinde bulunduğu krizin sürüyor olduğunu tasdik ediyor.



    Rakamlar hakkında konuşmak gerekirse, HTC'nin Nisan ayı için toplam geliri yaklaşık 10 milyon dolar. Bu, satışların bir önceki aya kıyasla %31,25 oranında ve Nisan 2019'a göre %49,86 oranında düşüş yaşadığını gösteriyor.



    Ancak görünüşe bakılırsa akıllı telefon pazarındaki düşük performansı şirketi caydırmış değil. Son raporlara göre HTC iki yıllık uzun bir aradan sonra ilk kez yeni bir amiral gemisi ile akıllı telefon pazarına geri dönecek. 



    Ayrıca Bkz.Oppo Reno 4 afişlerde ortaya çıktı



    İddialara göre HTC'nin yeni amiral gemisi ve aynı zamanda ilk 5G'li modeli bu yıl Temmuz ayında lanse edilecek. Cihaz ilk etapta ana vatanı Tayvan'da alıcı bulmaya başlayacak ve yeterli rağbeti görürse farklı pazarlarda da satışa sunulması bekleniyor. 



    Şu an itibariyle cihaz hakkında çok fazla bilgimiz yok ancak amiral gemisi olarak adlandırılıyor olmasından yola çıkarak 5G destekli Snapdragon 865 yonga seti ile geleceği konusunda neredeyse emin olabiliriz. Bunun dışında cihazın yeni dönem amiral gemilerinde görüyor olduğumuz tasarım dillerine benzer bir tasarım dili taşıyacağını düşünüyoruz. Geniş bir ekrana, ince çerçevelere, ekranda yer kaplamayan veya çok az yer kaplayan ön kamera dizaynına ve arka kamera kurulumunda çokça sensöre sahip olmak bahsini ettiğimiz yeni dönem amiral gemilerinin neredeyse hepsinde gördüğümüz detaylar arasında. Muhtemelen HTC'nin yeni amiral gemisi de bu tanımlara uyan bir cihaz olacak.



    Cihazın tanıtımına yaklaştıkça tasarımı ve donanımına dair daha fazla detayı ortaya koyan sızıntıların yaşanacağını ve bu şekilde cihazı daha iyi tanıyacağımızı düşünüyoruz.








  • Geliyor gönlümün efendisi

  • herter_12 kullanıcısına yanıt
    Senin gibi fanatiklerin yüzünden şirket iflastan döndü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torabi -- 24 Mayıs 2020; 15:36:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC yine çöp bir fiyatlandırma yapacak çünkü hiç bir zaman f/p kralı olma gibi bi iddiası olmadı. Türkiye gibi ülkeler f/p telefonlar bakar burası o kadar zengin bi ülke değil bide vergiler çok yüksek artık
  • M7, M8 gibi trendsetter modellerden sonra bu düşüş hiç olmadı

  • İflas mı etseydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M8'i modernize edip satarsa çok efsane olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HTC HD2 ile efsane olmustur... Yani kuru kuru fanatiklikten ote cihazda Windows Mobile den tutun Android e kadar neredeyse her surumu yillar boyunca getirildi ... HTC denilince elbette eski yillarda da basarili bircok modelleri vardir... Kamera isinde de ultrapixel ile gunumuze varan onemini etkisini gormekteyiz bir sekilde ... Tek eksikligi megapiksel olarak ta artiramadilar :/ . Gunumuzde bu engeller asildi ...


    Bakalim oncu yenilikler mobilde ilk defa HTC ile gorebilecek miyiz ?

    Belki de Windows 10X ARM tabanli da Dual Boot lu gelebilir kim bilir :) ...

  • marka satılsa da keşke nokia gibi çinliler yapsa

  • chacha tarzı telefon çıkarsa keşke

  • herter_12 kullanıcısına yanıt
    Sen verilen mesaji alamadın bence vermeye çalıştığım mesaj şuydu. Berbat telefonlar yaptığı halde fan boyların verdiği boş gazdan kedilerine bir çeki düzen vermediler sonuç fısss genel kitleye hitap etmeyen fanboy telefonları ürettiler ve pazar payı 0 a düştü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google'ın satın alıp hiçbir şey yapmadığı ikinci marka. Öncesinde de Motorola'yı almışlardı sonra Lenovo'ya sattılar.
    Son iki nesildir Pixel telefonlar da bir şeye benzemiyor. Sızan görseller sonraki neslin de saçma tasarım tercihleri ile geleceğine işaret ediyor.

  • Bir zamanlar m7 kullanan birisi olarak çok beğendiğim bir marka idi ama sonra sony ile beraber bir türlü tutunamadılar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha kolay kolay kimse güvenmez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HTC benim ilk akıllı telefonumdu 3 modelini yıllarca kullandım sorunsuz telefonlardi ama son modelleri çok başımı agritti. Kendi kendilerini bitirdiler. Trendi düşen firmalar tekrar ayağa kalkamiyor. Son çabalar nafile..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Zengin ülkede de bi iphone almayacaksa onlarda fiyat performansa bakıyor, sadece bize has değil ki bu durum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yemez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • M7 kullandım efsaneydi
    M8 arkadaş kullandı o da efsaneydi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzun yıllar m8 ve m10 kullandım ama birinde ekranda belli kısma kadar yayılan ölü piksel sorunuı, diğerinde ciddi kamera problemleri yaşadım. Mı gibi Huawei gibi markalar bu kadar yol almisken yer edinmesi çok zor görünüyor. Bakalım nasıl birşey çıkacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • M7’den sonrası hikaye. Bakalım bu nasıl gelecek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.