Şimdi Ara

Intel, Rivet Networks’ü satın alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bağlantı teknolojileri konusunda birbirine rakip olsa da Intel ve Rivet Networks firmaları yıllardır ortaklık yapıyor. Birbirlerinin teknolojilerinden faydalanan ki firma şimdi tek çatı altında birleşiyor.



    Dev birleşme



    Oyuncu sistemlerinden hatırladığımız Killer kablolu ve kablosuz bağlantı çözümlerinin geliştiricisi olan Rivet Networks, ağın daha verimli kullanımı konusunda pek çok farklı teknolojiye sahipti. Intel bu verimli ortağı kaybetmek istemedi.



    Ayrıca Bkz.Samsung T7 Portable SSD satışa çıktı



    Yapılan araştırmalar her evde ortalama 11 WiFi bağlantılı cihaz olduğunu gösteriyor. Mobil cihazlar üzerinden ise internet trafiğinin yüzde 70’i WiFi yongası üzerinden hareket ediyor. Ayrıca koronavirüs salgını nedeniyle video konferans sürelerinde yüzde 283 artış görüldü.



    Rivet Networks, Intel’in Kablosuz Çözümler grubuna dahil olacak ve PC platformlarına daha verimli kablosuz teknolojiler geliştirmek için çalışacak. Killer markasının da bir süre devam edeceği ifade edilirken sonrasında neler olacağı henüz bilinmiyor. Satın alma bedeli açıklanmadı. Birleşme ile birlikte bağlantı çözümleri sektöründe Intel en büyük marka haline geldi.








  • Her evde ortalama 11 wifi bağlantılı cihaz mı? ABD'dedir o :)

  • 2012-2014 yılları arasında killer network kullanmıştım. İntel'e göre gayet iyi iş çıkartıyordu. Cpu'ya da yük bindirmiyordu. Daha kaliteli anakartları daha yüksek fiyatlara görme fırsatımız olacaktır ;)



    Dipnot: Evimde 9 adet wi-fi ağına bağlı cihaz var.

  • Merak ettim baktım 14 tane cihaz var 7’si genelde bağlı oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3'ü genelde bağlı, beş cihaz. İkisi kablo ile bağlı, diğerleri kablosuz. Bekarım, aklımdaki şeyleri yapsam rahat 10'u değil 15'i geçer ama evde sinyal kirliliği istemediğimden gerek görmüyorum. Yani bir aile evinde biraz da akıllı cihazlarla 11 bağlantı şaşırtıcı olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.