Şimdi Ara

Call of Duty 2020'de Soğuk Savaş ve Vietnam'a gidiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Call of Duty serisinde bu yılın planları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Eurogamer'ın raporuna göre yeni oyunun ismi ve konusu nihayet belli olmuş durumda. Soğuk Savaşı konu alan oyunun ismi Call of Duty: Black Ops Cold War olacak.



    Black Ops Cold War ismi ilk olarak Twitter hesabı Okami tarafından ortaya atıldı. Okami, Call of Duty oyunlarıyla ilgili güvenilir sızıntılarıyla biliniyor. Okami'nin sızıntısı daha sonra Eurogamer'ın kendi kaynakları tarafından da doğrulandı. Ayrıca Kotaku ve Bloomberg'in ünlü editörü Jason Screirer da Call of Duty 2020'nin Soğuk Savaş ve Vietnam'ı konu alacağını söylemişti.






    Black Ops Cold War oyunu Treyarch stüdyosu tarafından hazırlıyor. Black Ops serisinin önceki dört oyununu da bildiğiniz gibi yine Treyearch geliştirmişti. Serinin ilk oyunu hariç diğerleri modern zamanlarda geçiyordu. Black Ops Cold War ile birlikte yine geçmişe geri dönüyoruz.



    Geçtiğimiz yıl yayınlanan Call of Duty: Modern Warfare, inanılmaz bir başarı elde ederek CoD serisinin en çok satan oyunu olmuştu. Call of Duty aradan geçen yıllara ve tüm eleştirilere rağmen hala adeta para basmaya devam ediyor. Cold War oyunu da yine muhtemelen Activision'a epey bir para kazandıracak.



    Black Ops Cold War ile birlikte ayrıca ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty: Warzone da güncelenecek. Activision, Warzone modunu seride bir standart haline getirmeyi ve her yeni oyunla birlikte güncellemeyi planlıyor.



    Kaynak:https://www.eurogamer.net/articles/2020-05-20-this-years-call-of-duty-is-called-call-of-duty-black-ops-cold-war







  • Cod Türkiyeye dogru gidiyor dolar evro almış gitmiş başını teknolojiyi alamıyoruz boğazımıza yiyemiyoruz tatil yapamıyoruz korona olduda bi evde tatil yapabildik sefalet her şeye ragmen Ak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVisör -- 20 Mayıs 2020; 18:52:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Görsel e cold war yazısını bari bold falan yapsaydınız 😂😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mw 1 ve Mw2 deki heyecan yok malsf

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş neyi anlatacaklar Vietnam’da? Biliyoruz ki, yine kahramanlık hikayelerini anlatacaklar. Ama Vietnam yakın geçmiş ve insanlar neyin ne olduğunu biliyor.
    Soğuk savaş dersen, ne yapacağız SSCB zamanında Rusya’da ki ajanı canlandırdığımız FPS-RPG olacak, karakter geliştirip gizlilik içinde mi dolaşacağız?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeş eline yüreğine sağlık valla çok doğru söylemişsin Nereye gidiyor bu ülkenin hali. Ben bir genç vatandaş olarak geleceğimi düşünmek yerine ülkem için faydalı işler yapmayı düşünmeliyim. Ama İşkur sıralarında ömrümüzü çürütüyoruz. Okumadığımız üniversite görmediğimiz kurs kalmadı. İş bulmaya gelince gençler iş beğenmiyor oluyor. Lütfen görün bunları...Biz krizde değiliz, ülkemiz yıkılıyor... Bildiğiniz üzere Rus tankları Berlin'e girene kadar Almanlar Rusya'yı işgal ettiklerine inanıyorlardı. Çünkü Alman gazeteleri öyle yazıyordu ... Bir benzerini şimdi de biz yaşıyoruz. Artık uyanın!!!

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.