Şimdi Ara

Makyajlı E-Serisi Coupe ve Cabrio'dan yeni teaser geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Alman otomotiv devi Mercedes, makyajlı E-Serisi Coupe ve Cabrio ile ilgili teaser kampanyasında vites yükseltti. Şirket, iç mekandan ilk görüntüyü paylaşmanın yanı sıra güncellenen sürüş asistan sistemleriyle ilgili bilgiler verdi.



    Kabindeki en önemli yeniliklerden biri, söz konusu modellerin MBUX bilgi-eğlence sisteminin en yeni versiyonuyla donatılmış olması. “Hey Mercedes” komutuyla aktif edilen bir sesli asistana sahip olan sistem, bu sayede klima ve koltuk ayarları, navigasyon gibi pek çok işlemin sürücünün dikkatini yoldan ayırmadan yapılmasına imkan veriyor.



    Ayrıca Bkz.2020 Toyota Sienna, yepyeni tasarımı ve teknolojileriyle tanıtıldı



    Markanın çerçevesiz bitişik ekran yerleşimini makyajlı E-Serisi Coupe ve Cabrio’da da göreceğiz. Söz konusu ekranlar, donanım seviyesine bağlı olarak 10.25 inç veya 12.3 inç olarak tercih edilebiliyor. Bu ekranlar vasıtasıyla yönetilen bilgi-eğlence sistemi, arttırılmış gerçeklik özelliğine sahip mavigasyon ve MBUX Interior Assistant desteğine de sahip. Bunlardan ikincisi, bir elin dokunmatik ekrana veya touchpad’e yaklaşması gibi kabin içi hareketleri algılayabiliyor.





    Mercedes kabinle ilgili çok detay vermemiş ancak paylaşılan fotoğrafta yeni direksiyon da göze çarpıyor. Aynı direksiyon, geçtiğimiz günlerde fotoğrafları sızdırılan yeni S-Serisi’nde de karşımıza çıkmıştı. Parlak siyah ve satin krom uyumunun göze çarptığı direksiyonun üzerinde kapasitif sensörlere sahip multimedya tuşları bulunuyor. Deri kaplı direksiyon simidinin üzerinde ise sürücünün ellerinin direksiyon üzerinde olup olmadığını denetleyen ve gerektiğinde uyarı veren sensörler bulunuyor.



    Makyajlı E-Serisi Coupe ve Cabrio modellerinde ayrıca aktif fren yardımcısı, rotaz bazlı hız ayarına sahip aktif mesafe yardımcısı, aktif şerit takip asistanı, aktif kör nokta uyarı sistemi, 360 derece kameraya sahip aktif park yardımcısı gibi opsiyonel özellikler de bulunacak.



    Makyajlı E-Serisi Coupe ve Cabrio modellerin 27 Mayıs’ta resmi olarak tanıtılacak. Konuyla ilgili tüm bilgileri siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.








  • yeni S-class direksiyonunu koymuşlar
  • fiyatın sonundaki sıfırları saymak için pisagor gelse zorlanır

  • Son yıllarda Mercedes ve BMW kendilerini çok bozdular. Mercedes ve BMW'nin son tasarımlarına üzerine iyice bir oturup düşünmesi lazım. Devir artık Audi devri ister kabul edin ister kabul etmeyin. Audi son yıllarda kendini ne çok geliştirdiyse Mercedes ve BMW tasarımda geriye gitmeye devam ediyor. Mercedes hem kendini hemde modellerini bitirmeyi amaçlıyor E'yi, C'yi göçerttiler şimdide S-Serisini göçertmeye hazırlanıyorlar. Yılların Mercedes'ini bu hale getirenler utansın

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    De git. Bu senin düsüncen.... Bir firma kendini neden bitirmeye calissin, bunlar göreceli kavramlar ve gayet güzel isler cikartiyorlat. Merak etme Bir dahaki sefere sana sorarlar tasarim projelerini. Her boku en iyi biz biliyoruz...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • orucun son günleri sıcak ile birleşince çok etkiliyor gerçekten,haberin başlığını malatya lı e serisi diye okudum yeminle...

  • Birisi trolledi mi naptıysa bu fotoğraf E coupe kabini diye ortalıkta dolaşıyor. Havalandırmalar sedandaki havalandırmalar.

    coupedekiler böyleydi makyajdan önce...

    Makyajlı E-Serisi Coupe ve Cabrio'dan yeni teaser geldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Donald Draper

    yeni S-class direksiyonunu koymuşlar
    O direksiyonun tanıtıldığı ilk araba E serisi oldu. Ne yazık ki S serisine özel tasarlanmış bir direksiyon artık yok.
  • Bence premium otomobiller de bir simge olan analog saatin kalkması hiç ama hiç olmamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devir Audi devri ister kabul edin ister kabul etmeyin. Audi son yıllarda her konuda kendini çok geliştirdi (kalite, konfor, teknoloji, yol tutuş, sürüş dinamikleri) gibi birçok konuda Audi marka imajını ileriye taşımayı başardı. Mercedes artık eski Mercedes değil bunu ister istemez herkes kabul etmek zorunda. Bir zamanların lideri olan bir marka bugün artık rakiplerini taklit ediyorsa demek ki artık birşeyler yanlış gidiyordur ve Mercedes’te BMW’nin büyüklüğünü kabul ediyordur. Mercedes maliyeti düşürerek kalitesinden ödün verdi ve eski çizgisini kaybetti. Günümüzde Mercedes’in jip üretiminde Land Rover’ın kalitesinin gerisinde olduğunu görüyoruz benzer bir şekilde aynı şeyler araç üretimi içinde geçerli. BMW ve Audi artık şunu gösterdi artık Mercedes tek başına kral değil. Ortada BMW ve Audi gerçeği var. Mercedes’te kalite düşerken BMW ve Audi sürekli olarak kendilerini geliştiriyorlar. Artık Mercedes kullanıcılarının bile markanın kalitesinden şüpheleri var





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.