Şimdi Ara

Huawei Enjoy Z, şirketin en ucuz 5G akıllı telefonu olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Çinli teknoloi üreticisi Huawei, Z Enjoy adlı akıllı telefonun yakında tanıtılacağına işaret eden bir teaser görüntüsünü yayınladı. Görsel cihazın 24 Mayıs Pazar günü çıkacağını gösteriyor.



    Ayrıca Bkz.Tesla, ABD'deki en büyük tesisini kurmak için yer bakıyor



    Huawei 5G telefon pazarında ikinci sırada



    Gelecek modelin beşinci nesil mobil iletişim (5G) desteği ile en uygun fiyatlı Huawei akıllı telefon olacağı bildirildi. Fiyatının ise büyük olasılıkla 250 doları aşmayacağı söyleniyor. Ne yazık ki, yaklaşan cihazın teknik özellikleri hakkında bilgi henüz mevcut değil. Ancak yayınlanan görsel, cihazın yanlara doğru eğimli bir ekranla geleceğine işaret ediyor. Ayrıca akıllı telefonun Full HD+ ekran çözünürlük sunacağı bilgisi de mevcut.





    Huawei Enjoy Z, ARM Mali-G57MP6 grafik birimi ve 5G modemi birleştiren Kirin 820 5G yonga seti ile gelebilir. Strategy Analytics'e göre, bu yılın ilk çeyreğinde dünya çapında 24.1 milyon 5G akıllı telefon satıldı. Honor markasıyla birlikte Huawei, yaklaşık yüzde 33'lük payı ile lider tedarikçi (Samsung'dan sonra) sıralamasında ikinci sırada yer alıyor. Şirketin uygun fiyatlı 5G akıllı telefonları piyasaya sürmesi ile birlikte, bu pazardaki üstün konumunu sürdüreceği söylenebilir.








  • Çinli şirketin yeni çöpü.

  • O kadar 5G hazırlayın ki, kullanmayacağız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yaprakdusuyor

    Bu mesaj silindi.
    Katılım zamanı: 19 Mayıs 2020

    Seni her ana sayfa haberine yorum yapasın diye mi tuttular? Birileri ana sayfa haberlerinde senin yorumunu görür de "ulan avruba badmış" desin diye mi bunları yazıyorsun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.