Şimdi Ara

Unreal Engine 5 Teknoloji Demosu RTX2080'li Laptop'ta 1440p 40fps Çalışıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Unreal Engine 5 oyun motoru geçtiğimiz hafta etkileyici bir teknolojisi demosu ile birlikte duyurulmuştu ve PlayStation 5 üzerinde gerçek zamanlı olarak çalışan bu teknoloji demosu 1440p 30fps çalışıyordu.
     
    Epic Games Çin tarafından belirtilene göre bu demo RTX2080 ekran kartı ve NVMe 970 SSD içeren bir laptop üzerinde 1440p 40fps olarak çalıştırılıyor.
     
    Epic Games Çin: "Hedefimiz bu demodaki grafik kalitesini yeni nesil konsollarda 60fps olarak sunmak. Şimdilik bu hedefe ulaşabilmiş değiliz, şu an 30fps çalışıyor. Hedef 60fps ve zaten bu yüzden oyun motorunu hemen yayınlamıyoruz."
     
    Unreal Engine 5, 2021'in başlarında ön izleme olarak ulaşılabilir olacak. Tam sürümü 2021'in sonlarında çıkacak. Yeni nesil konsollar (PlayStation 5 Xbox Series X), mevcut nesil konsollar (PlayStation 4, Xbox One, Switch) ve PC, Mac, iOS ve Android platformlarını tamamen destekleyecek.

    Unreal Engine 5 teknoloji demosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • PS5 konusunda NVIDIA ceo'suna yalancı demişlerdi şimdi bu haberi okusunlar bakalım.
  • Açın bakın rtx2080 fiyatına 7-8 bin lira arası !!! 2K 40 fps alıyorsun. 1 ekran kartı konsol parası. O yüzden eleştirirken destekli sallayın:)
  • Ps4 sattığım dan beri üstüm den tonla yük kalktı çok şükür bi daha bulaşmak mı aman avrupa da yaşayan insanlar için tabiki konsol çok iyi ama türkiye gibi 3 sınıf ülke de soygun var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abi bu ekran karti olaylari xok karisik
    Rtx 2080 ile 2080ti arasindaki fark nedir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Açın bakın rtx2080 fiyatına 7-8 bin lira arası !!! 2K 40 fps alıyorsun. 1 ekran kartı konsol parası. O yüzden eleştirirken destekli sallayın:)


    Sanki tamamen optimize oldu da 40 fps çalışıyor pc de konsolda 60. Konsolda hangi çözünürlükte kaç fps vereceği belli değil, geç orda hedefimiz 60 falanı yıllardır diyorlar onu zaten. Anca yalandan atıp tutarsınız.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Her zaman ki gibi 60 fps konsollar da ortalama görselli oyunlar dışında hayal olarak kalacak. Şu fanboy kitlesi abi 4k, 8k diye dursun. Hala konsolların içinde sihir olduğunu, çok gizli formüller, teknolojiler içerdiğini sanan bir kitle var ne yazık ki.
  • Forumun PS5 konusu komedi showuna dönüşmüş durumda. Orada gösterilen grafiklerin SSD’si yüzünden sadece PS5 de mümkün olduğunu savunuyorlar. Yahu deselerdi ki PS5 de çok daha güçlü bir GPU var PC ve Xbox da olmayan anlardım ama bir depolama birimi üzerinden gidip de sadece PS5 de mümkün demek nasıl bir mantıktır? Yahu SSD’nin grafik yapımındaki önemi %0. Hızlı SSD veriyi RAM’lere daha hızlı taşımak ve loading sürelerini kısıtlamakdan başka bişey yapmaz. PS5 ana konusuna girin ve gülmekten karnımız ağrımış bir şekilde çıkın.
  • Yalnız o demo çalıştırılan pc rtx 2080 donanımlı değil rtx2070s donanımlı, normalde tflps bakımından ps5 ten daha güçsüz bir kart :D ssd de ile grafiklerin uçup kaçmasını bekleyenler ne bilim :D
    https://wccftech.com/unreal-engine-5-demo-is-rendering-at-1440p-most-of-the-time-on-ps5-rtx-2070-super-could-run-it-at-pretty-good-performance/
  • Geçmiş olsun. EXC ler dahil 1440p de bile 60fps hayal belli oldu.
  • İyi bir optimizasyonla 1440p 60 fps mümkün gibi ama yeni konsollarla 4K 60 fps zor görünüyor. En azından bu grafiklerle zor. Mesela yarış oyunlarında, spor oyunlarında ya da indie oyunlarda mümkün olabilir 4K 60/120 falan.
  • İnsanlar abartacak yer arıyor. 500-600 dolarlık konsollar için her oyunda sabit 4K 60 fps görmeyi bekliyorsanız zaten ne verip neyi satın almak istiyorsunuz derler adama. Konsollar fiyatına göre Pc ye göre avantajlı olacak ve özel oyunların çoğunu 4K 60 fps çalıştıracak. 3. Parti oyunların bile xbox sunumunda çoğu 4K 60 fps açıklandı. Abartmayın abi alın oynayın keyfinize bakın. 2K 60 fps veya 4K 30 fps bu cihazların çıkış fiyatına göre çok yeterli. Sanki herkes evinde 8-10 bin liralık ekran kartı ile dolaşıyor.
  • Laptop bile PS5 den güçlüymüş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hiçbir konsolu savunmuyorum ve övmüyorum da. Sadece konsollar donanım olarak tam bir Fiyat/performans ürünü. Oyun fiyatlarını kastetmiyorum sadece donanımdan bahsediyorum. Üst seviye bir komplike donanımı 500-600 dolara alıyorsun ne bekliyorsun sabit 4K 60 fps mi? Tabiki mümkün değil. Oyunlar için de ya kutulu alıp satçan ya kardeşlikle alcan ya da dijital indirimleri beklicen. Xbox için de gamepass var zaten. Pc korsan oyun ve hileci yuvası...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    Laptop bile PS5 den güçlüymüş
    LAPTOP BİLE... komiksin..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Epik ps5 in ssd sayesinde bu poligonlara ulaştık diyor dh forumun donanım uzmanları bize saldırıyor. Git epiğe yaz kardeşim ssd sadece hızı artırır saçmalamayın diye. Birde bu tartışma en başta epiğin nedemek istediği üzerineydi. Epik ps5 in ssd resmen övünce konu değişti bu sefer reklam öyle birşey olmaza döndü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ohh mis gibi 30 fps keyfi
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    aynen Xboxsx de ac valhala 30 fps çok güzel olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 18 Mayıs 2020; 15:8:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendinize şunu sorun 500-600 dolar ile topladığınız bir bilgisayar kasasına 4K 60 fps ultra ayarlarda oynayabilir misiniz?
  • Konsolda ara Fps yoktur yalnız, Ya 30 olur ya 60...Gidipte 45-50 Fps alıyoruz diyemezler konsolda...Ps5 50 Fps bile veriyor olsa 30'a sabitlemek zorundalar..Ondan dolayı yok şunda 40, Konsolda 30 Hahaha laptop bile geçti demek cahillik olur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.