arkadaşlar bu linkteki oyunlar hem tam ekran oluyor hem de sorunsuz çalışıyor http://www.midixtones.net/Juegos/show.php?pag=1&res=160&ord=nombre buradan indirdiğiniz oyunlar jar olarak iner sizin tek yapmanız gereken jad wizard programı ile jad dosyası oluşturmak.yapamadığınız bir durum olursa sorabilirsiniz kolay gelsin
bu siteden indirdiğim oyunlar ne jar nede jad uzantılı??? türe dosya diyor???
selam arkadaşlar, benim sorunum; e250 me msn programını yükledim gayet sorunsuz çalışıyor. oyun yüklemek içinde mig33 gibimi yüklememiz gerekiyor. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. bu arada e250 FanCLub'a üyü olmam için ne yapmam gerekiyor. teşekkürler...
evet aynı şekilde yüklüyoruz asi_ arkadaşımız örnek olsun diye mig33 ü göstermiş aynen mig33 te olduğu gibi oyunların jar ve jad dosyası aynı klasörde olması lazım ve jad dosyasını java uploaderde göstermen lazım uygulamaları sırasıyla takip et yeter ve üyeliğin olmuş bil e250 ile ilgili gelişmeleri takip etmek için imzamdaki resmin yanındaki fanclub yazısına tıkla oradan üyeliğinin yapılıp yapılmadığını da takip edebilirsin
dostum resimli açıklamaları tek tek yapıyorum ama java uploader programını çalıştırdığımda bazı oyunları seçiyorum eklenen bölümünde görünmüyor bir tanesi göründü yükledim telefona %100 olunca oyun hatası verdi. makinayı kapatıp açtım tekrar denedim yine hata verdi bu sefer makinayı kitledi. sence nedendir? bir yerdemi hata yapıyorum acaba...
aynen bende de resetliyor telefonu çözemedim ben de
Simavli kardeş ben bu softick ppp programını indiriyom ama tam kurulurken hata veriyor sonra enter kod falan bbişeyler diyo ne yapmam gerekiyor.Tam olarak yapamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htmn -- 27 Temmuz 2007; 11:27:35 >
Ya arkadaşlar benim bi sorum olcak. ben de 3 hafta oluyo telefonu alalı. 300 ytl verdim ve yanında da 512 mb lık hafıza kartı aldım. Hafıza kartına PC den 60 tane müzik attım ve bunların kapladığı alan 210 mb. Telefonda hafızada yer kaplayan diğer unsur mesajlar. ve telefonda 50 ye yakın mesaj var. Sorum şu: Telefonda kullanılabilr hafıza 2 KB diyor ve bu yüzden telefonla resim veya video çekeceğim zaman Yeterli hafıza yok, lütfen bişeyler siliniz diyor. Ama gördüğünüz gibi 290 mb da boş alan var. Telefonla da şuana kadar 3 tane resim çektim ve video da yok. Neden böyle oluyor. yardımcı olur musunuz?
Ben de telefona usb kablosu ile oyun atacam tüm adımları eksiksiz yaptım ama çoğu kişininki gibi telefon yüklenmeden açılıp kapanıyo samsung pc stüdyo kapalı jar ve jad uzantılı dosyalar aynı klasörde pc stüdyo telefonu görüyo ama bil. da işaret çıkmıyo ama tel. ayarlarında usb ayarlarını veri depolama aygıtı yapınca bil. de işaret çıkıyo depolama aygıtıyken de tel. de bişey yapılmıyo usb kullanılıyor diyo bide sofitick ppp tel.i görmüyo bi türlü yapamadım bu nasıl olacak biri bana anlatabilirmi acil
şimdiden teşekkürler!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPRAP -- 1 Ağustos 2007; 21:36:30 >
Ben de telefona usb kablosu ile oyun atacam tüm adımları eksiksiz yaptım ama çoğu kişininki gibi telefon yüklenmeden açılıp kapanıyo samsung pc stüdyo kapalı jar ve jad uzantılı dosyalar aynı klasörde pc stüdyo telefonu görüyo ama bil. da işaret çıkmıyo ama tel. ayarlarında usb ayarlarını veri depolama aygıtı yapınca bil. de işaret çıkıyo depolama aygıtıyken de tel. de bişey yapılmıyo usb kullanılıyor diyo bide sofitick ppp tel.i görmüyo bi türlü yapamadım bu nasıl olacak biri bana anlatabilirmi acil
şimdiden teşekkürler!
a pc suit teli görürse softkickde görür pc süiti tamamen kapat
Ya arkadaşlar benim bi sorum olcak. ben de 3 hafta oluyo telefonu alalı. 300 ytl verdim ve yanında da 512 mb lık hafıza kartı aldım. Hafıza kartına PC den 60 tane müzik attım ve bunların kapladığı alan 210 mb. Telefonda hafızada yer kaplayan diğer unsur mesajlar. ve telefonda 50 ye yakın mesaj var. Sorum şu: Telefonda kullanılabilr hafıza 2 KB diyor ve bu yüzden telefonla resim veya video çekeceğim zaman Yeterli hafıza yok, lütfen bişeyler siliniz diyor. Ama gördüğünüz gibi 290 mb da boş alan var. Telefonla da şuana kadar 3 tane resim çektim ve video da yok. Neden böyle oluyor. yardımcı olur musunuz?
arkadaşlar benim soruma da cevap verirseiz çok sevinirim