Şimdi Ara

Ghost of Tsushima 18 Dakikalık Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sucker Punch Productions, bugün düzenlenen State of Play sunumunda Ghost of Tsushima'dan 18 dakikalık yeni oynanış videosu paylaştı. Keşif, savaş sistemi, özelleştirme, fotoğraf modu, Japonca seslendirme ve Samurai Cinema gösterildi.

    Ghost of Tsushima 17 Temmuz'da Türkçe altyazı seçeneğiyle PlayStation 4 için çıkacak.

    Oynanış görüntülerini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

    1:00 – Tsushima adasını keşif
    7:15 – Aksiyon
    9:40 – Gizlilik
    13:30 – Özelleştirme
    14:45 – Fotoğraf modu
    15:35 – Japonca seslendirme
    16:20 – Samurai Cinema








  • Görsellik genel olarak güzel olsada bana o ilk duyurulduğu grafiklerin düşürüldüğü izlenimini uyandırdı. Yine de bu grafiklerede tamamım. Fakat, oynanış bu video itibariyle hayal kırıklığı yarattı. Kuşların bazen yol gösterici olması falan oyunun ruhuna güzel dokunuşlar olsada, gerek dövüş sistemi gereksede yapay zeka (umarım tanıtım amaçlı olduğundan bilinçli olarak bu şekilde hazırlanmıştır) çok sıradan duruyor. Bir odun mu toplayacaksın, arada hiçbir animasyon olmadan şak diye cebine gidiyor. En basitinden kaç senelik oyun Rise of the Tomb Raider'da odunu toplayacağınız zaman iki elimizle kavrar sallar, çakıyla falan dibine vurur kopardıktan sonra arkaya atardık. Bu gibi şeylerde oyunun basite kaçtığını gözlemledim. Grafikler sadece genel intiba aşamasında fena durmuyorlar. Ama detaylarda, beklediğim ihtişamı yakalayamadım. Diğer yandan, karakterimizin üstünü başını değiştirme, barbie giydirmece modasına bu oyununda uymasına üzüldüm ve oyundan üstlenmesini beklediğim popüler kültürün saçma akımlarına uymayacağı beklentiminde parçalanışını gördüm. Böyle bir oyunda ne gerek var kılık kıyafetimizin rengini değiştirmeye ? Oyun bize onur, intikam vb gibi çok ciddi konularla ilgili bir hikaye sunuyorken ve bizimde buna odaklanmamız gerekirken, düşmanımızın karşısına, bugün ne giysem tadında değişik değişik kıyafetlerle çıkmanın anlamı nedir.. Sonuç olarak, uzun süredir oyun hakkında hissettiğim iki ayrı kutup noktasından, hayal kırıklığı olanı bu video ile biraz daha ağırlığını arttırsada genede yanılmayı arzuladığımdan dolayı tamamıyla yok etmediğim diğer kutbun varlığını korumaktayım.
    Far cry da kullanılan farkedilme ibresi var. Yapay zeka assisan creed oyunlarını geçemeyecek gibi duruyor. Onun dışında dönemin japonyasi güzel yansıtılmış, combat vuruş hissi güzel ancak 3-4 kişi ile aynı anda dövüş sistemi mekaniği hala hantal duruyor. Herkes jin'in kılıcının tadına bakmak için sıraya girmiş gibi. Sabırsızlık yapmıyorlar :)
  • Moğollar'ın hepsi yakın akraba evliliğinden gibiydi, Allah affetsin. Assassin's Creed: Japonya olmuş bu, ilerlemeli sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assassin's Creed den daha iyi bir Assassin's Creed olmuş oyun. Akira Kurosawa filmleri ve Vagabondu çok sevdiğimden Samurai Cinema ilgimi çekti. Ama çokta hype olamadım.Grafikler gerçekten çok başarılı ama oynanış beni biraz üzdü daha iyi combat ve stealth mekaniği bekliyordum şahsen.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Grafikler müzikler ve adam doğrama 10 puanlık üstüne güzel bir hikaye varsa offfff

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yayına gelen görüntünün bit rate'i kötü olduğundan pek bir şey anlamadım. Ama iyi gözüküyor. Tek endişem, aşırı sinematik oynanışa sahip olabilmesi. Çünkü sinematik oynanış ile 5 saat sonra bayabilirsin. God of War'ı sevmemin en önemli sebebi, oyun hem sinematik bir oyun olmasına rağmen, oynanış anlamda da muazzam işler barındırması. Sucker Punch umarım altından kalkabilir oynanış tarafının. Diğer taraflar güzel gözüküyor. Samurai Sinema özelliği aşırı hoşuma gitti.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Çok beğendim. Savaş sistemi kolay gibi gözükse de bu gibi videolarda çok zorlama yapılmaz. Ön siparişin üzeceğini zannetmiyorum. Her türlü kalite.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Grafikler müthiş ve oynanışta güzel gözüküyor. İşte Sony'i bu yüzden seviyorum. Adamlar kaliteli exclusive oyunları çıkartıyorlar. Ve bu nesilde grafikler böyleyse,PS5 neslinde özellikle exclusive oyunların grafikleri fotorealistik gibi olur. Neyse last of us part 2 ve bu exclusive oyun ile Sony PS4 neslini kaliteli exclusive oyunları ile kapatacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 15 Mayıs 2020; 0:5:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atmosfer ve grafik bana pek doyurucu gelmedi Hatta rdr2 nin grafikleri bir tık daha iyi Nacizane fikrim bilemem ama oyunun renk paleti ve Asya kitasinda gecmesi ilgimi cekmeyen baslica sebepler. Oynanabilirlik ve kontrollere ek olarak konusuna birsey demem dogru olmaz tabii



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rithone -- 15 Mayıs 2020; 0:15:12 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunun her şeyini beğendim sadece renk paleti biraz soru işareti geldi. Tonlar çok açık renkliydi. İnşallah videoda sıkıntı vardır. Onun dışında harika.
  • Ben Moğolları tutuyorum :D
  • Yapay zeka bu oyunda da kötü
  • Hikayesi iyiyse güzel puanlar alır hikaye tırtsa oyun mantık olarak third person far cry veya herhangi bir assassins creed oyunu gibi bir şey olmuş gibi görünüyor. Days Gone'dan kesinlikle daha yüksek puanlar alır gibi ama Sony'nin asıl ana serileri GoW TLoU Uncharted gibi bir harikalıkta da olmaz bence. Kısacası oynanabilir bir oyun olmuş gibi görünüyor ama kesinlikle bir başyapıt çıkmayacak bence.
  • Ya bu oyun Ps5 e çıkarmı acaba

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • pek beğenmedim .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • foto ve sınema olayı aşırı sanatsal gorsellerın cıkmasına sebep olucak
  • derttücarı kullanıcısına yanıt
    cok satarsa gta 5 gıbı yenı nesıl konsolada guncelleyıp getırebılırler.
  • Ohh mis gibi downgrade :)
  • Gorev tasarimi beni endiselendirdi. Oyun Far Cry'daki gibi outpost ele gecirme uzerinden ilerlemez umarim. Oyuncular olarak cok hypeliyiz bu oyun icin normal olarak umarim bunun altindan kalkar. Ek olarak sunu soyleyeyim ses konusunda muazzam otesi bir cikarmislar gibi gozukuyor. Muzikler falan bayildim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Adam duvara çıkıyor yapay zeka 10 saniye sonra fark ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.