Şimdi Ara

Beyond: Two Souls Steam'de Listelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Beyond: Two Souls, Steam veri tabanı üzerinde listelendi.

Oyunun PC versiyonu Temmuz 2019'da Epic Games Store'da çıkış yapmıştı. Görünüşe göre Epic Games Store ile yapılan özel anlaşma yakında bitecek ve oyun PC'de diğer dijital mağazalarda yayınlanacak.

Beyond: Two Souls PC'den önce ilk olarak Ekim 2013'te PlayStation 3 ve Kasım 2015'te PlayStation 4 için çıkmıştı. Ellen Page ve Willem Dafoe'nin performansları ile geliştirilen psikolojik aksiyon gerilim oyununda gizemli bir varlıkla bağlantılı olarak olağanüstü güçlerle doğmuş olan Jodie Holmes'un ilginç yaşamını deneyim ederek heyecan verici bir yolculuğa çıkıyordunuz.

• Ohhhhh sonunda umarım heavy ve Detroitde gelir
  • Valla Epic'te neredeyse beleş fiyatına satılıyordu bunlar. Kütüphanemde duruyor.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şu oyunu doğru düzgün, kendini vererek, karakterle bütünleşerek oynayan kişi hayatının en güzel deneyimini yaşar diye düşünüyorum. Duygu seli ve on numara hikaye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 de oynadığım en baba oyunlardan biri idi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Ps4 de oynadığım en baba oyunlardan biri idi

PS3 de oynadığım en güzel oyunlardan biri idi.
  • lextor L kullanıcısına yanıt
    PS3 versionu ile o dediğin çok zor. Yeni sıralanmış hali ile (PS4'te olan) o dediğin olabiliyor hocam. Bir liseli, bir koca kız, bir bebek, bir ergen neye nasıl adapte olacağız derken gidiyordu oyun. Her şeyi bilmeme rağmen çok ama çok daha zevk aldıydım PS4'te oynadığım yeni sıralanmış hali ile..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xeat X kullanıcısına yanıt
    Allah Allah yeni versiyon öyle miymiş? Ben ps3 sürümünde sıkıntı yaşamadım çokta zevkliydi. Bitirince sıralı ilerleme fonksiyonu açılıyordu. Demek şimdi sıralı gidiyor sadece. O zaman bir daha oynamak düşer bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lextor L kullanıcısına yanıt
    Sen onu bi oyna hocam. Sonra haberleşiriz senle (Seçim var, ister sıralı ister PS3 hali ile başlıyorsun)
    Kat kat daha iyi sıralı halde oynamak.
  • Süper oyun kaçırmayın. Detroit become human da süper oyun.
  • Detroit’i geçen sene 20 liraya kapmıştık. Bunu 40₺ almadığımız için pişman olmuştum. Steam’e umarım çok pahalı gelmez de alırız. Ayrıca Ellen Page 🤍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeat

Sen onu bi oyna hocam. Sonra haberleşiriz senle (Seçim var, ister sıralı ister PS3 hali ile başlıyorsun)
    Kat kat daha iyi sıralı halde oynamak.
    Tamamdır. Aklımda.
  • Steam'da çıkar çıkmaz alacağım bu oyunu. PS3'de defalarca bitirdiğim oyundur bu. Tek kelime ile anlatmam gerekirse " E F S A N E V İ "
  • Takipteyiz makul fiyattan çıkar umarım.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ben sinan akkolun lets play serısınde ızleyım oyuna vakıf olmustum. ızleyınce oynama deneyımını acıkcası ıstemıyorum. oynayacagım oyunlardan degıl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.