Şimdi Ara

ASELSAN, dünyada koronavirüs salgınından en az etkilenen ilk 4 savunma şirketi arasında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Türkiye’nin önemli savunma sanayi şirketlerinden biri olan ASELSAN, “Defence News Top 100” şirketleri listesindeki halka açık şirketler sıralamasında, dünyada piyasa değeri koronavirüs salgını sürecinden en az etkilenen ilk 4 savunma şirketinden biri oldu.



    Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Haluk Görgün, sürdürülebilir büyümeyi sağlayacak ve bilançoyu olası kriz ve risklere karşı koruyacak her türlü önlemi aldıklarını, etkin tedarik gücü ve dışa bağımlılığın günden güne azalmasıyla tedarik kaynaklı muhtemel sorunlardan en az düzeyde etkilendiklerini dile getirdi.



    Ayrıca Bkz.Milli insansız kara araçlarımız Mini Tanklar için seri üretime geçiliyor



    Yılın ilk çeyreğinde ASELSAN açısından hasılat, büyüme ve karlılık kalemlerinde hedeflerin gerçekleştirildiğini belirten Görgün, yıl sonu beklentilerine ve takvime uygun olarak faaliyetlerin eksiksiz sürdürüldüğünü ifade etti.



    Koronavirüs tehdidine karşı ilk vakanın görüldüğü günden itibaren şirketin tüm yerleşkelerinde olağanüstü güvenlik önlemleri aldıklarını dile getiren Görgün şunları söyledi:



    ASELSAN'ın tüm faaliyetlerinin yalnızca ekonomik alanda değil, topluma katkı ve sosyal sorumluluk bilinciyle yürütüldüğünü, 'Ben değil, biz' anlayışıyla 83 milyonluk ailemize layık olabilmek için azimle çalışmaya devam edeceğimizi belirtmekten onur duyarız. Bu küresel kriz süreci, iş yapış modellerinden insan odaklı yaklaşımlara, tedarik süreçlerinden teknoloji yol haritalarına kadar şirketler için birçok fırsatı da içinde barındırıyor. Bu süreci doğru okuyan ve yöneten şirketler büyük kazanımlar elde edecek.



    Kaynak:https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/aselsan-dunyada-kovid-19dan-en-az-etkilenen-4-savunma-sirketi-arasinda/1837772







  • Maşallah. Kronik bomba ve mermi ihtiyacı duyan hastaların yanında aselsan.

  • Bütün büyük şirketler çalışanlarının ve ailelerinin sağlığını düşünüp evden çalışma modeline geçmişken kendileri bunu yapmayarak örnek bir davranış sergilediler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • landmoon L kullanıcısına yanıt
    Size kalsa Uzman Erbaşlarda evden çalışsın polislerde evden çalışsın.

    Savunma sanayi sırlarını herkes evine mi götürecek, çalışanlar girerken cep telefonlarını dahi teslim ederken istenen şey makul değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    site çoluk çocuk kaynıyor eski devirler öldü cevap verdigin eleman 13-15 yaşında bile olabilir ...forum kültürü kalmadı net pislik çukuruna döndü

  • Kardeş ne diyorsun sen oldu olacak tüm dökümanları whatsapp üzerinden göndersinler. Çalıştığım şirket dolayisi ile gecen yil tusaşta ufak bi brifinge katıldık. donumuza kadar aranarak girmiştik, bir de aselsanı düşün.

  • Bilip bilmeden sallıyorsunuz , bahsettiğiniz yer bir şirket , devlet kurumu değil

    Şirketin her yerinde çok gizli işler yapılmıyor ,o bölümlerde de dönüşümlü çalıştırılabilir, onun haricinde hergün işe giden binlerce teknik ve idari personel var ,

    Çalışanlar telefonlarını içeri sokabiliyor
    .
    Neyse içerde tanıdığınız varsa açıp sorun yaşadıklarını..Hiçbir iş , hiçbir proje insan hayatı söz konusu olduğunda 1-2 ay gecikemeyecek kadar önemli değildir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • landmoon L kullanıcısına yanıt
    Saçma sapan yorum yapmayın. Sosyal mesafe kuralıyla birçok işletme üretimine devam ediyor bu süreçte. Aselsan normal bir üretim işletmesi gibi vardiyalı olarak banttan sürekli ürün çıkarmıyor. Katma değerli proje ürünleri yapıyor. Bu yüzden süreci önlemlerini de alarak kayıp yaşamadan geçirdi. bilmeden sallıyorsunuz.

  • Açıkça söylüyorum işte ; tanıdığınız varsa açıp sorun kaç çalışanında hastalık çıktı şimdiye kadar , onları evlerine gönderdiler işler hiç birşey yokmuş gibi devam ediyor .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.