Şimdi Ara

Pegasus uçmayı planladığı tarihi açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Koronavirüs nedeniyle Türkiye’de uzun süredir uçuş yasağı bulunuyor. Bu hafta itibariyle kontrollü sosyal hayat evresine geçiş yaptık. Bazı berberler ve AVM’ler açıldı. Bazı şehirlerin kısıtlamaları kaldırıldı. Uçuş yasağının ne zaman sona ereceği merak ediliyor.



    Ayrıca Bkz.Elon Musk, karantina kurallarını çiğniyor: "Üretime geri dönüyoruz, isterseniz beni tutuklayın"



    Pegasus Hava Yolları, müşterilerine mail göndererek normalleşme planları hakkında açıklamalarda bulundu. Firmaya göre vaka sayısındaki gerileme sürdüğü sürece sonunda iç hatlarda uçuşlar başlatılabilir. Uçuşlar hakkındaki kararı Sağlık Bilim Kurulu tavsiyesiyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı verecek. Pegasus, tüm hazırlıklarını Mayıs sonunda iç hat uçuş yasağının kalkacağını düşünerek yapıyor. Konuyla ilgili olarak Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane'nin cümleleri şu şekilde:



    "Bu sevindirici ve umutlu tablo daha da iyiye giderse, Sağlık Bilim Kurulumuzun tavsiyeleri doğrultusunda Ulaştırma Bakanlığımızın da bu konuda alacağı kararlara bağlı olarak, Mayıs sonu uçuşlarımıza iç hatlarla başlamayı planlıyoruz. Tüm hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz."



    Dış hat uçuşları belirsiz



    Uçuş yasağı sonrasındaki yeni düzen ve uygulanacak tedbirler hakkındaki görüşmeler sürüyor. Pegasus, uçtuğu 43 ülkedeki standartlara uyum için uluslararası çalışmalarını sürdürüyor. Firmanın açıklamaları arasında yurt dışı uçuşların başlangıcıyla ilgili tarih bilgisi paylaşılmadı.








  • Ortalık karışacak vaziyet alın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanırım yurt içi uçuşlara açılıyor, otobüsler sefer yapabiliyor ise uçaklar da uçabilir. Sonuçta otobüsler ortalama 6 saat uçaklar ise 1 saat yolculuk yapıyor, uçak daha az riskli.

  • Pegasus açmasın bence o hizmet kalitesi ile

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o zaman istanbul için seyahat kısıtlaması mayıs sonunda kalkıyor diyebilir miyiz?
  • Bu sahtekarlar uçuş zamanını açıklamadan önce, 2 aydır gasp edilen paramı yatırsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berbat hizmet anlayışı ile devam edecekse hiç uçmasın.
  • Normalde bile rezillikleri bitmeyen Pegasus ile salgın döneminde seyahat etmek...
  • benimde biletim var erteledim başka tarihe ama senin düşünceni anlayamadım firmanın hiçbir ilgisi yok paramızı verip vermemesi ile sivil havacılık genel müdürlüğünün belirlediği şartlar bunlar hangi firmadan alırsan al aynı prosedür geçerli.kimsenin paramızı gasp ettiği falan yok yani açıp biraz okumuş olsanhttps://resmigazete.gov.tr/eskiler/2020/03/20200325-15.htm
    resmi gazete ile devletinin bunu uygun gördüğünü anlamış olurdun güzel kardeşim bu yapılan uygulamanında bu süreç boyunca firmaların uçaklarını yerde tutacağını uğradıkları zararları telafi edebilmeleri için uygulanan bir süreç olduğunu anlayabiliriz,tabi ülkemizde hiç uçuş gerçekleştiren yerli firma kalmasın yabancılar gelip onada çöksün derseniz orası ayrı ;) bence bir daha düşünmelisin attığın yorumu :)




  • buralar karışacak herkes vaziyet alsın
  • Koronavirüs nedeniyle Türkiye’de uzun süredir uçuş yasağı bulunuyor. Bu hafta itibariyle kontrollü sosyal hayat evresine geçiş yaptık. Bazı berberler ve AVM’ler açıldı. Bazı şehirlerin kısıtlamaları kaldırıldı. Uçuş yasağının ne zaman sona ereceği merak ediliyor.

    Ya bu clickbait yapıp sonunda hiç bir bilgi vermeyen haber girişi değil mi ?
    Haberlerin kalitesi çok düştü. Hadi onu geçtim 1 editör yok mu kontrol eden.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • paco_ct kullanıcısına yanıt
    Sayın çok bilmiş. Firma ile 2 aydır görüşüyorum. Bana söyledikleri tek "şey yatması lazımdı inceliyoruz" oluyor. Paranızı gönderdik bankanız onaylamamış diyorlar. Bankayı arıyorum öyle bir şey yok diyorlar. Ukala ukala konuşmadan önce bir ortamı araştır. Sen değiştirmişsin ben ise iade ettim. Kendi kuralları çerçevesinde de 1 hafta içinde yatması gerekiyordu. Firma da bunu kabul ediyor. Çok bilmişliğine eklemek isterim ki aynı tarihlerde uçacak 4 kişiydik ve iki kişiye toplamda 3 bilet iade yapıldı. Diğer iki kişin ikişer bileti ve iade alan bir kişinin de iadesi yapılmadı. Ayrıca bana burada gelip de ama o yerli firma batmasın ayakları yapma. Yerli-yabancı olmasının bir önemi yok. Ben şu an sorunumu pegasus ile yaşıyorum. Sen biliyor musun benim elimde ne kadar para var ya da yok? Yatıracağım diyip paramı takip etmiyor. Belki benim de param yok. Firma batmasınmış. Bir firmanın acil durum parası yoksa zaten geçmiş olsun. O firma batmış da haberin yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asetil Co A -- 12 Mayıs 2020; 20:31:53 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jervis

    Koronavirüs nedeniyle Türkiye’de uzun süredir uçuş yasağı bulunuyor. Bu hafta itibariyle kontrollü sosyal hayat evresine geçiş yaptık. Bazı berberler ve AVM’ler açıldı. Bazı şehirlerin kısıtlamaları kaldırıldı. Uçuş yasağının ne zaman sona ereceği merak ediliyor.

    Ya bu clickbait yapıp sonunda hiç bir bilgi vermeyen haber girişi değil mi ?
    Haberlerin kalitesi çok düştü. Hadi onu geçtim 1 editör yok mu kontrol eden.
    Daha habere girmeden önce ve girdikten sonra en tepede, uçuşları Mayıs sonunda başlatmayı planladıkları yazıyor. Haber içindeki kalın kelimeler arasında “Mayıs ayında” kısmı da göze çarpıyor. Click bait olmaması için “M A Y I S sonu” mu yazsaydım anlamadım. Seçtiğiniz paragraf, giriş paragrafı. Uçuşların ne zaman başlanılacağı merak ediliyor. Bu nedenle elbette giriş paragrafına bu cümleyi ekleyeceğim.

    Pegasus uçmayı planladığı tarihi açıkladı




  • Sitelerinde 1 haziran tarihinden itibaren Fransa'ya uçuş var görünüyor. Sanırım sistemlerinden daha kaldırmadılar.

  • Yurt dışı biletim vardı, uçuş iptal olunca bana bir mesaj geldi paranızın geri iade edilmesi için biletinizin iptalini onaylıyormusunuz diye , bende onayladım. Daha sonra param iade edilmwyince, " sivil havacılık kurumunun aldığı karara göre uçuş yasağı kalktıktan 2 ay sonra iade edeceğiz, peki uçuş yasağı kalkınca aynı noktaya uçmak istiyorum biletimi kullanabilirmiyim dedim hayır yeni bilet almak zorundasın dediler. 1 sivil havacılık kurumu hangi hakla benim paramı yaklaşık 6 ay boyunca pegasusa kullanma hakkı veriyor yani benim paramla pegasusa kıyak geçiyor. 2 bu kararı sivil havacılık kurumu yetkilileri hangi menfaat karşılığında aldılar. 3 benim pegasusta ödenmiş bilet param varken ben neden tekrar bilet almak zorundayım salgın sadece pegasusumu etkiledi? Ve ilaveten pegasus iflas ederse sivil havacılık kurumu bu bilet paralarını geri ödemeyi garanti ediyor mu? Son olarak çevirilen bu gayri insani ve ahlaki dolap en hafif tabirle ................. Değil mi?





  • insanlar hemen uçar mı diyeceğim ama avmlerin halini görünce bilet bile bulunamaz demek istiyorum
  • bilet bile satın almazlar diyecem ama. Avmleri görünce fikrim değişti
  • Biletlerinizi ucuz diye erken aliyorsunuz.yolda kaliyorsunuz bilet yaniyor..en guzel ne zaman karar verdin o zaman biletini alir hemen gidersin ben boyle yapiyorum

  • Coronali günlerde bunun olması çok sakıncalı düşünün ki pozitif çıkmış uçak karantinada bakıp ve gorucez inşallah olmaz

  • Aynı gün hem hızlı tren için hemde uçak bileti aldım. Hızlı tren biletim iptal olunca pazartesi günü parayı yatırdılar. Ama türk hava yolları benim parama kondu. Muhtemelen ihtiyacı var ki o paraya kondu. Sivil havacılık beni ilgilendirmez. En geç 2 haftada herkesin parasını yatırmasi gerekiyor. Cebimizdeki o para her gün dolar karşısında eriyor. Yurt dışına çıkacak olanlar yarın öbür gün dolar artınca farkı sivil havacılık yetkilileri verecek mi?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.