Şimdi Ara

Elon Musk, karantina kurallarını çiğniyor: 'Üretime geri dönüyoruz, isterseniz beni tutuklayın'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • COVID-19 pandemisinin bile en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başaran Elon Musk, yine ilginç bir işe imza atmaya hazırlanıyor. Bugün Twitter üzerinden bir açıklama yapan Musk, koronavirüs kurallarını çiğneyerek Tesla araç üretimine geri döneceklerini duyurdu.



    Elon Musk,"Tesla bugün, Alameda ilçesinin karantina kurallarına rağmen üretime geri dönüyor. Tüm çalışanlarımızla birlikte ben de üretim hatlarında olacağım. Birisinin tutuklanması gerekiyorsa bu kişinin ben olmasını isteyeceğim." ifadelerini kullandı.






    Kaliforniya eyaletinin ilçelerinden olan Alameda'da, Mart ayının ortalarından bu yana karantina kuralları uygulanıyor. Tesla'nın bölgede yer alan fabrikası 23 Mart itibarıyla üretime ara vermek zorunda kalmıştı. Elon Musk ise bu durumdan pek memnun değil. Musk geride bıraktığımız birkaç haftalık süreçte, karantina uygulamalarını yoğun bir şekilde protesto ediyor ve bunların insanların özgürlüğüne müdahale eden faşist uygulamalar olduğunu ifade ediyordu.



    Kaliforniya eyaletinde birçok bölgede 7 Mayıs itibarıyla fabrikalar yavaş yavaş açılmaya başlanmıştı. Alameda'da ise karantina kuralları sürüyor. Elon Musk, fabrikalar derhal açılmazsa Alameda ilçesini dava edeceğini belirtmişti.





  • Ah be elon burada açaydın fabrikayı istersen 7/24 salgın vs demeden üretim yapabilirdin oysaki, işçiler salgına mı yakalandı,maskesi mi yok vs burda hiç düşünmene gerek kalmazdı.
  • Tam dicektim ki ülkeyi kötüleyen bir mesaj yazılır şimdi demeye gerek kalmadan yazılmış bile... DonanımHaber değil siyaset sitesi artık iyice sıkıntı vermeye başladı bu durum ve maşallah ne kadar ülkeye, dünyaya yön veren insan varsa bu site çatısına toplanmış. Yahu madem bu ülkede bu kadar cevherler var çalışsanıza ülkeyi ileri götürsenize ne işiniz var burada herrr haberin altına bir siyasi yorum. Gerçekten sıkıldım artık teknoloji sitesi mi siyaset sitesi mi belli değil (ki bir de herkes bilgili arkadaş muhalifini destekleyen de bilgili iktidarı destekleyen de hiçbirinize de laf anlatılmıyor). Hayır bu sitenin forumunda siyaset bölümü de var gidin oraya yahu orada tartışın kapitalist elon musk'ın haberinin altında bile bu yorumları yapıyorsunuz. Ben eskiden bu siteye yorum okumaya girerdim, ne adamlar vardı, ne tartışmalar yapılırdı... şimdi her konuda siyaset yapılıyor, sıkıcı oldu artık...

  • klasik patron davranışı

  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Çok değerli yorumunuz için teşekkürler. Ben Elon beyin danışmanıyım. Sizin bu tavsiyeniz üzere hemen Türkiye'de fabrika kuracağız.

  • Money money money
    Yemişim sağlığı diyor elon
    Paraya taparsa insan böyle olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyalet işten ayrilmak isteyen çalışanlar için şirketlere kallavi yük bindirsin ve işten ayrilmak, tazminat almak kolaylaşsın görürüm o zaman kapitalistleri

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam hayır kurumu çalıştırmıyor normal.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanmıyorum tutuklayacaklarını. Trump'ın işine gelir. Sonuçta üretim olursa ülke para kazanıyor. Elon böyle ara ara asi çıkışlarıyla Trump'ı andırıyor zaten. Bu seçimlerde olmasa bile bundan sonrakinde falan bakarsınız Amerikan başkanlığına adaylığını koymuş.

  • EagleTibet kullanıcısına yanıt
    En beğenilen yorum olarak ilk bu yorumu okudum, sonra gözlerim o eleştirdiğin siyasi yorumları aradı ama açıkçası siyasi vasıfta hiçbir yorum göremedim. Yani ortada iktidar ya da muhaliflik bir yorum yok, sadece bir arkadaş durumu yazmış. Zaten haber içeriği de teknolojiden ziyade durum haberi.

    Arkadaşın belirttiği bu durum siyasi nedenlere dayanıyorsa da yapacak birşey yok. Bu konuda yapılan her yorum dolaylı olarak siyasetle bağlantılı olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 12 Mayıs 2020; 7:25:44 >
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Sizin OSD'de alınan kararlar ve ülkemizde salgına karşı tüm otomotiv fabrikasında çalışanların; yemekhane, servis, soyunma odaları, hatlar, dinlenme alanları, destekler vb. yapılan değişiklikler ve yeni uygulamalar hakkında bilginiz var mıdır? Elbette yok, neden olsun ki değil mi?!
    Ah be Elon la la devam o halde... :)

  • Şu adamı ya tutuklayın yada twiterdan felan banlayın yetti gayri.
  • bilim adamı zannettik, roma derebeyi çıktı.

  • e çakma iron man bu kadar oluyor işte.
    kapitalizmin büyük kahramanları.

    araştırma gliştirmede çalışan ürünü üreten mühendisin adını bilmezsin ama parayı vereni büyük dahi diye pazarlarsan olacağı budur.

  • EagleTibet kullanıcısına yanıt
    Nerde yav siyasi yorum... :)
    Ayrıca millet bir alaka kurup eleştiri sınırları içerisinde bahsedebilir, bir sorun teşkil etmemeli.
    Ama ben siyasi bir yorum göremedim.

  • İsterseniz değildir o “yiyiyorsa” dır..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akıllı adamın hali başka.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akıllı adamın hali başka.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sahte salgına karşı duruşunu göstermiş.
    Hala corona virüsün ciddi bir şey olduğunu sananlar var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.