Şimdi Ara

The Elder Scrolls VI'dan Haber Almak için Epey Bir Zaman Beklememiz Gerekecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    The Elder Scrolls VI'nın yakın zamanda çıkmayacağını biliyoruz fakat oyun hakkında bilgiler öğrenmek için de uzun bir süre beklememiz gerekecek.

Bethesda Softworks'ün halkla ilişkiler ve pazarlama bölümünün başkan yardımcısı Pete Hines, twitter üzerinden The Elder Scrolls VI ile ilgili ne zaman yeni haberler duyacağız sorusuna, Starfield'tan sonra cevabını verdi ve bunun birkaç yıl süreceğini belirtti.

The Elder Scrolls VI, Starfield'tan sonra çıkacak ve Starfield henüz tanıtılmış değil. İki oyun da E3 2018'de teaser fragmanlar ile duyurulmuştu ve iki oyundan da o zamandan bu yana ses çıkmadı.

Bethesda Softworks Haziran ayında dijital sunum düzenlemeyecek fakat bu onlardan bu yaz hiç haber almayacağımız anlamına gelmiyor. Yaz Oyun Festivali katılımcı listesinde isimleri geçiyor.

• esnaf tok olunca müşteriyi umursamazmış
  • Bethesda gitsin Fallout 76 ile uğraşsın anca.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 76'yı gördükten ve maalesef oynadıktan sonra ne yeni çıkacak Fallout ne de TES için bir beklentim var New Vegas, 4, Oblivion ve Skyrim SE modlaya modlaya takılıyorum, yetiyor.
  • Çıkarmasa da olur. Cyberpunk’ın gölgesi altında kalır hatta ezilir. Mümkünse 2022 sonlarında bir şeyler yapsınlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi normalde grafik diye ağlayan biri değilim ama sırf bu oyun için söylüyorum adam gibi grafiklerle ve oynanış fiziği ile gelsin nolur
  • Oyuncuların beklentileri arttıkça yapımcılar aceleyle birbirine benzer oyunlar yapmak istemiyor. Haliyle open world dediğimiz oyunları da geliştirmek zor iş. Aynı durum yeni GTA oyunu için de geçerli. Oyuncuları şaşırtabilecek şeyleri denemek ve bunun için kafa yormak çok zorlaştı.
  • Ben çok sağlam bir oyun geleceğini düşünüyorum Cyberpunk ile kıyaslamak yanlış olur.TES VI tamamen yeni nesil bir oyun olacak.Photoreal grafik ve animasyonlar ile geleceğini duymuştum 13 seneden sonrada da daha aşağısı kurtarmaz zaten.Starfield'ı görelim de beklentilerimizi ona göre ayarlarız.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: comenloot

Ben çok sağlam bir oyun geleceğini düşünüyorum Cyberpunk ile kıyaslamak yanlış olur.TES VI tamamen yeni nesil bir oyun olacak.Photoreal grafik ve animasyonlar ile geleceğini duymuştum 13 seneden sonrada da daha aşağısı kurtarmaz zaten.Starfield'ı görelim de beklentilerimizi ona göre ayarlarız.

Hayaller-Hayatlar.. Sağlam bir oyunun gelmesi imkansız. Hele ki Todd Howard adlı canlı o şirkette olduğu sürece..
  • Gta6 nin yapimina daha yeni baslanmis,Es 6 haberi duymak icin daha cok bekleyecegiz... Yeni nesil 2023 den baslamiyacak gorunen o.
  • Bu işin iyice suyu çıktı zaten,muhtemelen son Elder Scrolls'u göreceğiz kısmetse,dünya korkunç bir hızla değişiyor bir sonrakileri alıştığımız anlamda göreceğimizi düşünmüyorum...Tabi yaşarsak görürüz.
  • 2025 yılında yenı nesıl konsolların yenı upgradelı versıyonları gelırken ancak cıkar 6. oyun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.