Şimdi Ara

MediaTek Dimensity 1000 Plus'lı ilk telefon geliyor: iQOO Z1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Vivo resmi sosyal medya hesabı aracılığıyla iQOO markası altında çıkaracağı yeni akıllı telefonunun tanıtım tarihini duyurdu. iQOO Z1 olarak adlandırılan cihaz 19 Mayıs Salı günü resmiyet kazanacak.



    Ayrıca Bkz.Futbolda online antrenman ve online röportaj dönemi başladı



    Akıllı telefon MediaTek Dimensity 1000 Plus işlemciyle güçlendirilen ilk telefon olacak. Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan yonga setinin 7 nm fabrikasyon sürecini temel aldığını belirtelim.





    5G destekli işlemci



    MediaTek Dimensity 1000 Plus, entegre 5G modem içeriyor. Ayrıca maksimum 2.6 GHz saat hızında çalışan dört adet Cortex-A77 performans çekirdeği ve 2.0 GHz frekansına sahip dört adet enerji tasarruflu Cortex-A55 olmak üzere toplam sekiz çekirdek barındırıyor.



    iQOO Z1, 144 Hz tazeleme oranı sunan bir ekran ve 44 watt'lık hızlı şarj teknolojisi ile gelecek. Cihazın diğer özellikleri henüz bilinmiyor ancak iQOO Neo3'le benzer olacağına dair bilgiler var.



    Kaynak:https://www.weibo.com/u/6960161079







  • Zaten MediaTek lansman görüntülerinde iQOO vardı. Beklenen bir şey.

  • Rekabet iyidir, açıkçası ben Mediatek'in daha da yaygınlaşmasını hatta Qualcomm'a farklı rakiplerin de çıkmasını çok isterim. Rekabet olmazsa son kullanıcı karlı çıkmaz. Kaldı ki Redmi Note 8 Pro, MTK işlemcisiyle Türkiye'de çok sattı ve beğenildi. Bu da gelsin bakalım..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.