Şimdi Ara

Vitalik övdü, ZRX uçtu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Kripto para piyasası bugün yeni bir yatırım aracı olarak lanse edilse de zaman zaman yaşanan büyük yükselişler aslında ne kadar manipülasyona açık olduğunu da gösteriyor. 0X ya da ZRX bu hafta uçuşa geçti.



    Rekor artış



    Ethereum blok zincirinde para değişimini hızlı gerçekleştirmek adına akıllı kontratlara imkan tanıyan ZRX birimi 2017 yılında piyasaya çıkmıştı. Kripto para piyasasının patlama yaptığı dönemde 2.5$ seviyesine kadar çıkan ZRX birimi bu hafta şaşırttı.



    Ayrıca Bkz.Redmi 9 resmi kayıtlarda ortaya çıktı



    ZRX tutanlara ödül olarak ETH biriminden dağıtan proje, 7 Mayıs tarihindeki blok zinciri konferansında Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’in övgüyle bahsetmesi sonrasında bir anda ilgi odağı oldu.



    7 Mayıs tarihinde 0.2$ seviyelerinde işlem gören ZRX birimi açıklamanın ardından gaza bastı ve 0.5$ seviyelerine kadar çıktı. Yaklaşık 2 gün yükseliş trendinde kalan para birimi, BTC’nin geri adım atmasıyla sakinleşti. Günlük hacim ise 500 milyon dolar seviyesine yaklaştı.



    Bu tarz sürpriz çıkışlar genelde Binance platformunda ilk kez listelenecek para birimlerinde sıkça görülüyor ancak pek çok uzman yatırımcılara en tepeden satabilmek için göstermelik olduğunu düşünüyor.



    Kaynak:https://coinmarketcap.com/currencies/0x/







  • Ekrem hocam statusta artıyor kaç gündür ricam onla ilgilide haber yaparmısınız.Vitalik kaç defadır statusu övüyor :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 11 Mayıs 2020; 2:24:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.