Şimdi Ara

Microsoft kendiliğinden ekranı kırılan Surface Laptop 3’leri ücretsiz onaracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Microsoft’un yeni Surface Laptop 3 dizüstüsünde geçtiğimiz aylarda nedeni bilinmeyen ekran kırılması problemi gündeme gelmişti. Firma kullanıcıların şikatyetlerinin üzerine eğilmiş.



    Sorun doğrulandı



    Son yayınlanan duyuruyla Microsoft sorunu doğruladı. Camdaki görülemeyen bir yabancı cismin ekranda saç teli inceliğinde kırığa neden olduğunu açıklayan üretici garanti altındaki cihazlarının ücretsiz ekran değişimini gerçekleştireceğini açıkladı.



    Ayrıca Bkz.Surface Book ailesinin en güçlüsü Surface Book 3 tanıtıldı



    Diğer taraftan şimdiye kadar ekrandaki tamir işlemlerine yönelik ücret ödeyen kullanıcılar da düşünülmüş. Microsoft eğer dizüstülerini geçmişte söz konusu durum kaynaklı tamir ettirdiğini düşünüyorlarsa kullanıcılardan destek sayfasına başvurmalarını istemiş.








  • Bi zahmet

  • Apple olsa değişim programı falan diye süslerdiniz lütuf gibi :)

  • Son bir yıldır iki firmayı bu konuda takdir ediyorum; Microsoft ve Samsung. Hep şikayet yazacak değiliz. Bir seferde beğenilerimizi yazalım;

    1) Microsoft: Sculpt ergonomik klavye vardı bende. Garantisinin dolmasına 2 ay kala mouse un orta tuşu bozuldu. Aradım, değişim yapacağız dediler ve yenisini gönderdiler. Yeni gelen mouse un pili 1 ay dolmadan bitiyordu. Tekrar aradım, para iadesi yapacağız dediler ve yaptılar. Iki urunde elimde duruyor ve bu konuda beni hiç uğrastirmadilar.

    2) Samsung tv aldim. Aracı mağaza (Teknosa) yı mahkemeye vermiş durumdayım. Kullanılmış ve kırık tv gönderip değişim yapmadılar. Fakat Samsung aradi ve ürünü değiştireceğini soyledi. Ellerinde o üründen olmadığı için de bir ust modelini gönderdiler. Gelen urunde ölü piksel cikti. Hic uzatmadan onuda değiştirdiler. (Her zaman böyle degiller elbette. Note 5 pilini degistirmek istedigimde "ekran soyulabilir ve garanti kapsamında degil" diye saçma bir yaklaşımda bulunmuşlardı mesela)

    Velhasıl, microsoft ve samsung almaya devam edeceğim gelecekte..





  • sadrag S kullanıcısına yanıt
    Microsoft Surface'leri ülkemizde satsa keşke...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-06D4C1909

    Microsoft Surface'leri ülkemizde satsa keşke...
    Ben surface studio hayranıyım.. Ama, 45.000 lirada bir bilgisayar için ayıp yani. Hayır, para yok zaten de, olsa alırmıydım emin değilim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadrag S kullanıcısına yanıt
    Dolar 7 lira olunca normal.
  • Gergin takılmıştır ekran.üretim hatası yani elbette değişeceksin. Bide değişiyorum diye reklam yapıyor. Hep bunlar apple etkisi 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.