Şimdi Ara

Realme X3 SuperZoom'un 60x yakınlaştırma ile geleceği onaylandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  



    Realme CEO'su Madhav Sheth, Realme X3 SuperZoom akıllı telefon modelinin yakın bir dönemde piyasaya sürüleceğini ve cihazın 60x yakınlaştırma sunan kameraya sahip olduğunu resmi olarak onayladı.



    Ayrıca Bkz.Google Lens artık el yazısı ile yazılmış metinleri tarayarak, PC'ye yapıştırabiliyor



    Astrofotoğrafçılık deneyimi sunacak



    Sheth, Realme X3 SuperZoom'un Starry Modu ile çekilmiş etkileyici olarak tanımlayabileceğimiz bir Samanyolu fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafın muhtemelen 6x optik zoom sunan periskop kamera ile çekildiği belirtilirken, 60x büyütmenin ise dijital işleme ile elde edildiğine dikkat çekilmiş. Ancak cihazın, astrofotoğrafçılık için birçok hesaplama becerisine sahip olduğunu ve bu durumun da ortaya çıkan fotoğrafa etki ettiğini belirtelim.





    Paylaşılan fotoğraf 13MP çözünürlüğe sahip. Yani bu modül muhtemelen Oppo 10x'in yakınlaştırması ile aynı. Realme X3 SuperZoom'un diğer özelliklerine gelecek olursak; akıllı telefonun 12GB RAM ve  Snapdragon 855+ yonga seti ile geleceği belirtildi. 30W şarj hızlı şarj destekli 4.200mAh pil kapasitesi sunacak olan akıllı telefonun diğer kameraları ile ilgili bilgiler ise henüz ortaya çıkmış değil.



    Kaynak:https://twitter.com/MadhavSheth1/status/1258683162806194176







  • shot on realme diye koydukları fotoğrafın değil en iyi cep telefonu kamerasıyla piyasadaki çoğu DSLR ile çekilmesi bile mümkün değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hmobolo H kullanıcısına yanıt
    İlgi çekmeleri lazım az biraz anlayanlar zaten mp ile bunların olmayacağını biliyor, Yakında başlarlar makina taşımaya gerek kalmadı filan diye, Gerçi bence'de tek yaptığı instgrama fotoğraf atmak isteyenler için makina taşımak gereksiz oda ayrı bir konu
  • Cidden anlamıyorum nasıl böyle bir foto yayınlayıp 500 dolara satılacak telefonumuzla çektik diyebiliyorlar. Bu nitelikli dolandırıcılığa girer.

  • O fotoğrafın o cep telefonu ile çekildiğine hangi acemi inanır ki.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.