Şimdi Ara

LG Stylo 6'nın basın görselleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Güney Koreli teknoloji devi LG, geçtiğimiz yılın Haziran ayında giriş seviye bir donanıma ve kendi sınıfındaki cihazlardan ayrılmasını sağlayan oldukça işlevsel bir dahili ekran kalemine sahip olan akıllı telefon modeli Stylo 5'i tanıtmıştı. Bu yılın benzer zamanlarında halefi Stylo 6'nın da lanse edeleceği tahmin ediliyordu ve görünüşe bakılırsa bu tahminler hiç de tutarsız değil.



    Ayrıca Bkz.Redmi 9 resmi kayıtlarda ortaya çıktı



    Ortaya attığı doğruluk oranı yüksek sızıntı bilgilerle teknoloji basınının popüler isimlerinden biri haline gelen Evan Blass, cihazın tasarımını detaylıca ortaya koyan basın görsellerini paylaştı.



    Görselden yola çıkarak cihazın tasarımından kısaca söz edecek olursak; selefinin aksine LG Stylo 6'da su damlası biçiminde bir çentiğe yer verilmiş ve cihaz bu sayede önceki modelden çok daha büyük bir ekran/kasa oranı sunuyor. 



    Stylo 5'teki tek bir ana kamera ve LED flaştan oluşan minimal arka kamera kurulumunun aksine halefinde sensörlerin yatay şekilde sıralandırılmış olduğu üçlü bir arka kamera sensörü yer alıyor. Ortaya hizalandırılmış yatay arka kamera kurulumu ve onun hemen altındaki parmak izi okuyucusu ile cihazın V50 ThinQ'nun daha mütevazi görünümlü bir varyantı gibi gözüktüğünü söyleyebiliriz.



    (Stylo 6 ve Stylo 5)



    Cihazın sağ tarafında güç düğmesi, sol tarafında ses kontrol butonları, SIM kart yuvası ve Google Asistan butonu yer alıyor. Alt kısımda da 3,5 mm'lik kulaklık jakı, birincil mikrofon, hoparlör, stylus yuvası ve USB-C bağlantı noktası yer alıyor. Üst kısımda ise ikincil mikrofona yer verilmiş.



    Sızıntı cihazın yalnızca görüntülerini içeriyor ve teknik özellikleri ile olası fiyat etiketi hakkında henüz hiçbir fikrimiz yok ancak küçük kardeşi Stylo 5'in Snapdragon 450 yonga seti, 3 GB RAM, 32 GB dahili depolama alanı, 3500 mAh batarya, 6.2 inç ekran, Android 9 işletim sistemi ve 13 MP ana kamera ile yaklaşık 200 euroluk bir fiyat etiketi ile gelmesinden yola çıkarak Stylo 6'nın da fiyatı ve olası donanımı üzerine tahmin yürütülebilir.



    Cihazın görüntülerinde ana ekranda yer alan tarih ve saatin, yani 18 Mayıs Pazartesi sabah 09.00'un cihazın resmi tanıtım tarihi olduğunu düşünüyoruz.

     




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/lg_stylo_6_leaked_render-news-43111.php







  • Note20 lere rakip kaliteli fonksiyonel gelismis kalemine ek olarak Snapdragon 865 ile gelseymis... Neden giris seviyesi islemci ile herseyi de batiriyorlar anlamis degilim...

  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Bir kalemli cihaz için onca para vermek zorunda kalmasınlar diye.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu kalemleri istediğimiz telefonda kullanmamız önündeki teknolojik engel nedir?

  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Yalniz o kalem cok sofistike degil! Mesele ucuza ama kaliteli ve fonkisyonel kalem uretmis midir ? LG malesef yillardir kalemli telefon cikartiyor ama kalemi bildiginiz kapasatif kalem. Hicbir katma deger ozelligi de yoktur.

    Piyasada Apple sonradan katilsa da Ipad lerde kullandigi teknoloji vardir... Benzer daha onceden ilk ideal kalitede ve ozelliklerde diyebilecegimiz ise Samsung un Note serisi S-Pen olarak bilien Wacomm kalem. Bu kalem icin ozel bir katman ekrana eklenir katman misali ... Bir de Windows ta pc lerde N-trig teknoloji vardir bunda da katman yoktur dokunmatik ve katman aynidir hatta N-trig kalemli cihazlarin ekranlari daha kaliteli ve gereksiz fazladan cam bir katman olmayisi ile cama degil ekrana dokunma yakinligi hissi vermektedir.. Ne demek istedigimi anca kiyaslama ile idrak edilebilir... Tum teknolojili urunler bende de var keza ...


    Turkiye'de olmada da S-Pen teknolojili ( Wacom ) ama orta seviye islemcili Samsung Galaxy Note5 kasasinda Helio islemcili 2 yil filan once bir telefon da cikartilmisti Cin menseili ve Afrika ulkelerinde pazarlanmisti halen var midir devami var midir ismine kadar detayli hatirlamiyorum ..


    Anlamidigim Wacom u satin alan Samsung un kalem teknolojisi rakip firmalar niye kullanmiyor ? Benzer durum Microsoft un satin aldigi N-trig icin Windows platformunda boyle bir durum yok bircok firma N-trig teknolojisini de halen kullaniyor ...


    Samsung acaba Note serisine kendisi harici engel mi oluyor birsekilde ?




  • Lg g5 den sonra mobilde LG ye tövbeliyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Niş bir pazar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Dunya'da oyle degil... Turkiye'de cesit istense saglanr. Ama herkesin derdi satabilme olmustur. Cesitlilik ile arz talep olusturulmuyor... Alim gucu de geriliyor... Kurumsal cozumlerde bile KITLIK var Turkiye'de.
  • face1tr kullanıcısına yanıt
    Ekrandaki normal kapasitif digitizer yerine fazladan kullanılan wacom digitizer.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalemli cep telefonlu ekran teknolojisinin arkasında wacom mu var?

    iphone x'de film editlerken parmağımla çok zorlanıyorum, kaliteli bir ekran kalemi önerebilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.