Şimdi Ara

Twitter’a tweet zamanlama özelliği sonunda geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Ortaya çıkan raporlara göre Twitter, şimdiye kadar en çok talep edilen özelliklerden biri olan tweet zamanlamayı kullanıcılarına varsayılan olarak sunmaya hazırlanıyor. Özellik, şimdiye kadar firmanın satın aldığı eski üçüncü parti yazılım olan Tweetdeck ile kullanılabiliyordu.



    The Next Web’de paylaşılan ekran görüntülerinde açıkça görülen tweet zamanlama özelliği, kullanıcıların tweetleri kendi istedikleri tarihte yayınlamasına imkan sağlıyor. Bunu destekler şekilde zamanlanmış tweetler sekmesi de gelecekte yayına girecek tweetlerinizi görüntülemenizi ve modifiye etmenizi sağlıyor.





    Geçen yıl firmanın yürüttüğü bir testte, zamanlayıcı penceresi test edilmişti fakat bu sefer Twitter, özellik için özel bir butona yer vererek kullanıcılara açmaya hazırlanıyor diyebiliriz. 



    Ayrıca Bkz.Qualcomm Snapdragon 768G özellikleri sızdırıldı



    Twitter’ın yakın zamanda bu özelliği çıkarmasını beklesek de konuya ilişkin herhangi bir resmi açıklama yok. Bazı kullanıcıların şimdiden görebildiği özellik, çoğunluk için mevcut değil. Bu özelliğe hemen ihtiyacınız varsa Tweetdeck, işinizi rahatlıkla görecek resmi bir çözüm.




  • Halihazırda resmi eklentileriyle yapılabiliyordu ancak ana uygulamaya gelmesi herkesin işini kolaylaştıracaktır.



    Tweetdeck

    Tweetdeck ile zamanlamış tweet gönderme, birden fazla hesap yönetme ve etkileşimleri daha detaylı görüntüleme gibi ek özelliklerine sahip oluyorsunuz.

  • Tweetdeck mobil uygulaması yoktu sanırım. Birçok kişi telefondan yönetiyor Twitter hesaplarını.
  • Haksız yere hesap kapatmalara çözüm bulsun önce

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Böyle saçma sapan işlerle uğraşmak yerine trol saçmalığını durdursun artık. Gereksiz bir sürü tip. Üstüne bunların gereksiz TT listeleri.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fixerkit
    Fixerkit ile biz bunu uzun zamandır yapıyoruz zaten aynı zamanda instagram facebook linkedin ve daha bir çok platformda zamanlama ve paylaşım mümkün

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakında tc kimlik bilgileriyle kullanacağımız sosyal Medya hayırlı olsun zaten fb ins twit kullanmadığım için seviniyorum içler acısı boş adam kaynıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.