Şimdi Ara

Redmi 10X'in özellikleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Xiaomi'nin alt markası olan Redmi bir başka bütçe dostu akıllı telefon modeli olan Redmi 10X'i piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca bu akıllı telefonla ilgili bazı sızıntılar gelmeye başlamıştı ve şimdi de cihazın teknik detayları Google Play Console'da ortaya çıktı.



    Ayrıca Bkz.LG Velvet 5G resmen tanıtıldı: Snapdragon 765, Stylus kalem desteği



    Kısa bir süre içinde tanıtılabilir



    Google Play Console'da yer alan bilgiler Redmi 10X'in, MediaTek'in yeni Dimensity 800 işlemcileriyle birlikte gelmeyeceğini ortaya koyarak bazı özelliklerini de doğruladı. Akıllı telefonun MediaTek Helio G70 yonga seti ile geleceği görülürken, bu işlemcinin ne kadar etkili olursa olsun, Dimension işlemciler seviyesinde olmayacağı ifade ediliyor. Cihazın diğer özellikleri ise şu şekilde listelenmiş: Full HD+ ekran, Mali G52 grafik işlemci, 4GB RAM ve Android 10 işletim sistemi.





    Bu akıllı telefonun yüksek profilli donanım varyantlarıyla gelmesi beklenmese de, diğer varyantları ile ilgili ayrıntılar henüz bilinmiyor. Tasarım konusundaki birkaç söylenti ise Redmi Note 9 ile neredeyse aynı tasarıma işaret ediyor. Dört arka kamera ve ön kamera için ekranda bir delik olacağı söylentileri mevcut. Resmi olarak ne zaman tanıtılacağına dair hala bilgi yok, ancak gelen haberlerin sıklaşmış olması, çok da uzun bir süre beklemeyeceğimiz anlamına gelebilir.



    Redmi 10X, 5G ağlarını destekleyen bir işlemci ile gelmeyeceğinden dolayı, piyasa değerinin beklenenden daha düşük olması muhtemel. Söylentiler 160 dolar civarında bir fiyat etiketine sahip olacağı yönünde.









  • Peahhhh artık!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemomando -- 8 Mayıs 2020; 18:43:18 >
  • Tabi yeni gelen düzenlemeyle buna da 160 değildir o 200 dolardır derler canım ülkemi cehennemme çevirenler, vergi borçlarını silip benim hayatımdan çalanlar

  • Bizde direkt 10 ile çarpıp fiyatı buluyoruz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.