Şimdi Ara

Tile konum bulma teknolojisi Intel işlemcilere entegre ediliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yıllardır kişisel eşyalarınızı; iliştirebildiğiniz aksesuar tarzındaki Bluetooth yongalarıyla takip etmenizi sağlayan Tile firması yavaş yavaş önemli ortaklıklar yapmaya başladı. HP ile başlayan bilgisayar pazarı yolculuğunda şimdiki durak Intel.



    Önemli ortaklık



    Tile platformu Bluetooth yongaları barındıran küçük aksesuarlar tasarlıyor ve bunları kişisel cihazlarınıza iliştirerek 200 metre mesafeye kadar akıllı telefonunuz üzerinden takip edebiliyorsunuz.



    Ayrıca Bkz.Zoom önemli bir blok zinciri girişimini satın aldı



    Geçtiğimiz yıl HP Elite Dragonfly dizüstü modelinde ilk kez Tile yongasına yer verilmişti. Böylece kullanıcılar bilgisayarlarını belirli bir mesafeye kadar takip etme veya bulamadığında uyarı sesi verdirerek arama gibi imkanlara kavuşmuştu.



    Şimdi ise Tile ile Intel arasında önemli bir işbirliği yapılıyor. Bundan sonra Intel işlemciler ile birlikte Tile yongaları da OEM üreticilerine sunulacak. Üreticiler diledikleri takdirde Intel işlemci ile birlikte Tile yongasını da dizüstü bilgisayarında kullanabilecek. Böylece pazarlama açısından da önemli bir unsur olacak.



    Tile henüz teknolojisinin Intel işlemcilere nasıl entegre edileceğini açıklamadı ancak cihaz uykudayken bile takip etmek mümkün olacak. Tile entegrasyonu yıl sonuna doğru ilk ürünlerde yerini alacak.








  • 🅖🅤🅩🅔🅛 🅖🅔🅛🅘🅢🅜🅔. 🅑🅤 🅣🅤🅡 🅓🅔🅣🅐🅨🅛🅐🅡 🅐🅡🅣🅘🅚 🅞🅛🅜🅐🅩🅢🅐 🅞🅛🅜🅐🅩🅛🅐🅡🅓🅐🅝. 🅘🅝🅢🅐🅝 🅞🅓🅐🅚🅛🅘 🅣🅔🅚🅝🅞🅛🅞🅙🅘🅛🅔🅡 🅓🅐🅗🅐 🅓🅐 🅐🅡🅣🅜🅐🅛🅘🅓🅘🅡.
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Yazı Fontunu çokmu aradın. 😂😂😂



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 8 Mayıs 2020; 11:55:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Intel... Konum bulma... Bu iki sözcük yan yana gelince insan ister istemez öküzün altında buzağı arıyor. 99 arka kapı vardı bununla 100 olur herhalde :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.