Giriş | |
|
|
|
11 Ağustos 2007; 9:23:38
|
|
|
gunaydın son bı gun
|
|
11 Ağustos 2007; 9:28:57
|
|
|
arkadaslar iski listeyi guncelledı mı bılen var mı
|
|
11 Ağustos 2007; 9:34:13
|
|
|
tertip ben de oraya çıktım görüşürüz inşallah ömer dönmezçelik ben...
|
|
11 Ağustos 2007; 9:34:48
|
|
|
Sanırım vakti olmadı. Zaten bayağı zor bir iş, vakit istiyor. Yattı gibime geliyor. Piyade Er G.A.T.A. Ankara/Etlik
|
|
11 Ağustos 2007; 10:19:01
|
|
|
bekleriz ben ordayım. allah kolaylık versin. görev almaya bak.
|
|
11 Ağustos 2007; 10:52:17
|
|
|
hocam bende manisa 1. piyade er eğtim tugayına ulaştırma olarak gidiyom 87/3 kocaeli
|
|
11 Ağustos 2007; 11:00:05
|
|
|
yok mu hiç istanbul il jandarma koskoca forumda
|
|
11 Ağustos 2007; 11:17:18
|
|
|
sivasa gidiyorum tertip 0505 66 66 2 66 cep telefonum görüşelim.
|
|
|
11 Ağustos 2007; 11:17:46
|
|
|
Yarına az kaldı tertipler heyecan var mı ? :)
|
|
11 Ağustos 2007; 11:22:18
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: jesusthered Yarına az kaldı tertipler heyecan var mı ? :) dostum ben hazirim açıkçası. o müthiş spor talimlerini bekliyorum son 36 saat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broker1903 -- 11 Ağustos 2007; 11:23:11 >
|
|
11 Ağustos 2007; 11:24:47
|
|
|
Benim antalya, manavgat :) Jandarma oldum, umarım iyi geçer. Jandarma çok zor oluyor diyor herkes. Birazdan yola çıkıp pazar öğleden önce teslim olmayı planlıyorum.. Herşeyi dizdim masanın üzerine, son kontrolleri yapıyorum şuanda.. dün gece 10 çeşit "askeri" rüya gördüm. İç çamaşırlarının rengini beğenmediler almadılar, kapıdan girdim "yat, 100 şınav!" falan, komedya. bir de şu var ekşisözlükte: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=%239125843 quote:
Orjinalden alıntı: TurkMANIA quote:
Orjinalden alıntı: ref Arkadaşlar, bir program yazdım, istenilen aralıktaki adayları ve düştükleri yerleri listeliyor. Eğer gittiğiniz yerde başka kimler var, ya da beraber sınava girdiğiniz kişilerin nerelere çıktığını öğrenmek istiyorsanız kulanabilirsiniz. Program bayağı acele, yarım saatte yazılıp test edilmedi, zaten kullan at şeklinde olacağı için (başka bir işe yaramıyor) fazla üzerinde durmuyorum. Buyrun meraklılar için programı "olduğu gibi" sunuyorum. Dileyen virüs taramasından falan geçirebilir. Buyrun Rapid share'e koydum: http://****.com/files/48024689/asker.zip.html (13kb) Üşenenler için belirli aralıkları XLS haline getirebilirim. Özel mesaj atınız. (program iki standart OCX içeriyor, eğer bir sebepten bu ocx'ler sistemde yoksa bir hata alacaksınız, gerekli dosyaları microsoft.com'dan ya da daha kolayı google'dan bulabilirsiniz, sonra bunları sistem32 klasörüne kopyalamalısınız.) ÖRNEK: aday numarası 32000 ile 33500 arasındakileri tarattım, benim gittiğim yere 5 kişi düşmüş sadece. Sanırım küçük bir birlik. Programın çıktısını kopyalayıp EXCEL ile sıralayarak bakabilirsiniz. örnek XLS dosyası için: http://****.com/files/48022645/317-32000-33500.xls.html edit: acaba link eklemek yasak mı bu siteye. Sayın adminler, bir hata ediyorsam lütfen bu mesajı siliniz. Dosyalar zararsızdır. TESEKURLER GUZEL OLMUS Senin neresi cikti tertip
|
|
11 Ağustos 2007; 11:45:23
|
|
|
arkadaşlar hepinize şimdiden hayırlı teskereler.. izmir il jandarma komutanlığına düşen arkadaşlar varsa görüşelim.. smevlevi@hotmail.com 05368614410
|
|
11 Ağustos 2007; 11:49:20
|
|
|
317 kdy hoşgeliyorsun öncelikle...3. Piyade Er Eğitim Tugayı ANTALYA 'ya gelecekler hoşgeliyorsunuz...Yarın kapıda görev geeği üzerlerinizi arıycam :D Nizamiye Çavuşu olarak...Öncelikle sıkıntılı bi yere geliyorsunuz...% 90 ınız Eğitim Çavuşu bir diğer deyişle Manga Komutanı olacak...Aranızda Mühendisler varsa daha doğrusu (özellikle Elektronik,İnşaat,Makina) büyük ihtimalle Tugay Karargah bölüğünde olacak ;diğer meslekler ise 4 bölükten birinde olacak...Muhasebeci varsa Kantin Muhasebecisi olacak ve çok rahat olacak...Tugay karargaha gelecek arkadaşlar var ise zıçtılar :D ızdırap onları bekliyor...% 95'iniz Antalya'da kalacak ; biz 315 lerde sadece 2 kişi dışarıya gitti ve 2 side İzmire gitti.Ama artık 3. Piyade Er Eğitim Tugayı Ege ordudan ayrılıp EDOK'a bağlandığı iiçin bir sonraki dönem nasıl olur bilinmez.Yarın kapıda Nizamiyede görüşmek üzere diyorum.İsmim Fatih bu arada İnşaat Mühendisiyim ; bunu okuyup da yarın Tugaya gelecekler yazımı okuduklarını kapıda söylesinler...;) ızdırap olmam onlara :D 35 gün daha beraber olacağız gelenlerle ;sonra devir teslim...Biraz zorlu bi yere geliyorsunuz beyler ama hoşgeldiniz torunlar...;)
|
|
11 Ağustos 2007; 11:54:42
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Exorcist1907 Arkadaşlar 3.Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Antalyada askerliğini kısa dönem er olarak yapıcak veya daha önceden askerliğini yapmış kişiler varmı? olmaz mı torun :D kapıda karşılıycam seni ; yolunuzu gözlüyoruz gelin artık ;)
|
|
11 Ağustos 2007; 11:56:47
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ImTheLast Özgün Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Eğitim Merkezi 3'ÜNCÜ P. EĞT. TUG. K.LIĞI ANTALYA warmı buraya düşen ? veya önceden gitmiş olan veya hakkında bilgi verebilcek olan ? hayırlı Teskereler... yolunuzu gözlüyoruz gelin artık ;)
|
|
11 Ağustos 2007; 12:06:29
|
| | | |